Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-22 21:35:06

LOGOUT.hu

Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27046) Kobor válasza B-L-A-C-K (#27043) üzenetére


Kobor
aktív tag

Vannak olyan beállítások a speciális résznél, pl. a fekete növelése, amit 3 fokozatban lehet állítani itt nagyon keveset változik a kép, ill. pl az élesség kiemelése itt is szinte alig van változás,és még van egy pár ilyen, ami nekem furcsa nem mondom, hogy ez rossz, csak a réginál sokkal drasztikusabban változott a kép, de ettől ez még nem hülyeség csak nem fogalmaztam pontosan.

Mint írtam a régihez tudom hasonlítani, ahhoz képest nagyon jó a hangja, az A656A híres volt a szar hangjáról.( a Technics-em eladva, erősítő beszerzés alatt, addig is jó a változás)

Nem viszem vissza, mert nincs, mit vennem, nem hiszem, hogy van ennél jobb ilyen árban, csak többet vártam a fejlesztésekből. Ha elhozok egy h6400-est az sem lesz jobb szerintem, a színek ott pocsékak, bár ott egyenként kikeverhető, minden más szinte ugyanaz, bár a fehéregyensúly lehet, hogy ott állítható, és ha rosszabb azt is vigyem vissza :F Megpróbálom kihozni amit lehet a Sony színei mozin egész jók, még játszok a kontrasztal stb. remélem a fehér is javul, akkor boldog leszek, az előzőt is egy hónapig állítgattam.
Az SD meg nem érdekel igazán, arra talán ott a Toshiba, de annak a menüje egy trágya a távval együtt, az LG szürke, bár ha lefekszem akkor sem romlik :) , bár nincs is hova a menü szintén rosszabb. A Pana menüje szerintem a legjobb a távval együtt, szinte minden beállítható a TV-n, de a képe bizonyos értelemben nem tetszett. Nyilván ha elhoznám őket azokba is belekötnék, nem véletlen vettem a Sony-t üzletben az tűnt jónak, de nyilván valóan mindegyik egy kompromisszum, kérdés melyiket választjuk.

Nem ez a LED TV rossz hanem az összes, nem kell megbántódni...

Üdv,

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.