- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilor14
tag
Milyen monitorokat ajánlanátok eyefinityre,hogy mind a 3 monitor full hd legyen(olcsó) Flex HD 7950-hez kellene!Most SAMSUNG S22B300B-m van!
-
proci985
MODERÁTOR
üresben a kártyával majdnem annyit fogyaszt a rendszer, mint anno a 3870el két kijelzővel játék közben, ami egy 110Wos TDPjű kártya volt. pl Crysis és Metro2033 közben throttlingol, tehát leveszi az órajeleit 725re 800ról és gyönyörű csíkot húz 99.5%os terhelésen. hőfokok is stimmelnek. csak mondjuk a Furmarkkal nem szoktam órákat játszani
.
az ACC extremevel mondjuk lehet jobban hajtani.
Shift2 kapcsán nyugodtan írj, irányítást szerintem át kell rakni elitere, és elfogadható. cserébe egyike azon kevés játékoknak, ahol multimonitorral jó helyre esik a hud.
-
szacsee
nagyúr
Szerintem single playhoz jó lenne. (feltéve ha támogatja a 3 monitoros üzemmódot)
Itt egy 7770-es OC teszt full HD-val.
Keress 7770-es PH tesztet, hogy kb százalékban mennyivel jobb teljesítményű, mint a 6770 és ha ez megvan, akkor lehet totózni.
Attól tartok, hogy ebben az ársávban 20-30%-nál nem erősebbek az újabb generációs kártyák, viszont a felbontás különbsége több ennél.... (1440x900 vs. 1920x1080)
VGA-s topikban többet mondanának róla, de sokan eleve elvetik ilyen kártyánál az eyefinity-t, és kapásból 68xx-78xx-es kártyát ajánlanak... valóságban pedig kompromisszumokkal lehet simán vinne jó pár új játékot is. -
brady28
tag
Üdv.
HD6770 mire elég Eyefinityben?
Valaki probálta már esetleg? 3x1440x900 mennxire csinálja ki?
Csodákat nem várok,csak kiváncsiság... -
menyus11
tag
válasz
proci985 #289 üzenetére
Szia!
A bios kapcsolót eddig hanyagoltam, csak mikor megvettem a karit, kipróbáltam, hogy működik-e a dolog.
Ment, de aztán vissza is kapcsoltam a gyárira, azóta még egy játék miatt sem kellett hozzányúlni.
1 monitort szépen visz. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz a 3.
Egyszer a proci tuningban(q6600) segítettél nekem, ha jól emlékszem.
Most 3,2-n megy, szépen kihajtja a videó karit. -
bozig
tag
Van egy Sapphire Radeon HD 6870 Flex-em. Rajta van D-Sub-bon egy 22-es, DVI-on egy 24-es monitor és HDMI-n egy tv. A 22-es az elsődleges monitorom. Szerintetek miért van az, hogy ahhoz, hogy be tudjak menni a BIOS-ba, ahhoz ki kell húzzam a HDMI-t, különben a 22-es monitor be sem kapcsol, amíg a Win be nem bootol, a 24-es meg Out of Range problémával küzd?
-
brady28
tag
"bios kapcsolót én hanyagolnám, három kijelző miatt nagyon megnő a fogyasztás idleben is, terhelve meg kb a játékok fele átmegy furmarkba és csíkot húz 200Wos fogyasztáson. 3 kijelző eléggé megterhelő alapból is a kártyának."
Ez pontosan mit jelent? csak azért kérdezem mert én is így használom.... Mondjuk egy ACCELERO EXTREME hűtővel (3venti) van felvértezve , szóval nagyon nem melegszik
Shift2-vel kapcsolatba lenne egy pár kérdésem, nekem eddig nem igazán jött be az irányítás-konkrétan borzalmas- de ezt majd inkább privátban, ha tudnál segíteni azt nagyon megköszönném!
Üdv!
Csaba -
proci985
MODERÁTOR
race07 variánsok főleg, illetve shift2. illetve fpsek, pl far cry 2 zseniális három monitoron és szépen is fut. remélem a három is lesz ennyire jó
. bár mostanában kevés időm van játszani, akkor is főleg diablo3, ami meg pont használhatatlan eyefinityvel a GUI miatt sajnos.
játékon belül egyébként egyre inkább olyan érzésem van, hogy igazán szimulátorra remek és fpsre jó megoldás, shift2n szoktam ismerősöknek demonstrálni, hogy mennyire móka.
-
brady28
tag
Hali.
Race 07 és társai fan vagyokde mostanában rákaptam az F1 2012re is.
Alapból is bejön, de igy 3monitoron meg pláneKikapcsolodásként néha egy kis GRID
meg Dirt2-3Te mivel nyomod?
-
proci985
MODERÁTOR
méretkülönbség pozicionálással optikai torzulás miatt fix ülőhelyből áthidalható, bár nem optimális.
eltérő panel necces lehet, vagy be tudod őket egymáshoz konfigolni, vagy sem. három eipsnek viszont már elég szép homogén képet ad (ez ugye relatív, otthoni használatra jó, nyomdára meg van szvsz jobb megoldás).
tn betekintési szögek is változóak, újabbak már jók a célra. igazából kérdés, hogy mennyi időre tervezel, a három dell ha ki tudod használni megérheti. nem olcsó, de hosszú távon szerintem megéri venni a jobbakat (de nekem ugye eipseim vannak).
menyus11: bios kapcsolót én hanyagolnám, három kijelző miatt nagyon megnő a fogyasztás idleben is, terhelve meg kb a játékok fele átmegy furmarkba és csíkot húz 200Wos fogyasztáson. 3 kijelző eléggé megterhelő alapból is a kártyának.
brady28: látom szimulátorozol, mivel szoktál játszani?
-
brady28
tag
Állvány most készül hozzá, meg mobillal csináltam de azért sztem látszik a lényeg!
azért iderakom kicsibe is
-
brady28
tag
válasz
menyus11 #284 üzenetére
Mindjárt dobok fel képet aztán lesz viszonyítási alapod
Én úgy tudom hogy kimeneteknek a következőknek kell lennie:
egy DVI , egy HDMI és egy MINI DISPLAY port aminek aktívnak kell lennie hacsak nem FLEX verzió a videokari! Ezeken keresztül működik rendesen, aztán hogy ezeken milyen átalakító van az sztem mindegy , bár nem vagyok egy pcguru...Nálam: DVI-DVI, HDMI-DVI, Mini Displayport-DVI-->Tökéletesen működik!!
Nekem is BIOS kapcsolós --GIGABYTE -
menyus11
tag
Köszi a választ.
A kártya miatt nem aggódom. 6950, de bios kapcsolós, szóval 6970is lehet.
Csak a 19" aggaszt, hogy nem lesz elég.
Még egy kérdés!
Ha 2 monitort meghajtok a dvi kimenetről, egyik dvi->dsub átalakítóval, dp-ról pedig dp->dvi, vagy dp->dsub a jó?
Vagy így bármelyik felállásban működik? -
menyus11
tag
Sziasztok!
Eyefinity építésén töröm a fejem.
Van 1db 24es samu monitorom, de drága lenne hozzá még két db ugyan ilyet beszerezni.
3 db 19"-es monitorhoz aránylag olcsón hozzá tudnék jutni, amik egyformák is. 1400x900-at tudnak a moncsik.
Nem túl kicsik ezek a monitorok? -
szacsee
nagyúr
válasz
proci985 #280 üzenetére
Átnéztem a logoutos cikked jól sikerült.
A hsz közt megtaláltam a cockpites hsz-okat is.
Jelenleg a melóhelyemről kaptam kölcsönbe egy 15"-os TFT-t, hogy ne kelljen a cockpitről mindig levenni a 24"-ost. Fórumozni, híreket olvasni jobb szeretek asztalnál.
Ami gondot okoz, hogy a jelenlegi monitorom 24"-os és hasonló paraméterekkel rendelkező monitor 40K körül mozog, használtan kb 30-35-ért meg lehet venni, ha mákja van az embernek.
Ha nem esik be valami jobb ajánlat, akkor inkább kuporgatok és veszek 3db Dell 2312HM monitort. 3 év gar, ráadásul helyszínre jönnek cserélni, ha gond van, DP is van rajta és a felbontás is egyezik. Igaz alacsonyabb mint az én monitorom, de azt vagy eladom, vagy pedig felrakom az asztalra. Így betekintési szög kérdés is megoldva és az input lagja is egyforma a kijelzőknek.
Már csak kuporgatni kell, vagy ha az aprón találok 30K körül 24-es 16:9-es FHD monitort, akkor rácsapni.
Ami aggaszt, hogy a 3 dell nagyon drága, viszont ha középen hagyom a samut méretkülönbségem is lesz és más panellel is rendelkezik. Esetleg valami olcsó TN-es 24"-os 2db oldalra, de nem tudom mi a helyzet mostanában a betekintési szögekkel. 2494HM Samué megfelelne, igaz nem az igazi, de élvezhető lenne.
Hasonló vagy jobb tudású monitor nem tudom van-e 40K körül DVI csatival. -
proci985
MODERÁTOR
rendben
.
aztán írd meg mire jutottál, kevesen foglalkozunk a témával, érdekelne más tapasztalata is.
ja mégegy: szimulátortól függően a 6950 bőven elég lesz mindenre. Shift2 ok, Dirt3 ok, Race07 variánsok alatt meg henyélni fog a kártya. az új simbimet mondjuk még mindig nem volt időm megnézni.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem a betekintései szögek figyelembevétele miatt lett e-ips, viszont 24"es méretben azért az már annyira nem olcsó. Dell 2211h/2311h biztosan jó, 2211h paneltársából van az asztalomon három (erre a Dell kegyetlen drága, Magyarországon fillérekért adják őket). legegyszerűbb kb kimérni, hogy hova kerülne előtted, aztán megnézni, hogy még elfogadhatók e a színek.
ha van rá mód, ha nem is IPSeket, de egyformákat használj. a cikk után pár héttel cseréltem a középsőt. jelenleg ilyen:
asztalpakolászást én a helyedben nem ajánlanék. ha végigmentél a kommenteken is, akkor lehet feltűnt, hogy úgy egy héttel később visszaküldtem gariba az XFX kábelt, nagyon nem szerette a pakolászást. ja kommentek átfutása megint lehet segjthet, volt többkijelzős nem ipses szimulátorozásra használt rendszer is a hozzászólások között.
-
szacsee
nagyúr
válasz
proci985 #276 üzenetére
Köszi!
Sok mindent megmagyaráz a cikked, grat hozzá.
Viszont egyik szimes ismerős arra biztatott, hogy ne vegyek IPS-es monitort, hanem 2 használt hasonló tudásút mint az enyém, mert ha csak szimezni kell pl cockpitbe, akkor felesleges szórni a pénzt. Ebben igazat is adok neki, mert csak Cockpitbe lenne és mellé 4. monitornak pedig veszek egy IPS-es Dellt asztalra, így nem kell pakolászni a monitorokat. Jelenleg egy 2494HM Samu van nálam.
Valami hasonlóban gondolkozom... -
proci985
MODERÁTOR
ezt olvasd át. önreferencia
, de kb leírja ami Neked érdekes extended/eyefinity szempontból.
be tudsz állítani különböző felhasználói profilokat, azokkal tudsz gyorsan váltani. elvileg program futtatásához is hozzárendelhető profilváltás, gyakorlatban ez nem működik jól.
eyefinitynél meg kell egyezzen a felbontás és a frissítés, extendednél nem. extended és eyefinity pedig kombinálható.
2x miniDP kell, a maradék kettő monitor pedig mehet DVIk/HDMI hármas közül amelyikre szimpatikusabb.
egyébként cikk Neked amiatt is érdekes lehet, mert 6950 2GBvel toltam, bár a cikk idején még 19+2x21.5 volt a felosztás, ez azóta 3x21.5 lett (cikk folytatása folyamatban, talán karácsonyra kész lesz). de pht most is extendedben olvasom pl, játszani szoktam csak eyefinityvel. szerintem eléggé jól körbejártam anno a témát.
ha van még kérdésed mondjad
.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
HD6950 2Gb-os kártyám van és rendeltem egy ilyen átalakítót: SAPPHIRE Active MiniDisplayPort - SL-DVI-D Adapter. 3 monitort hajtanék meg vele (amin elvileg van DP csati) ki szeretném próbálni. DVI-s monitorokat tudok kölcsönkérni, hogy a használt progik, játékok kezelik-e, viszont valamire nem tudom a választ.
Van-e mód arra, hogy csak játékok alatt használjam a 3 monitort eyefinity-ben?
Win desket nem bámulnék 3 monitoron és pl ph fórumot is tudok 1-en olvasni + a nyakam sem törik ki.
Az is lehet, hogy lesz egy 3x1-es eyefinity-ben és a mostani lesz a +1. Ezt nem tudom lehet-e... mármint pl íróasztalon a különálló monitor és pl cockpitben a 3x1 eyefinityben?
Különálló monitor felbontása ugyanakkora legyen mint az eyefinity groupban levőknek?
Elvileg 3x1+1-es felálláshoz milyen csatlakozókat kell felhasználnom a VGA-n? (2 mini DP + 2 DVI + HDMI van rajta)
Válaszokat előre is köszönöm és bocs a sok kérdésért. -
brady28
tag
Sziasztok.
Kérdésem a kovetkezo lenne:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3663#ov
Ez a videokartya kepes az EYEFINITYRE aktiv display port nelkul is, vagy csak a FLEX kàrtyak tudják anelkul? Elore is koszi. -
bozig
tag
Sziasztok!
Azzal az újonnan fellépő problémával szembesültem, hogy ha az egyik monitoromat (egy LG TV-t) leválasztom, aztán újra kiterjesztem rá a képernyőt (Win7), akkor valamiért oda rakja a különböző ablakaimat, ez szerintetek miért lehet? Sapphire Radeon HD 6870 Flex, 1 monitor D-Sub-bal, 1 DVI rákötve, és a TV HDMI-vel. -
proci985
MODERÁTOR
ez itt offtopic, a multimonitoros kérdésem is amiatt volt, mert eyefinityvel teljes képernyőn szintén lehetnek vicces dolgok, ez a topik pedig a többmonitoros setupoknak van.
próbáld ki amit leírtam az előzőben (lehet nem pont ugyanúgy hívják a dolgokat, nem magyar és nem angol az osem), esetleg a webböngészőben a zoomot vedd le.
-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy internetezéskor a böngészőt használva olyan messzire rakja a szöveget meg mindent meg a két oldalán a levágást, hogy nem lehet elolvasni a szöveget.Nem szeretném minden egyes oldalon Ctrl +-t nyomkodni h rendesen lássam.Ez azóta van mióta felraktam a Win7-t Xp alatt nem csinálta.Van erre valami megoldás?Vagy mit lehetne vele csinálni?
Vga: MSI 8800GTS 640Mb
Monitor: Fujitsu Siemens ScaleoView L20W 20" (1680 x 1050)Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
-
bacsisza
csendes tag
Sziasztok!
Végre összeállt minden a 4 monitoros képhez, viszont már 1 napja szívok mert az istenért nem akar 2 monitornál többre képet kiadni egyszerre.
Szóval amikor csoportot akarok létrehozni akkor csak 1*2 illetve 2*1 es lehetőségek vannak. Viszont az asztalkezelésen belül látszódik mind a 4 monitorom.
A VGA kártyám 6970 eyefinity 6
2db full hd asus illetve 2 db fullhd samsung monitorom van hozzá, a kábel 2 db displayport hdmi adapter illetve 2 db displayport hdmi kábel.
Próbáltam DVI kábellel is összehozni, de úgy sem sikerült. összekötöttem úgy is, hogy 3 db monitor legyen rajta de akkor is csak 1*2 2*1 es lehetőséget kínált fel.
Catalystot természetesen frissítettem, de nem történt változás.Tudtok valami megoldást?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
macimeister #254 üzenetére
sajnos elvileg kell a displayport.
-
macimeister
aktív tag
sziasztok!
Van egy ilyen 5750 es kártya. Ezt szeretném három monitorral használni. Jók a sejtéseim, hogy nem fogom tudni a display port hiánya miatt? Vagy van rá esetleg valami megoldás?
-
-
-
bacsisza
csendes tag
válasz
proci985 #246 üzenetére
asus 24 vh242h a monitor.
Ugye 1 DS port az újabb kártyákon már 2 monitort is lekezel, de kell valami HUB amit sehol nem találtam ahol mégis ott 30 ezer volt.
Szóval ha veszek mondjuk egy ilyen kártyát akkor működni fog?
Ennek 4 kimenete van. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
bacsisza #244 üzenetére
50ezer huf átalakítókkal együtt vagy nélkül?
milyen monitorok pontosan?
5770/6770 1GB vagy erősebb kártyák jöhetnek szóba, kb annyi videomem kelleni fog de már elég.
kell a kártyára két displayport valamint két (DVI/HDMI), tehát négy kimenet, akkor fogod tudni az összeset meghajtani.
Database: 21.5ösökkel az kb úgy pont elfér, talán 22esekkel is.
-
bacsisza
csendes tag
Sziasztok!
4 db FullHD monitort szeretnék összekötni. Már megvannak a monitorok.
Most akarok Videokártyát venni, nem játék, hanem egy tőzsdei programot szerenték ekkorában látni.
Szerintetek melyik lenne a legmegfelelőbb VGA én ATI-t szeretnék. 50 ezer kőrül.
Tudnátok nekem ebbe segíteni melyiket vegyem? -
Database
tag
válasz
proci985 #234 üzenetére
rendben értem, valószínűleg mire elkezdem kiépíteni ezt a rendszert már csak olyan VGA-k lesznek minimum a piacon
, egyébként nekem van egy ilyen gondom hogy, ugye BenQ G2220 HDA monitorom van 21.5 ös de már nem lehet kapni és nemtudom akkor hogy legyen a 3 monitor mert sztem ha mellé eszek más 21.5 öst az úgy gáz nem? :S meg mekkora asztal kell ehez?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Database #233 üzenetére
5870ből 2gigást vegyél, ha találsz. ha nincs, és nem sokkal drágább, akkor 6950 2GB, 2GB VRamnhál ne add alább, ha 3xFHDben gondolkodsz.
kivéve, ha Race07ezni akarsz, oda elég kisebb is. de Metro2033 igazából mediumon fut jól ilyen beállítással, Crysis highon a határon.
-
Database
tag
Sziasztok mely Ati VGA-kkal érdemes Eyefinityizni? ( 3 db 22 es monitor ) válaszotokat előre is köszönöm
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
viktor0312 #228 üzenetére
tud, x1600proval anno elég sokáig hajtottam két monitort. arra ügyelj, hogy az egyik szerintem analóg kimenet lesz.
alaplapival együtt szerintem kizárt, hogy fog menni, bár újabb chipsetek már lehet bírják.
-
viktor0312
csendes tag
Sziasztok . Van egy ati x1650 pro vidokarim és az lenne a kérdésem , hogy két monitort ez tud kezelni?? Nem nagyon vágom az ilyen dolgokat ezért is érdeklődöm. Illetve még egy kérdés. Ha megy a kártyámon a két monitor akkor az alaplapi vidokarit tudom használni? Rgo 3 monitort tud menni egy pc-ről? Ha igen esetleg milyen progi kell hozzá?
Köszönöm a válaszokat.
-
DrThrax
csendes tag
Sziasztok!
véleményeznétek ezt:
http://dx.com/p/mini-displayport-male-to-vga-female-adapter-1080p-27603?item=1
az átalakítót?
szerintetek ez aktív lehet? -
PPatrik
aktív tag
válasz
proci985 #223 üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is gondoltam, hogy középen lesz a káva, de most, él évig el lehet vele szórakozni, aztán úgyis veszek 3. monitort.A hangot nem így gondoltam, hanem, hogy egy monitorhoz, csak az azon szóló hang menjen, mint egy térhangzás, amit az új Amd 7-es sorozat tud.
Még egyszer köszi!
-
proci985
MODERÁTOR
-
PPatrik
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg 2 fhd monitorom van és egy gtx 460-as videokártyám.
Tervben van még egy monitor ( majd később) és egy új videokártya (mostanában).
Lenne pár kérdésem:
- Ha nvidia kártyát veszek, a 600-as sorozatból, akkor meglehet oldani, hogy a hang a megfelelő monitorhoz menjen? Szóval hasonló érdekelne, mint amit most nemrég az amd készített. Mert ha ilyen nincs, akkor biztos amd kártya lesz.
- Valamelyik gyártónál meglehet oldani a két monitoros eyefinity-t/surround-ot?Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
nolika
senior tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS Radeon HD 7770 DirectCu-val.
Szeretnék minden portját kihasználni eyefinity-vel. Jelenleg ha minden portjára rádugok egy monitort (Displayport -> Displayport-DVI-D átalakító, HDMI, DVI-D, DVI-A (VGA), akkor csak 2 monitoron jelenít meg. Ha a windowsból próbálom a maradék kijelzőket bekapcsolni akkor ezt írja: "nem menthető képernyő beállítások".Valakinek volt hasonló problémája?
Köszi!
-
proci985
MODERÁTOR
3x3mas monitorfal szerintem nem fog menni eyefinityvel. 3x2 a max támogatás megfelelő kártyákkal.
amit tudsz csinálni, az hogy veszel három matrox triplázót, majd az így kapott hármas felületekből csinálsz eyefinity3mat.
hogyan szeretnéd használni a setupot?
Marci79: fura, nekem működnek.
-
HunFoxy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy működne-e az, hogy nekem jelenleg van egy HD 6850-es VGA-m mely eyefinity-re képes, de szeretnék mellé tenni egy olyan VGA-t is, ami további 2 eye finity-re, vagyis 6 monitor megjelenítésére alkalmas, és azt szerteném, hogy a 2 kárty együtt dolgozva egy 3×3-as monitorfalat meghajtson. Nem tudom, hogy ez így lehetséges-e, vagy ha nem, akkor hogyan lehetne megoldani?
Illetve, ha pénz szűkében leszek, PCIe×1 foglalatban működne-e egy VGA (tudom, hogy így a 3D-nek lőttek) vagy mindenképp muszáj lesz venni egy 2 PCIe×16-os lapot?
Köszönöm!
-
proci985
MODERÁTOR
beállítod ahogy akarod, azután pedig a CCCben elmented presetbe. aztán váltasz a következőre, és azt is elmented presetbe. utánna gombnyomásra tudsz változtatni a különböző kiosztások között, start menübe is lehet pinelni (nekem is így van megoldva). szóval nem kell kiegészítő program
.
aktív kell sajnos.
-
proci985
MODERÁTOR
akkor ezért nem megy.
eyefinity egy extra layer több kijelző fölött, gyakorlatban egy eyefinitys setup ugyanúgy működik kiterjesztett asztalként is, enyém is van így használva.
arról van szó, hogy ha egyszerre kettőnél több kijelzőnek kell aktívnak lennie, és átalakítózva van a DP, akkor mindenképpen aktív átalakító kell. cseréld az átalakítót aktívra és mennie kell.
-
Marci79
senior tag
Üdv!
Gondoltam beírok ide, miután meguntam a torkosborz szerepét.
A nyűgöm a következő:
Van 3 kijelzőm. Nem akarom eyefinity-ben használni őket. Van egy fő asztal a fő monitoron(1) (DVI). Ez kiterjesztett asztallal van egy másikon(2) (D-sub). Most rákötöttem a plazma tv-t(3) is egy sima Displayport-Hdmi átalakítóval. Egyszerre csak 2 monitoron lehet kép. A plazmára nem tudtam se másolni a 2-es kijelző képét, sempedig még arra is kiterjeszteni az asztalt. A tv-n csak filmnézés van a pc-ről. A tv-t mindig leválasztja, ha a 2-esre kiterjesztem az asztalt. Vagy 1 és 2 megy. Vagy 1 és 3. 1 és 2 és 3 egyszerre nuku. Az meg baromira idegesítő, hogy csak egyszerre 2 monitort tudok használni. Amíg a plazmán menne egy film, addig a másik kettőn ténykednénk addig.Erre a problémára létezik valami okos megoldás?
Konfig:
Win7 prof
Asus HD6870
1-es monitor: 1920X1080, DVI, fő monitor
2-es monitor: 1440X900, D-Sub, másodlagosnak használt
3-as: 1024X768, DisplayPort->HDMI, plazma tv filmezéshez -
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee #208 üzenetére
ó, menni megy, az említett fetch problémákhoz meg server oldali patch kéne, kliens oldalról nem lehet nagyon mit javítani. azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a szerver nem küldi le a szörnyeket egy bizonyos távolságon belül, és pontosan erről van szó.
d3ban nincs tradicionális értelmeben vett single player, ilyen szempontból eléggé mmo szerű lett.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee #206 üzenetére
akkor raget lehet beszerzem, már ideje.
diablo3 támogatni támogatja, csak nézd a két szélső képernyőt, van egy vonal, ahol ugrálnak a tereptárgyak és szörnyek ki be. meg néha a talajt se rajzolja ki. az meg külön öröm, hogy árus bal képernyő szélén, stash meg a jobb szélen, kb egy méterre. működni működik, de távolról sem tökéletes. mondjuk fix 60 fps megvan egy 6950 2GBvel, szóval legalább gyors, ha már annyira nem szép.
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
proci985 #205 üzenetére
A gaming evolved-os játékok támogatása valóban példa értékű tapasztaltam én is, valamint még megemlíteném a Rage, Hard Reset ill Trine 2 játékokat(egyenlőre mást még nem próbáltam) melyeknek szintén tökéletes a támogatása (Rage-nél, Hard Reset-nél például a menü is eyefinity-s, nagyon igényes)
A DIO 3 nak úgy tudom van [támogatása] annak 48:9-ben kéne mennie, vagy nem?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
daneeeeee #204 üzenetére
ja, sajnos bizonyos esetekben vagy elszállnak a textúrák, vagy nincs megfelelő felbontás, vagy beüt a hordóeffektus. látószög állítást meg eddig láttam a Deus Ex: Human Revolutionban meg talán a Dirt3ban, és mindkettő technológiai húzónév volt.
nekem az előny részről annyi véleményem van, hogy anno a 16:10es kijelzőknél se csinált ebből senki problémát. wide TN monitort akcióban már láttam 16-20kért is, három kijön 50-60ból (ez egy dell 2311h ára), lehúzott grafikával meg egy 5770 1gbnek is elégnek kell lennie, meg ell 5-7kért egy átalakító. ez drágának tűnhet, de vannak, akik kétkártyás rendszerekkel mennek a fix 60 fpsekért komolyabb setupokkal, ami ilyen alapon megint előny, hiszen nem akad be. egyébként nem multizok, csak diablo3mat, ott meg kb 32:9en rajzolja ki a szörnyeket a program
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
proci985 #203 üzenetére
Nem sajnos nem lehet állítani a látószögön. Közben utána néztem és ennnek a játéknak tényleg nincs Eyefinity támogatása viszont van egy widescren fix hozzá ami rendbe hozza.
Az viszont csak a szingli részben ajánlják használni(kipróbáltam tökéletesen működik) mivel a multiban könnyen BAN lehet a vége (gondolom a progi bezavar)A vicc az egészben hogy az előtte lévő résznek, a Black Ops-nak van Eyefinity support-ja, hogy ennek mért nem csináltak rejtély.....
PS:
és még mielőtt valaki azzal jönne hogy azért nincs eyefinity mert az előny lenne az egy monitorosokkal szemben, nézzen át a másik oldalra(Battlefield BC2 & Battlefield 3) ott ebből nem csinálnak problémát. -
daneeeeee
aktív tag
Sziasztok !
Ma próbáltam volna MW3 szinglijével játszani 5760x1200 ban de a játék csak elnyújtotta a képet és így jó ronda lett.
Létezik az hogy egy ilyen neves játék ne támogassa az eyefinity-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- AliExpress tapasztalatok
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest