Aktív témák

• GodHeart

senior tag

válasz mikado #1 üzenetére

tejószagú úúristen ennyi lamert.... :DD
    maximum nevetni tudok azon amit leírtatok! :DD ennyi eszement ökörséget!
    najó visszafogom magam és nemnevetek! :)

Szóval. Ismered a PC-t!? Nah akkor tudod, hogy van benne wincheszter /sry a helyesírásért/ meg van benne RAM! Namost a telefonban is megtalálható eme kettő, és ezek semmilyen módon nem függenek össze. a 3650-ben alapból van 3.6MB memória /avagy ha jobban tetszik winchesternyi hely/ [napersze ezt lehet MMC-vel bővíteni], és van a RAM, amit nemtudom, hogy mennyi, de ha feltelepíted, az FExplorer nevő progit, és kimész oda, ahol ameghajtójat látod, /és nemfut semmilyen program/, nah akkor általában kiírja a FREEMEM-et! az a szabad memória, amit kevesel a telefon. szvsz, te egy nem kifejezetten arra a telefonra írt programot akarsz feltelepíteni rá! :))

a system/data-t meg hagyd békén! :(((
    kötve hiszem, hogy az vinchesternyi hely lenne kevés, ha meg igen, tedd az MMC-re. ha nincs MMC!? 3.6MB ezeknél a telefonoknál nemsok!

Remélem segítehettem! :U

[Szerkesztve]

látom amit leírtam, az feledésbe fog merülni, és fogom kapni a kritikát, de sebaj! :] Ha a topicindítónak a vincheszternyi hely volt kevés, és ezt nem bírta megoldani alapból, arra inkább nemmondok semmit. Talán valakinek eme messzi galaxisban az én leírásom is segíteni fog! :)

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés