Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Üdv!
Isten áldjon, hogy benéztél!
Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?
Most úgy gondoltam, hogy valamikor juni 20 körül/után ráfeküdnék a témára, mert következő félévtől kezdünk bele a grafikába(az első tantárgyam: Bevezetés a számítógépes grafikába). A ráfekvést úgy értem, hogy megvettem két Szirmay-s könyvet (Számítógépes grafika és a Sünis), úgy gondoltam ezekkel kezdem, aztán utánna csak egy laikus szemszögéből foglalkozni a blender-rel, meg a Maya-val.
Szerinted esetleg még mit lenne érdemes átnézni, vagy hogy lenne érdemes indulni? (egyélőre szigorúan magyar szakirodalomból, csak később jöhet az angol!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Cyberpunk 2077
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én a Debreceni Egyetemre járok. Itt is van Komputergrafikai és könyvtárinformatikai tanszék. Nem tudnád esetleg Te (mint szinte minden Ph! -s által elismert magasszintű - grafikus kártya és grafika - mestere) valahogy felvázolni, hogy merrefele használnak számítógépes grafikát, és hogy mifajta babér terem egy olyan embernek ezen a területen, akinek nincsen profi grafikus tehetsége(pl nekem), de hardware és programozási ismereteket profi szinten szívesen magába szívna(pl én)?