- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
-
ricsi99
addikt
válasz
Laraxior #19202 üzenetére
Teljes mértékben igazad van
i5 van párban a wolf -al a yorkfiled meg az i7 tel
van most nálam tesztképp mind2 proci igy van alkalmam kitesztelniADAM1337 21 colos Crt-m van 1600-as felbontással ,i5 re meg most volt alkalmam váltani pár k ráforditással ,szal megy 1000-el a teszt
-
G4ga
őstag
válasz
Laraxior #19035 üzenetére
abszulute játékra kell.
3dmark csak a felmérés.
a következö project ugy is egy 9550 beszerzése lesz, de ahhoz lapot is kellene cserélni.
ugyhogy az várat magára. a VGA szerintem nagyon hosszu idejig marad. ugy gondolom ezzel igy sokáig elleszek. 5 széria biztos kimarad az életemböl, a i7 meg nem vonz annyira. -
G4ga
őstag
válasz
Laraxior #19029 üzenetére
ez igy jobb?
A proci 4GHz a két kari 900/1000en. Win 7 64bit, mindenapos rendszer.
Azért kérdeztem mert a listán elég hátul lennék.
Mondjuk ott XP alatt tesztelnek átlag, és az plusz pont a Win7 el szemben.
HA ez már türhetönek mondható: 21390 pont. felpakolok majd egy XPt.
Mondjuk a proci nem teljesit olyan jól a maximus formulába mint anno a P5E-em be, de az az 50MHz már szerintem nem oszt nem szoroz!szerk:
32 Acor Sapphire HD 4870 12484 19000 8.7 750/3600 3600/? 2x4MB Q6600 - ez miatt kérdeztem hogy minden rendben van. 1000 pont se lenne a 4870 és 4890 CF között?
Ugyan ugy 3.6on járt a quadom mint Acor-é! -
Alister71
nagyúr
válasz
Laraxior #18696 üzenetére
Ez a csifi is jó lehet, egész barátságos áron van? Ja és van 8 pines csatija, mert a P45-be az kellene nem 4-es.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #18551 üzenetére
Mintha valahol aszonták volna hogy visszaveszi a gyengébb órajelre.
max két alacsonyabb órajelűhöz közelít a teljesítményük de mindkettő a saját órajelén megy.
mehet a ref a toxic órajelein, kérdés hogy erősen terhelő játékok alatt stabil is marad e.amúgy tesztelésre szar a 10.3 beta catalyst. minimum -20 30mhz a gpuból stabilitás szinten. hiába atom gyors, pont elvesztem a clock to clock előnyt az instabilitás miatt. remélem whql 10.2-vel végre átlépem a 860mhz-et.
-
subaruwrc
félisten
-
Stukker1987
senior tag
válasz
Laraxior #18252 üzenetére
Józan ép ésszel végiggondolva pénzkidobás ,de ne mond h nincs vigyor az arcodon,ha beszerzel valami új hardver amiről tudod h hasítani fog a gépben,ráadásul még jól is néz ki
Ez hobbi,ami persze pénzbe kerül
Sztem tized annyi ph-s kollégának sics olyan konfigra szüksége mint amilyet összerakott,mégis van....
Inkább kommenteljétek az eredményem!De szigorúan csak pozitívan
-
Zsubi
őstag
válasz
Laraxior #18150 üzenetére
megy tovább is a gpu+shader is de sajnos jobban melegszik mint gondoltam és nem tudtam kicsikarni belőle magasabb pontszámot a nagyobb órajel ellenére sem
ha hidegebbek lesznek akkor neki állok újból, mert ez így még nem kerek+addig érkezik pár finomság ami remélem hozzá segít majd a 25k körüli eredményhez -
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #17787 üzenetére
alámteszik
meg nekem könnyű
muhaha. tudnád te milyen könnyű volt ezt a tesztet összehozni, sírnál a nevetéstől.
kötelező a linked? nem... hátakkor?
akkor nekem mit is kellett volna még tolni? gondolod hogy nem próbáltam ki? feltételezed hogy nem rohadtam kinnt a hidegben órákat ezért az eredményért? hát,, ahogy érzed
de nyugi nekem könnyű. elég lett volna egy , te szép volt subaru, single channel, minden léggel stb fasza voltál...nembaj, te már nem változol.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Laraxior #17785 üzenetére
igen, kapaszkodjunk abba az egy eredménybe amiből kihoztad a maximumot
saját hardverrelén kölcsön hardverekből hozom ki a maxot, ezért is van nagyobb tapasztalatom tuning terén mint neked, a sok GTX 280 egyforma, egyszer kiismered onnantól nem nagy cucc, de ahogy nézem te se linked shaderekkel toltad pedig volt hűtésed bőven
-
eladohardver
őstag
válasz
Laraxior #17654 üzenetére
Be lehet állítani rivatunerben hogy mennyi legyen a minimális illetve maximális korlát .... Power use/Riva Tuner/Overclocking/Global fülön belül lesznek.... max min limit ... jut eszembe Enable low power 3d Controlt ha engedélyezed valahol a Rivatuner Nvidia Overclocking fül alatt akkor be tudod állítani a 2d/3D órajeleket ahogy akarod, de lehet akkor is manuálisan kell válltani? Má nem emléxem
-
-
-
Lawboy
tag
válasz
Laraxior #16388 üzenetére
Csak ház azért biosban a Voltaget most átállítottam 1.37-re.
És azon a 3.5GHZ nem megy amit ugye vinnie kéne.
Én 1.37v on láttam teszteket hogy 3.9GHZ-n megy.CPU-z csak 1.344 et ír ki.
Igaz ott valami Mugen hűtéssel hűtötték.Ennyire számít a hűtés?
És létezik hogy AUTOn vannak a voltagek 1 Giga p45ud3 lapban és q9550 el 4.2ghz simán megy? -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Laraxior #15836 üzenetére
jaja. kár hogy k@k@ a szinkronja.
eredményhez mit szólsz?old gray: én is azt nézem, hogy simán fogja a 4870-eket
Laraxior: sajna nem. csak a 3dmark félremér. ez az e6600 nem nagyon megy 3800 fölött. lehet még játszunk a cuccal kicsit, de már így is leesett az állam
amúgy pont most mondta még a tippet helkis barátom,hogy energiatakarékos mód off. átugrik hamarosan, lehet kisajtolunk még pár pontot. -
Johni5
őstag
válasz
Laraxior #15229 üzenetére
Winyó gondom nem lehetett,mert 2 féle 500GB-ossal is kipróbáltam.A játékból kilépés után 6GB ramán is a szabad memcsi 1,2 GB volt.
Balázs!Neked tényleg szoftveres és/vagy driveres problémáid lesznek.
Laraxior:A zonacomputerben van screen shot.Holnap elhozom Újpestről,mert az ép pendrive-mon már nincs meg.Alapon járatva 15xxx a 16xxx-el szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+