- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
gombcomp
üzenetére
Nem ér ám felfedmi a másik kártyáját... Am Helkisnek pont elmondtam a dolgokat! Jókat szoktunk beszélgetni, és aki ismer az tudja hogy nekem nem arra kell a cucc hogy az élre törjek! Csak meg szeretném nézni esetlegesen mit mehet a cuccos, aztán egy egézséges 24/7 és hello

-
jones965
Modder
válasz
gombcomp
üzenetére
Szépen ment az a proci!
Az a valós fesz, amit a cpu-z mutat?Cpu score-ban az órajelhez képest nem hozott sokkal többet már.
Ami viszont szerintem számíthat, az a memória sávszélesség beli különbség.Én elég light-osan bántam a memókkal, hisz előtte egész délután a vantage pontokra gyúrtam, ott nem jött össze az első hely, mérgemben csináltam ezt feszültség oldásként.
-
-
lamantin
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
A 10% -ot a gigabyte kártyámra értettem, a gyári biossal. Mert azzal nem tudtam használni az afterburnert. Sem órajel-állításra, sem memfesz-tologatásra...
Ezzel az asus bios-szal viszont szépen működik az afterburner!
Smartdokit még nem próbáltam, egyenlőre jó az afterburner. Mivel tud többet SmartDoctor?
"ASUS BIOS-nak magasabbak a beállítható limitjei" ...amikor feltettem alapból 850/1200-ra állítódtak az órajelek...erre gondolsz? -
Pubszon
veterán
-
-
kanzoli
tag
válasz
gombcomp
üzenetére
Vágesz! Nem is mondtam, hogy alap. Csak a vga volt alapon. Ha proci is alapon ketyeg akkor olyan 16000 pont alatt ketyeg. Ma finoman elkezdtem a vga-t is csipkedni, halad a dolog. Majd ha meglessz a max akkor jelentkezek, csak ahoz a procit is megzaklatom majd rendesen ha megvan a kártya vége. Ha hajlandó lesz olyan ~4,7GHz tájékán lefutni, akkor már húzott vga-val jó kis eredményt remélek.
-
subaruwrc
félisten
válasz
gombcomp
üzenetére
xs-en nem egyszer olvastam h a cpu-z nem mutatja pontosan a vcore-t i7 esetében.. lehet csak bizonyos fesz fölött, de lehet hogy nem is igaz. 06-ba pedig ezt simán meg lehet csinálni, ha alacsonyabb órajelen indítod a 06-t majd húzod a procit, akkor nem változik meg az órajel a 06 ablakban.
-
Zájec
veterán
válasz
gombcomp
üzenetére
klassz eredmény
és elég jó pontszámot adott a cpuscore-ra, ahhoz képest hogy vista van fent és nem Nvidia kari... mindig aztmondják hogy az nvidia karinál többet ad a cpuscore-ra, de itt az eredményed ami példázza hogy ati kártyánál is tud szép pontszámot adni... 
grat az eredményhez !
-
válasz
gombcomp
üzenetére
XP-n lehet, hogy lenne esélyed a 30K-ra én 4400MHz-en kaptam 7K pontot a CPU-ra te meg 4600-on 6666-ot.
06-al inkább XP-n tesztelj sokkal többet ad...Más: Miért nem veszel vmi értelmesebb ramokat ha már két olyan VGA-ra tellik...
Az az 1066-os corsair nagyon kitűnik ott az adatlapon.
-
serito
senior tag
-
Rover623
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Óra topik
- Battlefield 6
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez elég karcsú,de miért csak ennyi 
mondtam neki én is pár tippet, hogy lehetne növelni a hatásfokát.. 

Az a valós fesz, amit a cpu-z mutat?

Ha akkor tudom, hogy az később jól fog jönni...
A verzió pedig ha jól emlékszem..1.02