- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
na készen lett a kicsit módosított fej, nem alakult drámaian, csak az álla lett kevésbé szögletes, jobban támogatja majd az ottani erős ívet, és nem is sötétül be soften esetén. be is mappoltam, ami szerintem jobban is sikerült, mint azelőtt:
[URL]http://magnificat.extra.hu/psyarts/knight/headmapped.jpg[/URL]
úgy döntöttem, lesz rajta haj és rövid körszakáll. Az előbbit alfás textúrával fogom persze megcsinálni, de kicsit tanácstalan vagyok annyiban, hogy a textúrája hova kerüljön. A fej textúrája kialakításából adódóan széles és lapos, nem négyzetes. Jelenleg egy 1k-s textúraként van mentve, de így a textúra fele üres (kb 45%-os a kihasználtság). Erre láttam olyat, hogy a fej textúráját egyszerűen nyújtsuk szét függőlegesen is, hogy kitöltse, játékoknál úgy hallottam használják, de akkor torzul az arc, én meg majd lehetőleg fotók részeit szeretném használni, akkor meg lehet gond... a másik, hogy nem négyzetes textúrát használok, hanem 512x1024-est, és máris megoldódik a probléma. A harmadik, hogy a felső területre beteszem majd a haj textúráját, de annak meg alfa csatorna kell, és így a fej többi részén is lenne alfa, mégha nem is használom ki, erőforrásilag nem tudom mi a megterhelőbb: egy 512x1024-es textúra a fejen rgb-ben + 512x512-es rgba-n, vagy 1024x1024-es rgba-n... A körszakáll mivel rövid, szerintem textúrán fogom készíteni, esetleg a normal map-on is látszani fog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest