- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
James33
üzenetére
Szívesen!
1. Nem vagyok tapasztalt nurbs modellező, tehát sajnos ennél komolyabban nem tudok segíteni ebben a témában.
2. Ahogy mondtam is, a Max nem egy tipikus nurbs modellező, ez csak egy modul benne, más programokkal kéne próbálkoznod, ahol fejlettebb ez a lehetőség.
3. Valószínűleg a spline-ok vertexei nincsenek weld-elve, így különálló curve-ökből állnak, ezért lehet, hogy nem jelöli ki az egészet.
4. A dolognak ennyire az elején tényleg inkább tutorialokat, kézikönyveket kell olvasni, mert ha mindenki pontról pontra végigkérdezgetné a problémáit, akkor nem működnének ezek a topikok. Ha egyfolytában kérdeznél, akkor van több lehetőség is: online tanfolyamok, iskolák, személyes oktatás esetleg, ha meg tudsz egyezni egy szakemberrel. Én is több fizetős online tanfolyamot végigcsináltam évekkel ezelőtt, tonnányi tutorialt végignéztem, éjszakákat ültem a gép előtt egy-egy probléma miatt. Ezt máshogy nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest