Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Üdv!
LG 50"-os Nanocell TV-be belemászott egy istenverte hernyó. Találkozott már valaki ilyennel? Mit lehet tenni?
-
csabaizoli80
kezdő
Üdv!
MindigTV ingyenes adóihoz ezt a TV-t szeretném megvenni használtan (benne van a DVBt2 TV tuner...., egy beltéri is kb. annyiba lenne mint ez a TV.....), nem tudom megéri-e, képernyőjén alul "hibát" látok a képeken, aki árulja azt mondta csak poros és ki kell porszívózni....mondjuk elég olcsón (20ezerFT)adja+sürgős is lenne neki az eladás, típusa Thomson 32HC3101T led tv. Szerintetek ez mi lehet a képernyőn alul? vagy inkább ne is foglalkozzak vele, olyan nagy a "hibája"? -
TTom65
tag
Sziasztok. Sajnos tönkre ment a TV & monitor a fiam gépen. Szeretnék kérni egy kis segítséget, hogy milyet érdemes most venni? Mire kell most figyelni? PC-t nem csak játékra használja hanem tanulásra és programozása. Kicsi a hely azért szeretnénk ilyet venni. Előre is köszönöm a segítséget.
-
kőbaltás
tag
Sziasztok 👋
Februárban vettem egy Panasonic TX-JX800E Android televíziót.
A tv kitűnő, egy-két dolog van amit nem értek.
Miért nem lehet rátelepíteni böngészőt, a Facebook-ot, Total Commander,....... etc (Google play storeban nincsenek). Felhívtam az eladót, ők a szervízhez irányítottak, akik gyári visszaállítást javasoltak. Meg volt. Az appok továbbra sem elérhetőek!?
Azt mondták várjak egy kicsit, frissítésre........ az is volt már kétszer is. Újból hívnám őket (mert a türelem nagyon fogytán), de nem tudom mit kéne kérdezni? A tv rossz? Vagy én csináltam valamit rosszul? Vagy hívjam a szerelőt, hiszen garanciális!
Véleményetekre vagyok kíváncsi, és minden segítséget szívesen fogadok!
ps. az internet kapcsolat jó. Ugyanis netes tv-t nézek a régi Pannontól! 😂 Nem is kábelt használok, egyszerűen csak a wifin megy tökéletesen a tv.
További szép napot mindenkinek. 😃 -
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
nem találtam megfelelőbb topicot, ha esetleg tudtok, kérlek irányítsatok tovább.
új TV miatt elkerült a nappaliból a régi Sony 50W755C. az új helyén nincs lehetőségem kábelezni és elég komoly falak vannak a jel útjában. 2,4Ghz-en és 5.0Ghz-n is megkotlik állandóan, használhatatlan sajnos a streaming rész. két ötletem/kérdésem van:1) tudtok ajánlani RJ45 portba csatlakoztatható WiFi antennát? első nekifutásra nem találtam, de azt gondolnám, hogy jó lehet. tapasztalat esetleg? USB-s is jó lenne nekem, de azt szerintem nem enné meg a TV.
2) amúgy is koros és köhög nagyon a smart rész. egy Chromecast-al érdemes lehet kiváltani? azt gyanítom, hogy a jelet is jobban venné. kínai TV okosítók kizárva, így ez marad tudtommal egyedül belépő szinten.
köszi előre is, ha akad tipp!
-
generic
senior tag
Sziasztok,
egy alap LG tv kellene egyik ingatlanunkba a masik melle. 2 eve vasaroltunk egy LG 55 UN8100 tipusu TV-t. Sajnos ezt a tipust mar nem kapni itt Angliaban. Mi a jelenleg kaphato, hasonlo tudasu TV?
[Ez] a tipus jelenleg akcios, de ahogy nezem a kulonbseg az, hogy 10 bit helyett ez csak 8 bites. Ez mennyire eszreveheto kulonbseg?
Koszonom a segitseget.
-
ngabor94
tag
Üdv!
Egy 8-10 éves philips tv-re szeretnék netet varázsolni max 5000ft-ból, olvasgatva csak három módszert találtam
1. Anycast okosító és laptop, teló
2. Hdmi-microUSB MHL kábellel, viszont [ez] alapján a huawei p8 és mate 20 potya telefonok nem támogatják, tehát ez a módszer kihúzva.
3. Hdmi-mini displayport kábel és laptoppal, ennek nem néztem utána de gondolom megvalosítható.
Amik rendelkezére állnak: 1db tv 2 hdmi-vel és 1usb, 2 huawei, 1 laptop mini DP és VGA csatlakozóval.
Mit lehet ezekből kihozni? -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Gondoltam, hogy írok néhány hasznos dolgot a Hitachi 58HK6100-ról, mert vettem egy ilyen török csodát újracsomagoltan és nem volt egyszerű beszerezni az infókat. Hardver tekintetében az alaplapja vestel 17mb230 és elméletileg panda VA panel van benne.
A TV tökéletesen működik a Vestel Smart Center app-pal, amit ugyan nekem a play nem engedett letölteni, de itt elérhető.(illetve van ios verzió is)
Létezik hozzá frissebb firmware, ami képminőség és sebesség tekintetében is jobb, mint amivel kaptam a TV-t, ezt az alábbi módon lehet telepíteni:
- FW letölt: [link] (Köszi annak, aki összegyűjtötte ezeket és török fórumban elérhetővé tette)
- A zip-ben lévő fájlt egy FAT32-re formázott üres pendrive-ra másolod, majd a pendrive-ot a TV-be dugod
- A frissítést a menü + {1} {5} {0} {5} kombóval lehet elindítani és egy OK gomb után csak meg kell várni, amíg újraindul.Ezen kívül megosztanám a részemről ajánlott beállításokat:
Mód: mozi
Kontraszt: 85
Világosság: 50
Képélesség: 60
Szín:53
Virtual HDR: be
Dinamikus kontraszt: közepes
Színhőmérséklet: meleg
Blue strech: be
Micro dimming: alacsony
Zajcsökkentés: auto
és minden egyéb kikapcsolva
106k-t fizettem érte vagy jó lesz vagy visszaküldöm alapon, de szerintem marad mert ennyit megért. -
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Scarletiel
senior tag
válasz
headhunter #40940 üzenetére
Köszi, megtaláltam!
-
headhunter
addikt
válasz
Scarletiel #40939 üzenetére
-
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Van esetleg TV beárazós topik? Köszönöm a segítséget! -
paisacha
tag
Sziasztok!
Egy elég alap kérdésem lenne, de nem találtam rá eddig választ... létezik olyan hogy egy TV HDMI kimenete tönkretesz valamilyen arra kötött eszközt...?
Adott egy set top box, amin rendre elment a kép / hang, vegyesen. HDMI kábelcsere megoldotta pár hónapra, aztán kezdődött előről. Végül a boxot a szolgáltató cserélte, másik hub-ra dugtam, így semmi gond vele.
Most ellenben egy újabb eszközt kellene használnom, amint egy jó minőségű kábellel rádugtam a kérdéses portra - most megy.
1. Létezik hogy egy port ilyen hibákat generál?
2. Lehet -e baja hosszabb távon a rádugott cuccnak?Előre is köszönöm!
-
Snorbi19
tag
hali
ue43mu6102kxxh samsung tv-hez tudtok ajánlani komplett külső adatt tárolot 1-2 TB-ost filmeket tárolására és róla való nézésre... (vhs kazikat nyugdijazni kéne faternél
)...
-
sisi22
aktív tag
Jobb hijan itt kerdezem, egy ismerosom TV-t hasznal PC kepernyonek, egy ideje a PC bekapcsolasa utan megjelenik egy nagy ikon, hogy automatikus felbontas beallitasa folyamatban, es ezt nem lehet eltuntetni. Hasonlo hibaval talalkozott valaki?
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
Jobb híján itt kérdezem hátha...Vettem egy DVI-HDMI kábelt, hogy a tv-s beltéri hdmi kimenetről működne-e DVI monitorral a tvzés, de meg se mukkan, vmi olyat ír angolul, hogy ellenőrizze a szinkron frekvencia beállításokat...
Ez eleve nem is működhet akkor vajon?
-
LG OLED65 CX "alap" beállításokkal "eredeti" kép módban "zsizsis" a kép háttere.
Melyik zajszűrőt kell kikapcsolni ? Ezidáig nem jöttem rá.
Samsung lednél nincs ilyen "hiba" .
Kifejezetten nem szép a kép oleden így.
4K, illetve tömörítés mentes forrás hibátlan oleden is. -
Zaja2
senior tag
Sziasztok! Hozzám került egy LG 42LF2510 tv. Monitorként HDMI-vel használom géphez kötve.
(szerintem) bemelegedés után egyre világosabb rajta a kép.
Mint ha a led szalag rosszalkodna és fullon járatná a fényerőt. A beállításokban állítva minimális változást lehet tapasztalni a fényerőben,illetve a kontrasztban . De így is élvezhetetlen rajta pl. egy film,amiben sok a sötét jelenet.
Elképzelhető,hogy LED szalag hiba vagy szoftver?
Grafikus kártya beállításaival sem javítható .
Tudnátok segíteni ? Köszi! -
bigdady
nagyúr
Hali
Van egy Samsung UE65TU7022KXXH tv itthon de hiába AirPlay2 kompatibilis nem viszi át ipadről/iphoneról a film (mkv) képét csak a hangot és csak egy borító látszik meg a tekerősáv. Van ötlete valakinek?
YouTube kép simán tükrözhető rajta az hibátlan. -
Zord87
tag
Sziasztok!
Van egy philips 55pus7304/12 LCD tévé amin el ment a kép és azóta csak a hangot adja.
Kapcsolgatni tudom arra reagál de továbbra sincs kép.
Újraindítás, kábelek ki be húzása mozgatása meg történt de 2 napja csak hang van a kép nincs.
Viszem szakihoz majd csak kíváncsi lennék hogy ti mit mondtok mi lehet a baja, és hogy mit is tud vele kezdeni?
Ja és 2 éves á tv -
cbmfan
senior tag
Probléma megoldva: Apám kapja az ezer éves 32"-os helyett ha már STB-t használ, én meg vettem egy újat a helyére.
-
cbmfan
senior tag
Üdv!
Adott egy közel négy éves LG 49SJ810V TV ami az utóbbi pár napban nekiállt hülyülni, csatornaváltásnál elsötétül kép, bedobja a zöld hátteres TV ikont, majd bejön a csatorna amit eljátszik még párszor. Jelszint jó, másik TV működik gond nélkül. Van valami ötletetek, hogy mi okozza? Mindjárt nézem, hogy van-e frissebb firmware, hátha az javítja.
-
kertsa
senior tag
Ez a leírás alapján oldottam meg.
Hibátlanul üzemel a rendszer
(#40921) coppola - nem kell a PC-re kodi, elég ha a TV-re telepítve van
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Lehet olyan beállítást eszközölni okos tv és pc között, hogy pl Kodi-n keresztül böngésszek a pc-n lévő filmek között, és le is tudjam játszani?
Úgy képzelem el, mitha egy nas lenne a gép, vagy a megosztott HDD-t külső tárhelyként lássa a TV.
Köszi!
-
coppola
tag
válasz
teleahocipöm #40916 üzenetére
Szerintem ebben az árkategóribán sokszor jobbak, többet adnak a kisebb márkák, sőt középkategóriában is hisense-t vennék most. Kicsit hasonlít a szitu a 2000es évek dvd lejátszó piacára, hogy a nagy brand is meghal 2 év alatt, de a kajli lejátszik mindent. Persze a tv-k most sem halnak meg hamar.
-
teleahocipöm
senior tag
Sziasztok! 100-110cm közötti méretben vennék tv-t Orion, Hisens, Hyndai választékból, egész jó áron vannak, fontos lenne az egyszerű, átlátható menü. Mennyire vehetők vagy inkább felejtősek és inkább LG, Samsung?
-
coppola
tag
válasz
OldMike #40913 üzenetére
Nyudodtan próbálgasd végig, sima appként tudod kezelni, telepít > próba > marad / nem marad. Nem okoz gubancot, a gyári megmarad. Arra figyelj, hogy homescreen launcher legyen, ne másfajta indító. Én a smart tv launchert raktam fel, mert az kezeli az ismeretlen forrásból származó appokat is, meg van felirat is az ikonok alatt.
-
-
OldMike
őstag
Üdv!
Vettem egy ilyen tévét - Hyundai HYUHLJ32854GSMART HD Ready Android SMART LED - másodlagos használatra. Az Android felület használatával kapcsolatban van egy problémám. A beállítások között van egy olyan lehetőség, amivel meg lehetne változtatni a kezdőképernyőn lévő alkalmazások sorrendjét. Ezen több sorosan vannak elrendezve az alkalmazások, amiket át lehet húzni egy másiknak a helyére, és el lehet menteni. A gond az, hogy ettől a kezdőképernyőn semmi sem változik, azaz a beállítás feltehetően nem működőképes. 10-es verzió van, nem kínált fel frissítést 11-re.
Megnéznétek-e hogy hasonló Android verziónál nálatok is így van-e ez? A tévé gyártmánya talán nem is érdekes, mert ha csak nálam ilyen, akkor ez valószínűleg Hyundai specifikus, és akkor így jártam.
Köszönöm -
coppola
tag
Lehet engedélyezni az ismeretlen forrást android tv-n? Tehát a nem store-ból való telepítést?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #40908 üzenetére
Közben találtam YT videókat, ami szerint a háttérvilágítás ment ki. Kb mennyibe kerülhet egy ilyen javítás? Semennyire nem értek hozzá, és nem szeretném hogy átverjenek, vagy egyáltalán megéri-e javítani?
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy TV nézés közben hirtelen, minden előjel nélkül elment a kép (hang van). Bekapcsolásnál és kikapcsolásnál egy pillanatra van, de azon kívül semmi. Van valami ötletetek mi lehet a baj? Nem szeretnék szerelőt hívni ha csak valami nagyon alap baja van. Előre is köszi az ötleteket!
-
Zolexx
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy új LG smart 4k TV-m, és egy 3 éves Dell laptopom, amit összekötöttem HDMI kábellel, ment is egy két hétig, és nyekk... Már a második HDMI 2.0-t eszi meg, vagy én nem is tudom de , ha kihúzom bedugom stb semmi... mintha nem is csinálnék semmit. volt már hasonló valakinél? nem drága kábel, de tényleg ilyen szarok, vagy a készülékben a hiba? Köszi a válaszokat -
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Alábbi témában tudnátok segíteni?Nos. Kérlek segítsetek.
Volt ez a hibám: #107608.
Tegnap ki is cserélték a fentebb említett tv-t. Beüzemeltem/felraktam.éééééés uganyazt csinálja ez is
Ma kipróbáltam másik konnektorban, a saját állványán, de ugyanúgy ciripel/kattog/pattog amikor standby-ba teszem.
Kb. 3-4 ciripelés/mp. (Az előző tv már ~10 éve ott volt, de ilyet nem tapasztaltam.)
Ez lehet "normális" működés, ahogy más helye(ke)n olvastam???
Nem tudom mi legyen. Tudtok valami tanácsot még adni, mielőtt teljesen hü**ét csinálok magamból a telekomnál?
Előre is köszönöm.Előre is köszönöm!
-
Weflyhigh
újonc
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök hogy ha rakotom a laptopot a TVre akkor filmezés közben olyan mint amikor játékoknál leesik az FPS, belassul-berángat a kép.
Próbáltam különböző hdmi kabelekkel, portokat is végig próbáltam.
Mi lehet a baja?TV: LG 55UM7000PLC
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest