- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Hát azért ezzel az eredménnyel sem kell nagyon szégyenkezned.
Én meg érdeklődés hiányában (lecsaládosodás stb....) leragadtam az ókorban, LGA775, DDR2, HD4830 szinten. Akkoriban még nagyon menő volt a 3DMark06, viszont már az akkori cuccok meg csak okádtak a Vantage alatt. -
joshua7
veterán
Így megy ez.
Nálam volt 5 kártya ebben a szezonban, de már nehezemre esett tesztelni őket. Mondjuk legalább a végére értem a listának, amit ~4 éve dobtam össze. Még egyszer meg nem csinálnám, az is biztos.subaruwrc: el sem tervezem adni még jó sokáig. Lassan 4 éve van meg, üt, mint az 1. napon.
-
NFree
addikt
Mindenkitől bocs a dupláért. De addig szerkezgettem nem maradt időm mindenre.
Szóval joshua7 bocs, hogy mindíg frissíteni kell.
És a helyesírási hibákért is bocsánat , nem tudtam kijavítani , mivel le ok-éztam de már nem tudtam újra szerkeszteni.
Hűtés mindenen vízJohni5
Remek eredmények gratt 1 kártyás nem lesz javítva? Tervezem egy gtx 260 beszerzését. -
NFree
addikt
És akkor itt egy tuning eredmény. Sajnos a vga nem megy többet 1087mv-al asszem meg kell bios moddolni, csak kevés lessz az 1215mv -is ,
kár, hogy nem lehet több feszt adni neki bios moddal.
Sajna a rendszer hanyatt vágta magát 104mhz es biciklinél. Ezért bejátszott egy kis driver tweak is.
Hűtés víz, Vga,Cpu.
De remélem ha lessz rendes procim beérem azért magamat -
helkis
veterán
ha mértél részeredményeket abból ki kell derülnie. hogy a cpu-pontod kezdett el csökkenni (melegedés (rendszerint első indításnál még szobameleg csak a cpu, ha már használatban van akkor lehet annyira sarkos a tuning hogy ami eddig jó volt hála a 30foknak, már nem jó)), vagy a vga-é valamiért, pl a driver megsérült.. ilyen esetekben érdemes elsőnek egy "c: chkdsk /f"-et futtatni, majd ha nem jöttek helyre a pontok, akkor driver leszed DDU-val, madj újra fel kell rakni frissen..
-
NFree
addikt
Sziasztok
[GTS450_Alap]
Remélem ez már rendben lessz -
joshua7
veterán
Nem muszáj a Ph-ra tölteni, van kismillió oldal.
A details fül tényleg jó lett volna, mert össze akartam vetni az én eredményemmel. Az sm3.0 eredményt leginkább. Fura, hogy nálad a Win7 meg a magasabb vga órajelek ellenére alacsonyabb a score. Holott azok miatt pont magasabban kéne lenni.
Én is nézegetem az időképet, mert van még 2-3 kártya, amit még ebben a szezonban le akartam tesztelni, de gyakorlatilag semmi tél nem volt még idén. :/ 10+ fokban meg nem tesztelek. -
Zsubi
őstag
köszi
mint ahogy Laraxiornak is írtam sajnos nem tudtam azon a bizonyos bűvös 30-35fokon tartani hanem tovább melegedett 45fokig is néha. szerencsétlen proci is elég vérszegény, abból remélem jövő héten érkezik egy kicsivel jobb darab
következő cél valami ilyesmi lenne---> [link] -
Alister71
nagyúr
Pont erre mondtam én is, hogy az alapórajeles eredménybe a gyári OC-s karik se férhetnének bele, mert már az sem referencia értékeken fut.
Itt a hülyeség a GTX, GTX+-nál is mert a legtöbb GTX+-nak semmi köze az 55 nm-hez, csak egy emelt órajelű biost kaptak. Ha te a sima régi GTX-edre írsz egy ilyen 675 helyett 738-as biost, az még belefér az alapórajelbe.
Vagy ha van egy referencia Sapphire 4850-em és Atiflash-el rátolok egy Asus Top biost, az is alapórajeles lesz, de nem referencia.
Lehet, hogy a listán az eredményeket nem alapórajelesnek kéne hívni, hanem referenciának, mert az lenne a hivatalosan alapórajeles eredmény, mindennemű gyári OC is már tuningnak számít. -
Brumi˘
addikt
Az eredményeket továbbra is a meglévő topikokból szedjük majd ki. Előreláthatólag kedden lesz időm ismét foglalkozni a dologgal. Akkor össze is rakom az oldalt. Egyenlőre úgy néz ki 3-an már vagyunk akik frissitenek + még 1 ember aki még nem biztos de 90%. Így lesz minden 3dmarkra 1 ember. Egyenlőre egy ingyenes tárhelyre lesz bepakolva a dolog, valószínűleg extrásra. A többi meg majd elválik.
-
pszichiater
senior tag
Először is a hosszúnak: nekem Win7RC Ultimate 32 bites-es
van, és kb -5%-al ment kevesebbet mint XP alatt. Ugye az
nagyságrendileg 800-1000 pont. Ami korábban téma volt, az
az, hogy nekem 7alatt 4:3-ban fut le a dmark06NFree kolléga!
Az XP szűz, vagy kissé viseltes? Nekem sokat segített egy
újrahúzás
5-5-5-15? 9-9-9-24-et nem komázza?
Más gyenge pontja nem lehet, csak a VGA.Szerezz be egy 9800GX2-es karit, már nem is drága, igaz
old school, de jó... -
Alister71
nagyúr
Ezt úgy értem, hogy az nV "optimalizáció" néven hatalmasakat csal a drivereiben, hogy a kicsikét öreg G92-je még állja az idők sarát.
Ezzel szemben az Ati ad ki olyan megoldásokat, amiket egész jó áron meg lehet venni, és ha bekapcsolod az élsimítást, akkor működik is. Láthatóan.
És én is ezen rágtam be, ha odaraktam a GT-nek az élsimítást, semmi nem változott. -
Zájec
veterán
odáig már nem fajulok el... amit igy szobában , normálon megcsinál .. annyi...
tovább én se kinzom...nálam kb 740 ig megy normálisan a GPU, a ramok 1210ig mennek csak...
ennyi.... nincs tovább.... nagyobb órajelen meg beszemetel...probáltam a shader 2100 fölé , de nem megy ... behibázik és kilép a tesztböl..
a hütéssel nincs gondom mert 38-40 körül van a GPU.... nem az a korlátozó tényezö, egyszerüen ennyit tud a kártya, elérkeztem a normal teljesitöképesség határához.
feszelni meg nem fogom, mert attól tényleg könnyebben megpurcan... -
Zájec
veterán
jah , tényleg
u.az a kari.. hol akad meg nálad a dolog? melyik résznél?
tegnap én is próbálkoztam , de nem jutottam elörébb én sem
pedig volt egy kis tavaszi éjjeli friss levegö is..
de semmi ..., 35-37 fok volt a gpu.. de most 40fokos letekerve,
nincs változás , de most az új driver-el 185.85 -el rápróbálok hátha...
legtöbbször a második tesznél lépett ki..a fényjátékosnál..
szóval : no para ! nem csak "nálad nem megy"
-
joshua7
veterán
Annyira nem nagy wasistdas, de megteszi.
Hétvégén rászánom magam, mert megy ez jóval többet is, csak a cpufreki emelésével fordított arányban csökkenteni kellett idáig a gpufrekit. Igaz, kaptam már megoldást (bios-ból emeli kell a pci-e frekit), de még nem próbáltam.
Egyébként meg szánom-bánom, h melléütöttem a cputípusnál, most 20-szal kevesebb lenne az off-hozzászólás. -
V.L.
aktív tag
Gratulálok.
Szép eredmény.
A vga-n a gyári hűtőd van? Bagira amikor azt a 19xxx eredményt érte el, akkor egy S1 volt rajta neki és jó időt fogott ki, mert kimondottan tuningos idő volt akkor. Jól mondom Bagira ?Nekem is van egy 17xxx eredményem. Igaz, hogy az ablak erre az eredményre is rá volt nyitva, de akkor még a gyári hűtő volt rajta. Most már én is beszereztem egy S1-et, de már sajnos nincs elég hideg. Ja és egy fajin proci is kellene mert a 8500-assal nekem sincs semmi esélyem erre, hogy beérjem Bagirát. Bár szvsz a vgá-m bírná.
-
-
Egyszerűbb lett volna a gépet kibaxni a hidegbe, Te meg ücsöröghettél volna a meleg szobában.
Benyadapro: itt olyan hóvihar van, úgy fúj a szél, hogy uzival űldögélnél csak a nyitott ablak mellett, annyira félelmetes hangja van. Előbb szellőztettem, és voltam kint a kutyusnál, elég is vót'...
-
HSM
félisten
Hát nem tudom... Nekem pl. a Test Drive Unlimited pontosan ugyanúgy megy a gyárituningos 4850-emen, mint anno a 3870-emen, pedig szerintem nincs CPU limitem.... (2400-->3200 semmi változás) De ott van pl. a Crysis, ahol kb. 1,5X gyorsabb a jelnlegi karesz. És ott a 3DM Vantage, ahol meg pontosan nem tudom mennyivel, de ha jól emlékszem kb. 2X gyorsabb a 4850.... Ja, és a 3DM06-ban a váltás előtt volt max. 13700 pontom, most van 14700-am, ugyanabban a rendszerben....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest