- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
legalább nemlettem lebaltázva!
Örülök, ha segíthetek, cask ennyi!
-
GodHeart
senior tag
tejószagú úúristen ennyi lamert....
maximum nevetni tudok azon amit leírtatok!ennyi eszement ökörséget!
najó visszafogom magam és nemnevetek!
Szóval. Ismered a PC-t!? Nah akkor tudod, hogy van benne wincheszter /sry a helyesírásért/ meg van benne RAM! Namost a telefonban is megtalálható eme kettő, és ezek semmilyen módon nem függenek össze. a 3650-ben alapból van 3.6MB memória /avagy ha jobban tetszik winchesternyi hely/ [napersze ezt lehet MMC-vel bővíteni], és van a RAM, amit nemtudom, hogy mennyi, de ha feltelepíted, az FExplorer nevő progit, és kimész oda, ahol ameghajtójat látod, /és nemfut semmilyen program/, nah akkor általában kiírja a FREEMEM-et! az a szabad memória, amit kevesel a telefon. szvsz, te egy nem kifejezetten arra a telefonra írt programot akarsz feltelepíteni rá!
a system/data-t meg hagyd békén!
kötve hiszem, hogy az vinchesternyi hely lenne kevés, ha meg igen, tedd az MMC-re. ha nincs MMC!? 3.6MB ezeknél a telefonoknál nemsok!
Remélem segítehettem!
[Szerkesztve]
látom amit leírtam, az feledésbe fog merülni, és fogom kapni a kritikát, de sebaj! :] Ha a topicindítónak a vincheszternyi hely volt kevés, és ezt nem bírta megoldani alapból, arra inkább nemmondok semmit. Talán valakinek eme messzi galaxisban az én leírásom is segíteni fog!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest