Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
A következő lépcsőfok onnan a z-3 és z-4 18ezer forint környékén, de azok csak 30%-al erősebbek (32W vs. 40W). Ha komolyabb fejlesztést szeretnél akkor logitech z-2300 a maga 200W-jával, de az már 40 ezres magasság.
Esetleg komolyabb hangfalpár erősítővel. Attól függ, hogy mennyit szánsz rá.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
A z-2300-al csalódni biztos nem fogsz. Mélye kegyetlen, a szateliteket szokták szidni, hogy nem olyan jók, de a "nem olyan jók" csak azt takarja hogy nem szólnak úgy mint egy rendes sztereó rendszer egy jó erősítővel. Ha az x-230 hangjával meg voltál elégedve minőség terén, akkor ezzel is elégedett leszel.
Az Audigy 2 Zs szerintem jó ehhez a rendszerhez. Nyilván jobb hangkarival jobban szól, de ezt az után is eldöntheted, hogy megvan már a rendszer.
Az én szobám 11nm amit a 40W-os kis z-3e be tud tölteni, szerintem a 200W-nak elégnek kell lennie 27nm-re, de erről nem tudok mást mondani, mert nem hallottam még ilyen körülmények közt a z-2300-at.
Aki eddig ilyet vett nemigazán csalódott, szerintem te se csalódnál.
-
-
-
dudika10
veterán
Szívesen, aztán várjuk az élménybeszámolót.
Ezt is járatni kell egy picit, ne lepődj meg ha először nem tetszik. Én amikor bekötöttem a z-3-am először elborzadtam, hogy ilyenre dobtam ki a pénzt, aztán 3. nap már nagyon rendben volt a hangja.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Nem hallottad soha, nemtudod hogy forgalomban van-e, de azért ajánlod.
Mi alapján?Egyébként forgalomban van, 13k körül, viszont ezekről a géniuszokról hol találni méreteket?
Mert még a honlapjukon se árulják el. Vagy csak rosz helyen kerestem?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
ProEvoFan
nagyúr
így van, semmi probléma, én is megnéztem de a külalak nem tetszik és annyiba kerül mint az X-230
szerintem azt is fogom megvenni, bár még meglátjuk
Logitech X-230 vs. Genius SW-HF1200 az a +4K a Logitechért hosszú távon jó befektetés lehet, és csak jókat olvastam róla
köszi mindenkinek a tippeket -
fradi81
veterán
Nehezek 15m2 szobám van, erre bőven elég. Az a baj hogy összehasonlítási alapom hasonló cucchoz nincs. A magas hangok jobban hallatszódnak szebben csilingelnek mint bármilyen számítógépes cuccon, vagy minihifin, meg hát alapvetően mindent jobban hallani. A mélye zenehallgatáshoz pont elég. Filmnézéskor jönne jól több mély, de arra van a genius 5.1. Egy jó hangkarival számítógépre kötve verhetetlen
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Nekem egy alap házimozi erősítőm van, [link] mert lehet majd idővel meglesz a szett többi része is. Szerintem a pénzt nem kell sajnálni, legalábbis van egy határ ami alá nem kell menni, ha már egyszer ennyit ráköltesz és hosszú időre kell. Ha nem tervezed megvenni a többi hangfalat, akkor elég egy stereo erősítő, állítólag azzal még jobb.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
d@minator
addikt
Tényleg akkora a különbség, hogy megéri beruházni rá? És ha igen akkor melyik lenne jobb? Ezeket az aprón találtam:
Creative X-Fi Extreme Fidelity (xmod)
SB X-Fi Xtreme Audio
Audigy 1
Audigy 2 ZS 7.1 24 bit ADVANCED HD
Audigy 4Kis zöld izé: elsősorban a zenén kellene javítani a többi elmegy (keret nem sok van rá )
[ Szerkesztve ]
-
-
parabob
csendes tag
Természetesen film-zene-játék fronton szeretném használni. Ezért is tetszett amit írtak róla. Végigolvastam én a fórumot, ez alapján kezdtem vadászni a 2000A-ra. Akkor türelmes leszek, bár a P380 kezdi végképp beadni a kulcsot...
COD4-hez a Logi Z323 is jó... lehet, hogy megelégszem vele, csak nem tudom, megszólal-e rajta egy kiadósabb rockzene...
Közepes méretű szobában lenne dolga. -
dudika10
veterán
Csak azért kevertem ide, mert egy hangszóró van benne és a teljes frekvenciatartományt azzal fedi le. Tudom, hogy más. Alapvetően a tölcséres, szélessávú hangfalakról beszéltem.
Én részemről szívesebben hallgatok egy 3000A-t mint a z2300-at, dehát ízlések és pofonok, elég sokan szeretik a basszust a mellkasukban érezni, ezt meg csak mélynyomóval lehet megcsinálni ebben a kategóriában.
Hamarosan jön a Genius palettafrissítése, kíváncsi vagyok. Ha helyrepofozzák az elektronikát és visszakerülnek a hangfal elejére a kezelőszervek és az árak meg a szokásosak, akkor megalkották a tökéletes PC-s hangfalat.
-
PuMbA
titán
Miért? Egyébként a Z-5300-ra próbáltam EQ-val nyomni közepet, de akkor sem közelítette meg a HiFi-ket. Ha lenne sok pénzem elvinném az egész kócerájt és megmutatnám, hogy győzi le hangminőségben az Videoton + Akai + integrált cucc, a Z-2300-at X-Fi-vel és EQ-val.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
Létezik normális EQ, de ahhoz mi a fenének másik hangkártya?
Nem mind1 miről váltottál, ezt is olvastad?
Pszichológiát is beleszámoltad? Nagyon komoly hatása van. (Ha elhiszed, hogy beteg vagy akkor beteg leszel, ugyan így ha megmagyarázod magadnak, hogy nem feleslegesen adtál ki 20k-t egy hangkártyára akkor jobban fog szólni.)
Egyszerűen a z2300 nem érdemel több szót. Majd ha 20k-ért adják és leveszik róla a THX plecsnit akkor lesz miről vitatkozni, addig egy nagyon túlárazott gyenge szatellitekkel rendelkező rendszer a szememben.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest