- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg Logitech Z4-em van, ami eddig nagyon jó szolgálatot tett a kis szobámban.
Viszont most költözök nagyobba, és oda már kevésnek gondolom, a mostaniban is teljes élményt csak az asztalnál ülve nyújt, felállva és a szoba másik sarkában már elvesznek a hangok.Szóval a két kiszemelt:
- [Logitech Z Cinéma Advanced Surround Sound System]
- [Logitech Z-2300]Avagy: SRS® TruSurround HD™ vs. THX-minősítés.
A pénz nem számít, és továbbra is 2.1-et szeretnék. Melyik a jobb?
Ne vágjuk rá, hogy a Cinema, mert gyengébb effektív teljesítménnyel rendelkezik, valamint nekem elsőre nem szimpatikus az USB-s csatlakozás, és csak a távirányítós kezelés.- USB-s csatlakozáskor fölöslegessé válik a hangkártya (gondolom nem, de van azon is USB?), vagy hogy működik ez?
- A csak távirányítós kezeléssel az a gondom, hogy mindig felkapni a távirányítót, célozni, és nyomogatni a gombot kényelmetlen az asztali, hatalmas potis távirányítóhoz képest.Nem vagyok a fülsüketítő hangerő híve, de ha megszólal, akkor azt úgy tegye ahogy kell
Teszteket tudtok valamerre?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged