Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én továbbra is ontom majd a képeket, mihelyst van akármi változás
Ez azért van, mert nem szeretek illetve nem nagyon tudok utólagosan nagyobb hibákat kijavítani. Most is leszedtem a tuning légbeömlőket a kocsiról CGTalk-os javaslat miatt... Na visszaalakítani nem volt egyszerű, annál is inkább, hogy ugyanolyan vonalvezetést megint elérni nem könnyű. De asszem sikerült... Nekem se jött annyira be, kitalálok rá majd valami ütősebbet
Mondjuk nem tudom, mennyi idő van a kocsimban eddig, mármint az új BMW-ben, de asszem én dolgozok a leglassabban
Nem is azért, mert a Maya lassú, hanem a leglassabb eljárással dolgozok
Szóval szeretem, ha van valami hiba és nem látom, mások rámszólnak
Meg bíztatnak 
OP9: ráérsz megnézni... Mondjuk azalapján az új 2,5 órás videóm alapján annyira nem látsz majd bele a progiba, egyrészt mert nem vagyok jó tanár, másrészt pedig annyira alap dolgokkal foglalkozok, ami sztem annyira nem más, mint a MAX alatt... de ki tudja
Balika:
Én úgy csináltam, hogy a belső résznél a küllő vége (ahol találkozik a külső peremmel), ott elszélesítettem egy kicsit... Nem foglalkoztam azzal, hogy összemodellezzem a peremet az aggyal, így most átmegy rajta, de nem zavar... javaslom, a végénél csinálj egy extra élt körbe a küllőn, és a vertexeknél ott szélesíts, gyakorlatilag kézi bevellel
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Svájci jellegű bicska eladó
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez azért van, mert nem szeretek illetve nem nagyon tudok utólagosan nagyobb hibákat kijavítani. Most is leszedtem a tuning légbeömlőket a kocsiról CGTalk-os javaslat miatt... Na visszaalakítani nem volt egyszerű, annál is inkább, hogy ugyanolyan vonalvezetést megint elérni nem könnyű. De asszem sikerült... Nekem se jött annyira be, kitalálok rá majd valami ütősebbet