- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
viktor82 #13070 üzenetére
Ezen töröm magam két napja , nem jutok egyről a kettőre, lehet user error, nem tudom nem megy.
Ki kéne próbálni , másnál aki a közelemben van , ha jól tudom lara van debrecenbe , a legközelebb, meg nagy szaki is , még el is mennék hozzá , ha lenne időm , meg ha beleeggyezne s eljátszanánk vele, de nemvalószinű, hogy összejön.
Próbáltam ma javítani, nem sikerült ,joshua7
Lehet szólok , ha találnék egy jó példányt , de előbb valahol máshol is kipróbálom , nehogy a végén kiderüljön fasza a cucc csak én voltam balfaszMost néztem a listát már frissítettték is, köszönöm
Viszont egy kis helyesbítést kérnék a proci nem q6600, hanem 09550.
Új hozzászólás Aktív témák
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest