- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowrider
csendes tag
Valami alaplapi-játék (Realtek asszem)... sajna evvel a sejtésemet igazolod
Na mindegy... volt nekem régen egy SBLive!-om, de valahogy nem sikerült xp-s driverrel ''jól'' működtetni (tudniillik olyan régi volt, hogy akkoriban még csak 98-as drivert adtak hozzá). Lehet hogy veszek egy újat
Azért köszi a tippet/javaslatot/észrevételt! -
DM-Fan
nagyúr
Sztem nem fogod tudni egyidőben használni. Annyira nem multichannel a hangkártyád.
Nekem az alaplapi Soundstorm-omon az 5.1-es kimeneteken felül van még a line-in és a microphone-in csati, tehát én 5.1-es módban is tudom használni a mikit. (használom is, a gitáreffekt procim erre van rádugva állandó jelleggel), és a rendeszerhez egy fadobozos Genius 5.1-es Home Theatre van kötve.
Nekem semmi gond, de ez más, mint a Te eseted, hiszen neked alapvetően kevesebb bemenet van a hangkarin. 5.1-es módba állítva a hangkaridat neked a microphone chanel átlényegül a center/sub output-tá. Nekem is ilyen volt a régi gépemben a hangkarim és bizony nem tudtam mit kezdeni vele. Vagy-vagy alapon működött. Szar megoldás, az tény. De egész olcsón kapsz már elég jó hangártyát, az megoldja a problémát. Tudtommal nem létezik más megoldás erre a problémára.
Amúgy mi az alaplap/hangkártya?
[Szerkesztve] -
lowrider
csendes tag
Elnézést, ha hosszú a téma neve, de gondoltam így ''szinte'' teljesen egyértelmű lesz a kérdésem...
Szóval amikor 5.1-es módban használom a(z integrált) hangkarit, akkor a line-in, a line-out és a mikrofon az első/center/hátsó hangfalaknak megfelelő kimenet lesz.
Namost az alaplap biztosít lehetőséget, hogy előlapi mikrofon-kivezetést használjak...
DE ILYENKOR A hátsó mikrofon-kivezetés inaktívvá válik, vagy aktív marad, plusz az első mikrofon kivezetés is működni fog? Vagy esetleg működik, de mondjuk az 5.1-es center hangja fog kijönni rajta?
Azért gondolkodom ebben a megoldásban, mert zavar, hogy amikor 5.1-ben használom a hangot, akkor nem lehet mikrofont használni. Mondjuk játékoknál marha jó az 5.1-es hang, de ne kelljen már állandóan széthuzogatnom minden zsinórt, ha mondjuk skype-ozni akarok vagy valami....
Remélem érhető a problémám és várok tleteket, illetve ha valaki konkrét tapasztalattal rendelkezik akkor azt is szívesen veszem - ha leírja!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged