Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti0124
csendes tag
válasz
tikshow
üzenetére
Hmm akkor én vagyok a fasz
én azt hittem hogy az mindig azt jelöli hogy hány vertex van kijelölve de akkor még mindig nem értem hogy mi a baja a mudboxnak pedig nem valami bonyolult egy rakétát modellezni
amikor importálni akarom akkor egy ilyen hibaüzenetet dob kiÉn arra gondoltam hogy az a baja hogy valamiért létrejön egy csomó vertex (mert a hibaüzenet után láttam meg azokat a nagy számokat weldelés után) de így nem tudom mi lehet a problémája de egyszer már megrajzoltam ezt a rakétát és akkor is volt egy hibaüzenet ez:
aztán gondoltam elbasztam valahol és újrakezdtem (másodszorra már cylinderből indultam ki)
a textúrák meg feketék néhány helyen:Bocs ha ez nagyon egyszerű kérdés még kezdő vagyok (főleg textúrázásban de azért modellezésben is eléggé animálni meg még nem is próbálkoztam nagyon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Használt 1TB NVME SSD-k.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én azt hittem hogy az mindig azt jelöli hogy hány vertex van kijelölve de akkor még mindig nem értem hogy mi a baja a mudboxnak pedig nem valami bonyolult egy rakétát modellezni