Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Leigazoka
tag
válasz ricinus13 #25855 üzenetére
Hát én megnéztem... gép hangkarijába betettem a mostani mezei optikai kábelt és volt fény a kábel végén.. tévénél nem..
Én most egy olyan rendszert tervezek, hogy alaplapi hangkariból optikai ( QED reference ) a Philips s5x aktív hangfalba éss puff már szól is.
Ezt a külső kártyát nézve.
Ha optikai megy tv-ből kariba + optikai kariból hangfalba még egy megoldás...
Azt meglehet oldani, hogy optikai hangkariba és RCA a hangfalba... de még nem próbáltam. -
gabber01
addikt
válasz ricinus13 #29038 üzenetére
Ahhoz képest pedig ezek a nagyobb Genius 5.1-ek egész korrektek. Az hogy a sub egy ilyen rendszerben (meg akárhol) nagyságrendekkel jobban terhelhető (alias több "W-os") közel sem overkill, hanem törvényszerű. Ez kell ugyanis a kontrolláltsághoz is, hogy halkan és hangosan hajtva is kijöjjön aminek ki kell. Az igazán mély hangok egyébként is "zabálják a W-okat", szóval ez semmit nem jelent önmagában.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Vinrael
tag
válasz ricinus13 #29375 üzenetére
Na a Solo6c mellett döntöttem végül, egy Creative Sound Blaster Z-vel párosítva. Meglepő hogy milyen basszus van ebbe. én meg még itt aggódtam, hogy kevés lesz a basszus. Viszont nem teljes az öröm, kifogtam egy valószínűleg hibás hangkártyát. A mikrofon port nem működik rajta. Rákötöttem az előlapi kivezetést, azon megy a mikrofon, de a saját portja fel se ismeri ha valamit bedugok....
https://www.youtube.com/channel/UCGzkAM74dJ_Vo2r73Y1tv2Q
-
Francia91
veterán
válasz ricinus13 #29488 üzenetére
Megúsztam elsőre, és most is. Tudom, hogy a csávó úgy küldi, hogy ne vámolják, ezért vettem a másodikat is ugyanattól az eladótól
Bazdki, én meg 41 k-ért vettem
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
SoundX
tag
válasz ricinus13 #29987 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget
megint. Az összefoglaló idézet miatt gondoltam, hogy nem is Ajánlott. Ez esetben a vétel el van döntve. Elsején érek haza, harmadikára már remélem meglesz az új "társ". Hónap végén leírom a tapasztalataimat.[ Szerkesztve ]
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
DeNOx
tag
-
Brave_86
aktív tag
válasz ricinus13 #31159 üzenetére
És milyen lakásban laksz? Nekem is volt 1x, hogy átjött a szomszéd éjfél után, hogy jó lenne ha halkítanék már a zenén, mire mondtam neki oké, csak most nem itt szól. Jó öreg panel lakás!
szerk:
ja látom közben jött válasz, akkor nem vagyunk szomszédok[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz ricinus13 #31161 üzenetére
Ez is kertes ház. És nagyon nem tökéletes
-
tupacamaru
veterán
válasz ricinus13 #32266 üzenetére
Amit ő linkelt az Bluetooth-os. Mondjuk az is csak 40k körül van itthon.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest