Új hozzászólás Aktív témák

• Nyúltáp

senior tag

válasz Bici #4480 üzenetére

szeva
    keso van hosszasan anatomiarol diskuralni, ezert inkabb linkelek par kepet referencianak.
    [link] [link] [link]

leginkabb a masodikat ajanlanam. Kabe ugyanannyi polybol dolgozott mint te, megis egy anatomiailag korrekten definialt fejet sikerult osszehoznia. Fobb problemas teruletei modellednek, az orr amit menth is irt, a szaj, ami szinte csak egy vagas, az ajkaknak sokkal hangsulyosabbnak kene lennie, es hogy alapjaban veve a fej fo formai egy hasabhoz hasonlitanak inkabb, foleg a koponya es az arccsont miatt. Erdemes osszehasonlitani a te es a masodik linken szereplo fej profiljat.

annyit meg gyorsan, hogy az all sem stimmel, oldalrol nezve az alcsucstol a fulig egy szep majdnem szabalyos L alakot formal, ami nem igazan nyero, igy tulsagosan vaskos. Az allcsucstol indulva nem vizszintesen kene haladniai ful fele majd 90 fokban megtorve felkanyarodnia, hanem alapbol enyhen felfele kene allnia. Ezzel egybol vesztene nemi tomeget az all, ami jelenleg ugy nez ki picit, mint egy logopofaju bull terrier :)

Menth.: szepen alakul busz, annyi hogy nekem a gallytoro nem igazan tetszik, az ivei ugy neznek ki mintha vmi vekony drotbol hajtogatta volna egy kisgyerek, tudom hogy a koncepcio az hogy ez vmi hazibarkacs kiegeszito de szerintem nyugodtan lehetnenek azok az ivek szogletesebbek.
    Ha hazibarkacs jelleget akarsz, akkor inkabb arra jatsz ra, hogy kulonbozo fajta csovekbol lett osszeheggesztve, masmas anyaggal profillal, vastagsaggal.
    Amugyis ha az ember otthon gyart gallytorot, akkor inkabb cso darabokbol heggeszti, nem hajtogatja. legalabbis en ugy csinalnam :DDD

Új hozzászólás Aktív témák