- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
viktor82 #18943 üzenetére
azért mert ezt az adatbázist ízelítőnek szántam az x1650xt-s kategnek (egy ember csak egy eredménnyel lehessen egy kategben), illetve hátha kedvet kap valaki megcsinálni az új ötletekkel a listát, tehát nem ilyen ömlesztettre lett készítve
, de látom már elkezdtetek belepakolni, végülis lehet hogy kellene egy ilyen gyüjtő, aztán majd ebből lehetne a kategóriákat megcsinálni (azok jól ki vannak találva, illetve akkor lehet használni a régi adatokat is a továbbiakban).. (simán lehet exportálni excelbe is) akár a mostaniakat is lehetne belőle frissíteni..
(mostmár több eredményt is elfogad 1 usertől, illetve multilista, mindent bele..!)
vagy legyen új mindegyik kategből? mert akkor muszáj lesz finomítani a jelenlegi szabályokon (rengeteg meló lenne átnyálazni + feltölteni az új adatbázist) illetve akkor kéne egy designer, mert a jelenlegi jobban tetszik nekem (főleg így kis kommentekkel tarkítva
)
közben etetés+fürdetés+altatás kombó van nálunk az ikrekkel, de később még visszanézek..
-
drr
őstag
válasz
viktor82 #16920 üzenetére
Megvolt, de nem boldogultam vele, sok program nem futott. Egyébként csak akkor van előnye a 64 bites rendszernek, ha 64 bites programokat is futtatsz. Hiába a 64 bit, meg a sok-sok giga ram, az alkalmazás 32 bites. Ugyanannyi ramot fog kiosztani neki a rendszer, mint a 32 bites.
Egyébként a válaszoddal ellentétben olvastam valahol olyat, hogy ha 1Gb-nál kevesebb a memóriaveszteség, akkor nem érdemes vesződni a 64 bites rendszerrel.
A 32 bites hibátlanul fut elsőre, minden gond nélkül, csak egy hangdrivert kellet letöltenem. Szóval én ennél maradok... -
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #13162 üzenetére
az ezüst érem szabadon áll
Azt hiszem megérdemeltem ezt már
sokat kínlódtam...de lesz 5.3GHz-es core2 eredmény is..asszem sikerült megoldani a problémát..márha ugyanaz mint ennél a procinál volt
ne felejtsük el hogy Te léggel én vízzel...mondjuk neked meg jobb videokarid van..szóval nagyjából egál -
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #13150 üzenetére
szükség lesz rájuk
Addig beteszek egy eredményt, hogy azért biztos ami biztos első legyek
GTX280 AMP! & Q9550
Csak szerényen... No1. -
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #13109 üzenetére
nem kell könnyen adni
nekem a 24/7es órajeleim is magasabbak mint a te 3dmarkos órajeleid
mondjuk ezt aGTX285nél nem biztos hogy el fogom tudni mondani..de nincs is még azzal eredmény
amúgy lehet antituningos a proci..azért kapom,hogy kipróbáljam..de kaptam engedélyt első helyzettnek lenni 3dmark listában
-
NFree
addikt
válasz
viktor82 #13070 üzenetére
Ezen töröm magam két napja , nem jutok egyről a kettőre, lehet user error, nem tudom nem megy.
Ki kéne próbálni , másnál aki a közelemben van , ha jól tudom lara van debrecenbe , a legközelebb, meg nagy szaki is , még el is mennék hozzá , ha lenne időm , meg ha beleeggyezne s eljátszanánk vele, de nemvalószinű, hogy összejön.
Próbáltam ma javítani, nem sikerült ,joshua7
Lehet szólok , ha találnék egy jó példányt , de előbb valahol máshol is kipróbálom , nehogy a végén kiderüljön fasza a cucc csak én voltam balfaszMost néztem a listát már frissítettték is, köszönöm
Viszont egy kis helyesbítést kérnék a proci nem q6600, hanem 09550. -
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #13041 üzenetére
Ez a 280? Mert akkor elég szép a GPU érték,és a shader is
a ram ..ehh ez a 285,mert nem lehet GTX280al 2800as ramokat kihozni
Hát..ez már elég baba
De hát ezért a pár MHz-ért nekem tényleg nem érdemes kiadnom egy vagyont,főleg így vízzel.
Nekem: 756/1566/1323MHzA Tiédnek a valósa:756/1620/1400
szerintem a GPU-d még mehet feljebb is -
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #12739 üzenetére
OCZ lett végülis. 1150MHz-es... 2x2GB
de szerintem meghagyom a Cellshockot is. Jó lesz 3dmarkozni,bár aztán ki tudja... mondjuk az e8400nek 9es szorzója van...szóval lehet elkélne a magasabb FSBnél egy olyan ram ami tudom hogy bírjaHolnap meg is érkezik elvileg...ha jönne egy kicsit hidegebb levegő nekiesnék a 3dmarknak...de 15 fokban nem tudok mit kezdeni
Nézted a GT200 topikban milyen Giga GTX280at linkeltem?1100+ GPU órajel
-
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #12722 üzenetére
szerintem ebben nincsen már sok kraft...tekintve a GTX280nak ott a vége ahol eddig is... kétmagos procival meg nem tudok sok pöttyöt összevakarni
gondolkodtam rajta hogy veszek egy 4magos procit,de elvetettem az ötletet...
1.szar időket élünk...
2. egy jobb 4magos York..simán több a 920as i7nél,ami jóval erősebb,szvsz nagyon nem éri megvettem inkább 2x2GB ramot..meg veszek két winyot aztán bepumpálom raid0ba... aztán asszem áttérek vagy Vistára..vagy win7re...
-
Laraxior
titán
válasz
viktor82 #12624 üzenetére
semmi probléma..van egy jóféle E8400em...el passzolom..megtoldom egy kicsivel és jöhet is a Q9650
asszem nem lesz vita ki lesz az első helyen a 280as listában...
2 hét múlva... szereztem ramot is,de inkább mennyiségit mint minőségit
4x1GB Kingmax...800as
Ezek a Cellek bedöglöttek... csak alapon mennek..
-
Henk
veterán
válasz
viktor82 #12558 üzenetére
De húztam csak közben bezártam a riva-t mert belelógott a képbe és visszavette az órajeleket.
Így elfogadják vajon az eredményt?
Far cry2 van hozzá,képet most nem tudok mert a gépben van már a kari,fényképezőm meg nincs itthon.(legfeljebb telósat mert az volt kéznél és gyorsba csináltam egyet mielött beraktam) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest