- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
ricinus13 #31161 üzenetére
Ez is kertes ház. És nagyon nem tökéletes
-
Brave_86
aktív tag
-
-
Vinrael
tag
válasz
ricinus13 #29375 üzenetére
Na a Solo6c mellett döntöttem végül, egy Creative Sound Blaster Z-vel párosítva. Meglepő hogy milyen basszus van ebbe.
én meg még itt aggódtam, hogy kevés lesz a basszus. Viszont nem teljes az öröm, kifogtam egy valószínűleg hibás hangkártyát. A mikrofon port nem működik rajta. Rákötöttem az előlapi kivezetést, azon megy a mikrofon, de a saját portja fel se ismeri ha valamit bedugok....
-
gabber01
addikt
válasz
ricinus13 #29038 üzenetére
Ahhoz képest pedig ezek a nagyobb Genius 5.1-ek egész korrektek. Az hogy a sub egy ilyen rendszerben (meg akárhol) nagyságrendekkel jobban terhelhető (alias több "W-os") közel sem overkill, hanem törvényszerű. Ez kell ugyanis a kontrolláltsághoz is, hogy halkan és hangosan hajtva is kijöjjön aminek ki kell. Az igazán mély hangok egyébként is "zabálják a W-okat", szóval ez semmit nem jelent önmagában.
-
Leigazoka
tag
válasz
ricinus13 #25855 üzenetére
Hát én megnéztem... gép hangkarijába betettem a mostani mezei optikai kábelt és volt fény a kábel végén.. tévénél nem..
Én most egy olyan rendszert tervezek, hogy alaplapi hangkariból optikai ( QED reference ) a Philips s5x aktív hangfalba éss puff már szól is.
Ezt a külső kártyát nézve.
Ha optikai megy tv-ből kariba + optikai kariból hangfalba még egy megoldás...
Azt meglehet oldani, hogy optikai hangkariba és RCA a hangfalba... de még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest