Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcsi55555
tag
Ebben igazad van, a world3d jó kis gyűjtemény volt és abban is igazad van hogy sokan külföldre dolgoznak. Én beszélek angolul, szóval nem baj ha nem magyarul van a tutorial, de azért az anyanyelv az azért csak más
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.
Ezért szerintem valami olyasmit kellene kreálni hogy kezdő és haladó csoport, vagy valami hasonló nevekkel ellátott csoportot.
Ha valaki teljesen abszurd basic dolgot kérdez (pl guglizható is), és ezt a haladó csoportban teszi fel akkor azt átmoderálni a másik standard-be és ennyi. Mondjuk ehhez kellene egy moderátor is.Sajnos abban is igazad van hogy kritikát meg nem úgy veszik nagyon sokan hogy próbálunk segíteni, hanem csak "okoskodásnak", avagy valami bántásnak érzik. Azokat nem is értem hogy miért kezdenek bele a grafikusi pályába. Mindenkinek valahol el kell kezdeni és kell az útmutatás

Én drukkolok, hogy a site majd beinduljon, de tényleg kétséges egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Béta iOS-t használók topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth-headsetekről általában
- WayteQ xTAB-8Q
- További aktív témák...
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, sajnos az emberek sokszor lusták utána/visszaolvasni jó pár dolognak és a sok ismétlődő kérdéssel elrontják az egészet.