- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
joshua7 #23031 üzenetére
Meglett a gond. Erre aztán nem gondoltam volna...
Amivel monitorozom az egészet. (MSI AB + RT)
Kiváltottam az EVGA PrecisionX-szel, azonnal helyreállt. Bár fura még, nem szoktam használni, vagyis az MSI-t ismerem jól, de így most vakon ugyan, de megy. Ezen hiába akartam OSD-t, nem mutat semmit. Legalább nem rontja el...- 14900k @59xP, 46xE, 50xR
- RTX3080Ti @2055MHz
- Klevv 5600C46 @8000C36
(~15C víz mindenen, W10 kiegyensúlyozott. Kép link az olvasható, jó minőségű, ph nem) -
zebra_hun
veterán
válasz
joshua7 #23031 üzenetére
Helyesen fogalmazva, nálam most nincs értelme.
Elkutyultam valamit a windows-ba.
31 szál alszik, egy kepeszt...Sikeres beavatkozás volt.
A gpu meg várakozik csak.
Telepítéskor kapok hibaüzenetet, hogy nem támogatott cpu. (SSE)
03-at próbáltam, az hiba nélkül felmegy, és fut is. OK, csak a gpu-t tekertem fel 2115MHz-re, de elmarad nagyon. [kép]
Ez a napi profilom, 54x a cpu, csak kipróbáltam. Ez jobban piszkálja a csőröm.
Tudom, nem úszom meg win telepítés nélkül. Pont ezt túrtam szét benne a magkezelést.
Minden mai címben viszont hibátlan, rá tudom erőltetni a 32 szálat.
W10 amúgy, 11 tervben van.
Csak meg akartam törni a csendetSikerült is egy balfékesedéssel.
-
zebra_hun
veterán
válasz
joshua7 #23009 üzenetére
Szia!
Ez nekem ugyan nem használ több magot
Igaz, nem kepesztettem még 06-ban, csak eljött az ideje. Egyetlen magot használ, bele is pusztulhatok.
Rebar, HAGS on/off, mindegy, HT on/off, kiegyensúlyozottat preferálom de kipróbáltam maxi sémán is, aztán sync allcore amit utálok azt is. Semmi.
GPU 5-20%-on megy, igazából alszik. Semmi értelme az oc-nak így.
CPU pedig 9 és 10, azon a két teszten bekapcsolja az összes magot.
Grafikusoknál meg egy, de az 100%-on.
Mi itt a titok nyitja?OK, nem érdekes annyira, de bármely trükkel sem indulnak be.
(Nem listás)59-61x P 46x E 50x R (Ritka gyengusz)
-
-
NFree
addikt
válasz
joshua7 #22675 üzenetére
A sírba tesztek Helkissel , muszáj minden nap pofozni egy kicsit
Gratt , szép eredményekNagyon úgy néz ki nekem az idei téli oc tesztek elmaradtak viszont sokat tapasztaltam nektek is köszönhetően , remélem ebben az évben még tanulgatok aztán , megpróbállak beneteket megszorongatni (ha sikerül , ha nem akkor nem, de legalább lesz egy kis izgi
-
NFree
addikt
válasz
joshua7 #22492 üzenetére
Köszönöm
nos nem tudom mitől lehet lehet nagyon nem stabil a cucc, de nem probléma , az jobban aggaszt , hogy nem tudtam lefutatni 5,1ghz en, mert az jót tenne neki de elszált
szerintem ebben a prociban nincs több, estleg nitróval de az nem következik be , viszont érdekes milyen jó hatással van a gpu-ra a hideg , bent a szobába 1060mhz en eldobta magát iszonytos nagy szemetelés mellett, de kint a hidegben teljesen rendben volt a kép is . Van még egy kis tartalékom
ha netán megszorongat valaki, de hihetetlen 2-300 pontért már mennyire meg kell rántani a cuccot.
Mégegyszer kösz most szerelem át a vizet a gtx 460-ra.(#22491) helkis
Köszönöm , szépen -
NFree
addikt
válasz
joshua7 #22464 üzenetére
Lehet nem nagyon volt stabil a cucc, s sok volt a hiba , de az ilyen finomkodásokhoz nem értek, próbálok mindent lelőni, vga driverben teljesítmányre állítok, gondolom az nem gond, és futtatom a tesztet, csak legutóbb 11, ment előbb , utánna 06, s addigra felmelegedett már kint a vizem is vagy 10 fokra.
Nem szeretem azokat az oldalakat ,mert van hogy eltűnnek e képek (pl képfeltöltés), ph- ba bízok , csak multhónapba teleszemeteltem minden hülye képpel a kis tárhelyem, így mindíg mikor kicsi hely van akkor rakok fel képet. Gondolom a lista nem rohan el sehova így ráérek (gondolom). Akár jövő téligde jó lenne most egy -20 fok.
-
NFree
addikt
válasz
joshua7 #22462 üzenetére
Jaaaj, hu gpuz kép lessz , de egy kicsit később. nincs tárhelyem feltölteni a képet, Lefuttatom még1x majd.
Tiszta amatőr hibákat követek el.
Akkor egyiket sem kérném még a listára , hátha befut még valami hideg s akkor rámegyek megint.
AZ a baja gpu is észre vette ezt az 5-6 fok +-t a multkori hoz képest mert most 1100-on nagyon szemetelt. így visszavettem, a memóriát megint elfelejtettem megrántani, tiszta ideg vook -
SutPet
aktív tag
-
jones965
Modder
válasz
joshua7 #22232 üzenetére
Igen néztem az eredményedet. Érdekes, mert vantage lement 1000 mhz-en, a 06-ban meg 990-en az utolsó vga tesztnél rendre elhasalt.
Szombaton kellett volna ezt a kártyát tesztelnem, mivel akkor nitroztam a 3770K-t, akkor egészen más számok jöttek volna ki itt is a végén. -
TomBoy1986
veterán
válasz
joshua7 #22118 üzenetére
Coolermaster Hyper 212
PH-ra nem megy fel, mert több mint 1MB a kép, de feltettem ide:
Van esetleg valami ajánlott képfeltöltő hely, ahol a képek meg is maradnak hosszabb távon? Próbáltam Google+-ból linket kicsikarni, de ott sajnos csak egy egész albumra mutatót tudnék adni :S
KAMELOT
Igen, 3DMark06-ra 1280*1024-ben mindenképpen igazad van, de mihelyt játszani kezdek vele, úgy ahogy szoktam 1920*1080-ban, max. vagy ahhoz közeli beállításokkal, máris értelmetlen nagyobb CPU. + most keretem sincs rá+ nekem minden cuccom AMD
-
Anfänger
őstag
válasz
joshua7 #21957 üzenetére
Hi!
Most lesem,és értetlenkedve nézem,hogy azon a sloton a SYSTEM alatt a GFX-nek az Intel (R) HD Graphics 3000-et írja,holott a biosban letiltottam,és a virtu progit is uninstalláltam.Akkor ez azt jelenti,hogy mégis futott a diszkrét vga? Hogy tudom akkor azt kilöni? GRRRR.
Ha segítetek ebben,lefuttatom szívesen mégegyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest