Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hát ha PRO akarsz lennei akkor egyértelműen egyetem. Én Veszprémbe járok, itt van Képfeldolgozási és Neuroszámítógépes Tanszék. Foglalkoznak színelemzési, képfeldolgozási és multimédiás dolgokkal is. Van Maya oktatás nem valami magas szinten és valami multimédiás fejlesztés is Macromedias cuccokban. Emellett programozhatsz olvasgathatod a az ATI és NV developer oldalait, de itt kimondottan openGL vagy DX programozás nincs, gondolom máshol van. Amiért jó az egyetem az az, hogy itt megtanítják a HW felépítését, általános programozástechnikát és a mérnöki szemléletet. Ezek nélkül max grafikus lehetsz aki a programokat használja de PRO 3D kóder nem.
Gondolom más egyetemeken részletesebben is foglalkoznak 3D-vel, de szerintem ez is bőven elég és mellette maszekban kell foglalkozni vele, úgyis csak akkor tanulsz ha csinálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen házat vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Radeon RX 6700 XT NITRO+ 12GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 TUF GAMING Eladó!
- MSI GTX 1080 TI ARMOR videokártya, 11GB GDDR5X, 352-bit
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest