Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én továbbra is ontom majd a képeket, mihelyst van akármi változás
Ez azért van, mert nem szeretek illetve nem nagyon tudok utólagosan nagyobb hibákat kijavítani. Most is leszedtem a tuning légbeömlőket a kocsiról CGTalk-os javaslat miatt... Na visszaalakítani nem volt egyszerű, annál is inkább, hogy ugyanolyan vonalvezetést megint elérni nem könnyű. De asszem sikerült... Nekem se jött annyira be, kitalálok rá majd valami ütősebbet
Mondjuk nem tudom, mennyi idő van a kocsimban eddig, mármint az új BMW-ben, de asszem én dolgozok a leglassabban
Nem is azért, mert a Maya lassú, hanem a leglassabb eljárással dolgozok
Szóval szeretem, ha van valami hiba és nem látom, mások rámszólnak
Meg bíztatnak 
OP9: ráérsz megnézni... Mondjuk azalapján az új 2,5 órás videóm alapján annyira nem látsz majd bele a progiba, egyrészt mert nem vagyok jó tanár, másrészt pedig annyira alap dolgokkal foglalkozok, ami sztem annyira nem más, mint a MAX alatt... de ki tudja
Balika:
Én úgy csináltam, hogy a belső résznél a küllő vége (ahol találkozik a külső peremmel), ott elszélesítettem egy kicsit... Nem foglalkoztam azzal, hogy összemodellezzem a peremet az aggyal, így most átmegy rajta, de nem zavar... javaslom, a végénél csinálj egy extra élt körbe a küllőn, és a vertexeknél ott szélesíts, gyakorlatilag kézi bevellel
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez azért van, mert nem szeretek illetve nem nagyon tudok utólagosan nagyobb hibákat kijavítani. Most is leszedtem a tuning légbeömlőket a kocsiról CGTalk-os javaslat miatt... Na visszaalakítani nem volt egyszerű, annál is inkább, hogy ugyanolyan vonalvezetést megint elérni nem könnyű. De asszem sikerült... Nekem se jött annyira be, kitalálok rá majd valami ütősebbet