-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
redband #46961 üzenetére
Pl., ugye ehhez még kell egy Odroid C1+, vagy C2 + táp + dobozka. Ez pedig a Volumino, ami mehet pl. egy SD kártyára is, a telóról meg a böngészőben tudsz rá csatlakozni. De van még egy pár hasonló direkt zene lejátszás only OS is ezen kívül. Én még nem hallottam, nekem is ajánlották csak, de elvileg a DAC nem rossz azon az Odroid cuccon.
Vagy olcsóbb megoldás lehet még a ChromeCast Audio, vagy IEast AudioCast M5, ha nem zavar, hogy a telód/tablet-ed merül közben, mert ezekre is wireless lehet stream-elni, de nem Bt-n, hanem Wi-Fi-n (gyak. a router-eden) keresztül (ami minőségben nem ront semmit), amely esetben, ha csak nincs más server eszköz, akkor a telódon lévő file-okat fogja lejátszani. Kell hozzájuk a BubblePnP nevű app is a telós vezérléshez és a steam kapcsolathoz. De Ha a router-ed-en van USB port és tudja a DLNA/UpNP megosztást, akkor -elvileg- egy abba dugott Pendrive-ról, vagy HDD-ről is mehet a lejátszás ezekkel és akkor a telód se merül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest