Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
-
Francia91
veterán
válasz SoundX #26701 üzenetére
A ModeCom SHF-80U-val biztosan nem jarsz rosszul, itt jo tapasztalatok vannak vele ebben az arkategoriaban. A Thonet Vandert nem ismerem, arrol nem tudok irni.
2.1 meg zenere felejtos, ahogy irtad."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Soma01
veterán
Arra vigyázz és mindenki más is aki hangfalakat szeretne venni, hogy jól gondolja át, hogy hol lesz a hangfal elhelyezve. Mert mi is megvettünk egy jó kis hangfalpárt és nincs neki elég hely az asztalon úgy, hogy jól tudjon szólni. Elfér fizikailag, az OK, de nem lehet rátolni a falra, mert annyira kusza, tompa, pufogós lesz a mély tartomány, hogy szörnyű. Aki úgy szeretné elhelyezni a hangfalait, hogy nincs mögöttük viszonylag nagy hely (szerintem 1 m legalább kell) az inkább olyat vegyen amelyiknek a reflex nyílása nem hátul van. E miatt is jó Modecom, mert annak elől van. A THONET-VANDER Hoch-nak hátul van. Szóval azt akkor vedd, ha lesz mögötte elég hely.
-
Sz_Imre
senior tag
Vagy itt van a nagy tesója a MC-SHF80U helyett, ModeCom MC-SHF120U 40K. (Bár lehet elég lesz az is amit ajánlottak, nekem nincsen ezekkel tapasztalatom.)
-
HUAFBANDITA
tag
válasz SoundX #29337 üzenetére
Az általad felsorolt kritériumoknak megfelel. Küllemre komoly, minőségi benyomást kelt, de vedd figyelembe, hogy nem kicsi! Van "ereje", hangos! Nekem tompa, nem részletező, és szerintem hamar kifogy a szuflából is, bár ezt nem próbáltam. Egy jó elhelyezéssel biztos kihozható belőle egy elfogadható szint.
Scale: Azért, mert csirkeaprólékból bélszínt készíteni eléggé nagy művészet
[ Szerkesztve ]
-
ricinus13
senior tag
válasz SoundX #29986 üzenetére
"A kevesebb néha több. Ahogy az utak (egy-egy oldalon található hangszórók) számát növeljük, egyre több problémával kell megbirkózni a tervezés során. Természetesen rendszerint a gyártóknak nem sikerül ezek kiküszöbölése az olcsóbb kategóriákban, így első megközelítésben, emberi pénzkeretben gondolkodva, részesítsük előnyben a 2 utas hangfalakat."
/összefoglaló/Szerintem ez választ ad a kérdésedre.
-
gabber01
addikt
válasz SoundX #30237 üzenetére
Csak nehogy aztán sírás legyen a vége, mert nem a megszokott dübögés jön.
Khelben: De, lehet, de sok köze sem térhatáshoz sem hangminőséghez nem lesz. Ha ezt valaki elfogadja, akkor rogyásig van választék, szarabbnál-szarabb, de van.
Vegyen valami Logitechet, aztán kész. Ilyen esetekre jó hogy prüntyögjön valami, legtöbben meg úgyis elájulnak ezektől, mert dübörög valami mélyféle...amíg meg nem hallanak valami normális szettet.[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
PuMbA
titán
válasz SoundX #30229 üzenetére
Tudsz: Thonet Kürbis
Khelben: Egyik se, mindegyik ugyanolyan kaka Mondd meg neki, hogy ilyen kevés pénzért nem lesz térhatása sose (Magyarországon egy valamit furcsállok: sokan azt hiszik, hogy olcsón jót lehet venni) és akkor ajánld mondjuk a Genius 1250B-t vagy a Thonet Kürbist
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz SoundX #30243 üzenetére
Először nézd meg, hogy melyik kommentedre reagáltam. Morrisnak ajánlottad a kis Geniust, ami ugyan jó, de ő kifejezetten meg volt elégedve a kis brümmögő 2.1-el. Az ilyenekből szokott aztán sírás lenni az elején, hogy semmi mélyen nincs.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
szasanyi
félisten
válasz SoundX #30267 üzenetére
Olvass utána ha érdekel [link] de ez semmit nem fog jelenteni, ha nem tudod meghallgatni (mint ahogy én sem). ha pedig meg tudod hallgatni az alapján tudsz dönteni sok-sok review "átnyálazása" nélkül is. Amit én leszűrtem ezekből: 28W jó minőségű, belépő szintű, közeltéri monitor -ahol a 3" hangszóró nem ad elég mélyet és - szerintem - drága (40k)
-
varmi2
nagyúr
válasz SoundX #30294 üzenetére
A xonar dsx hangján még sokat lehet javítani egy opa cserével. Nek3d a gyári van benne, vagy már cserélt? Minimum egy opa2111, nekem ez van, és jelentős a javulás. Ide a keresőbe írd be ezt, hogy opa2111, fog kiadni pár véleménít. Ja ne ide, hanem a milyen hangkártyát vegyek topik keresőjébe kell beírni.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
pucavirag
csendes tag
válasz SoundX #30506 üzenetére
Köszönöm szépen! Végül is nem azt mondom, hogy nincs benne mély, csak nem annyi, amennyit vártam tőle. Az öcsémnek a negyed ekkora szobájában akkorát szól filmek alatt, hogy nem hittem a füleimnek. Ezért is gondoltam, hogy kiegészitem a rendszert egy +házimozi aktiv subbal. Egyébként működne a dolog, hogy az aktiv subot hozzákötném egy jack-rca kábellel a PC-hez?
-
marquuard
veterán
válasz SoundX #37396 üzenetére
Élőben hallgattam Logitech Z623-at, igazából ezt a szintet szeretném űberelni. A brummogós mélyével még úgy ahogy elmegy, de levéve a basszust elég ocsmányul lapos szegény és nem jönnek ki a közepek rajta. Egy elég pici szobában lenne használva akár a Kürbis, akár a 6C, viszont a 6C méreteitől tartok egy kicsit mert nem tudok olyan nagy távolságot tenni a két hangfal közé és a reflex nyílást sem kéne annyira elzárni. Szerintem az 5,25"-os woofer sem olyan pici. Attól tartok csak, hogy a kisebb dobozból nem úgy jönnének a hangok mint a 6C-ből.
Ha Kürbis lenne akkor BT változatot venném. BT és jackes csatlakoztatás között van hangzásban különbség?
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest