- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
BioNiCMaN #13335 üzenetére
Nem szeretnék senkit bántani, egyszerűen ez a véleményem.
Egyébként FF-alatt ezt látjuk: [link] Ha ezen tudsz, tudtok valamit javítani, akkor egészen más lehet a leányzó fekvése.
NFree: Nappal hagyjad, had nyomja a gémet, éjszaka/hajnalban gondolom nem strázsál a gép előtt.... Bár ha visszagondolok, gémeltem már én is "reggeli" 10-12-ig....
-
subaruwrc
félisten
válasz
BioNiCMaN #12716 üzenetére
25971 pont QX9650-nel 4870X2-vel.
ez az eredmény van a legközelebb a mienkhez. átnéztem 2x oldalt ettől feljebb nincsen Q9550-es eredmény... -
subaruwrc
félisten
válasz
BioNiCMaN #12716 üzenetére
akkor válaszolok 3-szorra is hogy Rover (PH atyaúristen) is megértse.
nem overall wr-ről beszéltem hanem hwbot szerinti lista első helyről. kategória
első hely - világrekord-wr-ről nevezzük aminek akarjuk. utána jött a válasz hogy nem a hwbot az egyetlen ilyen gyűjtő lista és a 24687 pont csirke, nem wr. oké legyen így. linkelt egy 24968 pontot hogy az is erősebb single carddal. mondom oké de van egy 25980 pontos eredményünk ami ennél magasabb pontszámnak tűnik. nem érdekel hogy 1 kártyával is a közelébe vannak, a végeredmény számít. amúgy akkor se vagdalnám fel az ereimet ( bármennyire örülnének páran) ha mutatna egy 26k feletti eredményt q9550-nel és 4870x2 cf-fel, de ez idáig nem történt meg. addig elszállhatok magamtól vagy megvárjam az engedélyt fenntről? -
BioNiCMaN
addikt
válasz
BioNiCMaN #12306 üzenetére
Változások foganatosítva.
Lehet nézelődni! -
Zé_Mester
őstag
válasz
BioNiCMaN #10782 üzenetére
elmegy mostmár Rover a faszba.
az eddigi top eredményeknél sincs semmi kiírva hogy milyen márkájú a kari, csak hogy milyen típusú. az pedig nekünk is ottvan hogy 1db 4870 meg 1 db 4870X2, csak a nagy kötekedésbe meg kéne nézni talán a képünkön a GPU-Z ablakot
a többi eredménynél sincs más csak a GPU-Z vagy a Catalist.de leszarom mostmár, Rovert is, meg az egész táblázatos marhaságát.
ezentúl 1 eredmény nem sok annyit nem teszek be ide, pedig a következő eredmény bőven 30e felett lesz.köszi nagy hatalmas Rover bíróúr, szopassál másokat a hülyeségeddel
páGondolom most azt (is) mondod magadba, amit ilyenkor szoktak, hogy l*f*sz a postás v*lagába.
a postással semmi bajom a világonnem tettél te nekem semmi rosszat amiért haragudhatnék rád
píísz
-
Zé_Mester
őstag
válasz
BioNiCMaN #10770 üzenetére
akkor add át Rover-nek :
ugatásnak veszed vagy nem, akkor se kussolok mostmár.
itt ez a k..va eredmény : 27836 pötty. elolvastam a követelményeket és nem értem mi a problémma a screenshot-tal"Eredményrõl képet készíteni (lehetõleg screenshot... digitgépes megoldás felejtõs).
Csak olyan képeket fogadunk el, amelyeken látszanak a processzor és a videokártya beállítások, illetve, hogy milyen felbontásban futott a teszt.
A details ablak ajánlott."namost a mi képünkön látszik a
- proci típus/órajel
- vga típus, magok száma, órajel, driver típus
- 3DMark06 beállítások, Score ablak, + még az ajánlott Result Details ablak is.úgyhogy nem értem mi olyan nagy belekötnivaló van, ami miatt 1 hónapja nem vagy képes feltenni a listára.
vagy akkor mostmár meséld már el léccives, mert marha kíváncsi vagyok...magasból tojok rá... : ez aztán a hozzáállás, max respect
-
djsunny
aktív tag
válasz
BioNiCMaN #10765 üzenetére
Nekem végülis mind1.
De azért még annyit hozzátennék, hogy olvasd el Zé_Mester 10742 hozzászólását. Ő 1hónapja linkelt eredményt. Nálad az 1hónap 1napnak számít? Mert ha igen akkor érdekesen számolod az időt.
Részemről lezártam, nem kívánom folytatni a témát. Kérem kapcsojjjja ki!
