- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowrider
csendes tag
Valami alaplapi-játék (Realtek asszem)... sajna evvel a sejtésemet igazolod
Na mindegy... volt nekem régen egy SBLive!-om, de valahogy nem sikerült xp-s driverrel ''jól'' működtetni (tudniillik olyan régi volt, hogy akkoriban még csak 98-as drivert adtak hozzá). Lehet hogy veszek egy újat
Azért köszi a tippet/javaslatot/észrevételt! -
DM-Fan
nagyúr
Sztem nem fogod tudni egyidőben használni. Annyira nem multichannel a hangkártyád.
Nekem az alaplapi Soundstorm-omon az 5.1-es kimeneteken felül van még a line-in és a microphone-in csati, tehát én 5.1-es módban is tudom használni a mikit. (használom is, a gitáreffekt procim erre van rádugva állandó jelleggel), és a rendeszerhez egy fadobozos Genius 5.1-es Home Theatre van kötve.
Nekem semmi gond, de ez más, mint a Te eseted, hiszen neked alapvetően kevesebb bemenet van a hangkarin. 5.1-es módba állítva a hangkaridat neked a microphone chanel átlényegül a center/sub output-tá. Nekem is ilyen volt a régi gépemben a hangkarim és bizony nem tudtam mit kezdeni vele. Vagy-vagy alapon működött. Szar megoldás, az tény. De egész olcsón kapsz már elég jó hangártyát, az megoldja a problémát. Tudtommal nem létezik más megoldás erre a problémára.
Amúgy mi az alaplap/hangkártya?
[Szerkesztve] -
lowrider
csendes tag
Elnézést, ha hosszú a téma neve, de gondoltam így ''szinte'' teljesen egyértelmű lesz a kérdésem...
Szóval amikor 5.1-es módban használom a(z integrált) hangkarit, akkor a line-in, a line-out és a mikrofon az első/center/hátsó hangfalaknak megfelelő kimenet lesz.
Namost az alaplap biztosít lehetőséget, hogy előlapi mikrofon-kivezetést használjak...
DE ILYENKOR A hátsó mikrofon-kivezetés inaktívvá válik, vagy aktív marad, plusz az első mikrofon kivezetés is működni fog? Vagy esetleg működik, de mondjuk az 5.1-es center hangja fog kijönni rajta?
Azért gondolkodom ebben a megoldásban, mert zavar, hogy amikor 5.1-ben használom a hangot, akkor nem lehet mikrofont használni. Mondjuk játékoknál marha jó az 5.1-es hang, de ne kelljen már állandóan széthuzogatnom minden zsinórt, ha mondjuk skype-ozni akarok vagy valami....
Remélem érhető a problémám és várok tleteket, illetve ha valaki konkrét tapasztalattal rendelkezik akkor azt is szívesen veszem - ha leírja!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest