Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
válasz
üzenetére
Nincs olyan változat, amin van dvi csatlakozó? (Pl nekem úgy van 3 db lg w2242, hogy egyik csak d-sub, többin van dvi is.) Szerintem igen költséges lesz 3 dsub-bal...pl 2 db aktív dp-->dsub + 1x dvi-->dsub. Szerintem más konfigban nem is nagyon lehetséges.
(#510) Viktoár: azt jelenti, hogy nem passzív
és kb 3x annyiba kerül...7-8 ezer, meggulgizod, és ha rá van írva, hogy aktív akkor jó (ugyanúgy néz ki). Amúgy a vga honlapján van support list is, de az inkább ajánlás, valszeg minden mással is menni fog.
Ez pl jó.(#512) Viktoár: Nem, nincs ráírva, hogy aktív. Amire nincs ráírva, az passzív=nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és kb 3x annyiba kerül...7-8 ezer, meggulgizod, és ha rá van írva, hogy aktív akkor jó (ugyanúgy néz ki). Amúgy a vga honlapján van support list is, de az inkább ajánlás, valszeg minden mással is menni fog.