-
-
edgR
őstag
-
fagy53
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #3302 üzenetére
A leghitelesebb helyen a 3DM6 tábláján ott van a CPU típusa, a tesztnél használatos órajele és a RAM mérete. A RAM órajele aminek nem tudtok utánnanézni az valóban nincs ott, írni kellene a Futuremark-nak, hogy ez a fontos paraméter lemaradt, akárcsak a VGA működési frekvenciák.
Igazából hiteles csak így lenne a dolog!
ui: a cache mérete típusadat és nem lehet módosítani. -
fagy53
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #3297 üzenetére
Többször maradt le, és nem is minden esetben sikerült kijavíttatnom, hogy a kártyáim AGP-sek. Ez pedig nagyon fontos, fontosabb mint a RAM freki, mert a 73GT-k 128MB vagy 256MB dilemmájánál a tesztek mellett nagy segítséget jelentett nekem a rover listája a probléma megoldásában. Részletek a 7300GT topic #1 hsz-ben és a 7300GT DDR3 3DM06-os tuninglistában fellelhetők.
Lemaradt egyébként a RAM freki is már, de azzal azóta sem foglalkoztam, egy ? van helyette, nem helyes de így van azóta is.
A korábbiakat TFT monitoron 1280x1024-en csináltam, itt is kellett tologatni de elfért.
Próbáld ki egyszer 1024x768-as felbontásban úgy eltologatni, hogy a Futurmark alaptáblája a proci adatokkal és a jobboldali pontokkal jól látszódjon /neked jobboldalon/ -
fagy53
nagyúr
válasz
BioNiCMaN #3295 üzenetére
Sajnos akkor maradok második, mert annak is kell lenni!
Soha nem fogok rájönni, mi lehet az a fontos hiányzó adat amelynek hiánya meghiúsítja a listára kerülésemet.
Az egyetlen adat, melynél már sokkal fontosabbak maradtak le a listáról, a RAM órajele ami hiányzik, DDR384, de a 1024x768 CRT-re már nem zsúfoltam fel az Everest-et ezért.
Mindenesetre köszönöm szépen a türelmeteket, talán legközelebb össze fog jönni.
Szevasztok! -
ERPY
őstag
válasz
BioNiCMaN #3199 üzenetére
Odabiggyesztettem, és egyben egy kis tuning még belefért.
Az XP-s eredményemet belehet tenni a toplistába?
Szal az új eredményeim:
XP alatt 11417 pont: [link]
nVidia driver: 162.18
Vista alatt 10970 pont: [link]
nVidia driver 162.22
Konfigom:
Abit AB9
C2D 6400 2.13Ghz @ 3.2Ghz 2*1Mb cache
2*1Gb Kingmax 800Mhz
Gigabyte 8800GTS 320MB 513/1584 @ 675/2100
Minden hűtés gyári. -
N_A_S
veterán
válasz
BioNiCMaN #2738 üzenetére
Én is beelőztem ma párat
Ahogy elnézem a 320-asok között mindenhol 2. vagyok. És szerintem még van a prociba, a VGAnak meg még meg tudom húzni a shader órejelét, csak most nem akarok ilyen BIOS updatekkel vacakolni. Majd ha lesz valami jófajta ramom, és gyorsabban megy a proci akkor újra teszek a memókra egy kis grafitot és megint szaladgálhatnak 2300-on
Nagyon bejön ez a C2D -
LordVader80
őstag
válasz
BioNiCMaN #2550 üzenetére
és akkor ha rárak valaki egy gyárilag túlhajtott biost a karijára, akkor onnantól kezdve neki is alapon emelt órajelei lesznek
Szal sztem ez így nem teljesen igazságos
mivelhogy pl az én proccom kicsivek magasabb órajelen (meg sok más c2d is) gyárilag 2,72-t megy, akkor ez is gyárilag túlhajtott
[Szerkesztve] -
LordVader80
őstag
válasz
BioNiCMaN #2536 üzenetére
Eredményrõl képet készíteni (lehetõleg screenshot... digitgépes megoldás felejtõs). Csak olyan képeket fogadunk el, amelyeken látszanak a processzor és a videokártya beállítások, illetve, hogy milyen felbontásban futott a teszt.
sztem everestben jól látszik mind proc, mind vga beállítások (vagyis, hogy alapon van minden), a 3dmarkba meg a felbontás, nem? -
Foglalt név
addikt
válasz
BioNiCMaN #2419 üzenetére
Szemed járjon, ne a szád
Utolsó sor
Bizonyítékként meg legfeljebb a szavam állhat itt, meg esetleg ez [link]. Nem a toplista kedvéért szoktam márkot futtatni, igaz a screenshot azért van, mert így könnyebben átlátható a fórumban, mint ha excelből másolnám(magamnak így szoktam elmenteni) és hátha vlkinek az épülésére szolgál. No offense, ha így nem felel meg ne rakjátok be, legközelebb meg indítok egy cpu-z-t is, hogy mindenkinek jó legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest