- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Sztem nem fogod tudni egyidőben használni. Annyira nem multichannel a hangkártyád.
Nekem az alaplapi Soundstorm-omon az 5.1-es kimeneteken felül van még a line-in és a microphone-in csati, tehát én 5.1-es módban is tudom használni a mikit. (használom is, a gitáreffekt procim erre van rádugva állandó jelleggel), és a rendeszerhez egy fadobozos Genius 5.1-es Home Theatre van kötve.
Nekem semmi gond, de ez más, mint a Te eseted, hiszen neked alapvetően kevesebb bemenet van a hangkarin. 5.1-es módba állítva a hangkaridat neked a microphone chanel átlényegül a center/sub output-tá. Nekem is ilyen volt a régi gépemben a hangkarim és bizony nem tudtam mit kezdeni vele. Vagy-vagy alapon működött. Szar megoldás, az tény. De egész olcsón kapsz már elég jó hangártyát, az megoldja a problémát. Tudtommal nem létezik más megoldás erre a problémára.
Amúgy mi az alaplap/hangkártya?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged