- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
23400 - 23301
68447 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! A munkahelyemen elhalálozott a pc-s hangfalam és valami normálissal szeretném pótolni! Először olyan 40K-ig gondolkodtam de most már felment a keret 60K-ra!
A kérdés az lenne, hogy melyik variációval járok jobban ha veszek egy M-Audio BX5 D2-t az előbb említett Alesis Elevate 5-t esetleg egy jobb Edifier-t vagy ha egy JPW Sonata, Sound Art L2 meghajtva valami olcsóbb sztereó erősítővel (HTA30, régebbi Denon vagy H/K)?

-
Tamoo
nagyúr
-
Monya78
veterán
Alesis Elevate 5 ? közelebb van a 30-hoz mint az 50-hez...
Nemrég vett ilyet az egyik fórumtárs, ki kellene kérdezned Őt. -
Zoluska
tag
Akkor az tényleg hibás lehetett. Bár Kürbist nem hallottam, de szoros rokonságban van a Modecomokkal, és nekem egyiknek sincs zene közben hallható alapzaja.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Zoluska
tag
Hát, ha 0 alapzajt akarsz, akkor szerintem spórolgass még.
Különben is, minek van bekapcsolva a hangfal, ha nem szól rajta semmi? A Modecomnak nálam annyi zaja van, hogy észre sem vettem, csak miután írta itt valaki, és kíváncsiságból odahajoltam, hogy hallom-e. Ha megy egy hűtőventillátor a gépedben, akkor már nem valószínű, hogy meghallod. -
CoolBoy323
nagyúr
-
B1T3
addikt
Vagy ha már 50k-ig felmentél elméletben, akkor még egy picit hozzáteszel, és ott a M-Audio BX5 D2.

-
CoolBoy323
nagyúr
-
dudika10
veterán
Nem tudod, hogy készülnek az ilyen tesztek...
Felejtsd el őket.Nem a normális 3 utasokhoz nem ér fel, hanem a normális 2 utasokhoz sem. Ha jó lenne, ajánlott lenne, de csak a szokásos értelmetlen erőlködés a márka részéről (ahogy a Genius 1800A is egyenesen nem ajánlott, holott az elvileg kisebb modellek nagyon jó minőséget mutatnak az árukért).
Az SB200 esetén 3.5 colos "mélynyomóid" lesznek, ezek még a Genusokban megtalálható hangszóróknál is 1.25 centivel kisebbek. Ebben az "olcsó" kategóriában egész jó a társaihoz képest, de ez még mindig nem elég arra, hogy azt mondjam, hogy egyértelműen jobb a hangja, mint egy 1250B-nek (cserébe 5x annyi az ára).
Compika:
Nyugodtan teheted monitor mellé.
(Csak a CRT monitorokat tudná zavarni egyébként is, de olyat nem hiszem, hogy manapság még bárki használna.) -
Compika
aktív tag
Lenne egy kérdésem, a Genius SP-HF1250B az mágnesesen árnyékolt, lehet a monitor mellé rakni ?
-
CoolBoy323
nagyúr
Hangprojektorbol mi az ajanlott?
Vagy 50k alatt nincs?JBL SB200 tetszett meg igy hirtelen

-
theuprising
tag
Hali
Adott egy Logitech z-5500 es egy optikai kabel kepes alaplap. A kerdes: optikai kabellel jobb osszekotni vagy 3db jack kabellel inkabb? -
CoolBoy323
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
maláj
addikt
Thonet vander vier 2.0 usb black + Genius SP-HF1250B 2.0 hangfal wood megrendelve

szerk: remélem nem lesz búgás mert akkor agyf@szt kapok de izibe

-
bok92
addikt
Vagy nem értenek hozzá, vagy csak fizettek nekik, hogy mondjanak valamit. A kommentekben írták, hogy ennyi pénzért nincs normális 3utas hangfal. De próbált meg valahol meghallgatni, többet erről nem tudok én sem mondani.

-
CoolBoy323
nagyúr
bestbyte-ban sem lehet?
-
ToniSoprano
addikt
Tényleg jól néz ki és praktikus a Hoch. Az engem eléggé idegesít, hogy a Thoneteket, Modecomokat nem lehet sehol kipróbálni. Nem is értem ez miért és kinek is jó így.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Zavarszűrő se sokat ér. Viszont ha a boltban is csinálta akkor az más.
Na én meg találtam itthon egy pár kis sony hangfalat, meg rendeltem hozzá egy muse m20-at (csak győzzem kivárni amíg ideér) ... talán jó lesz az asztalra a genius helyett. Bár félek hogy nagyon sovány lesz a hangja.
-
PuMbA
titán
A PC World mióta ért a hangfalakhoz?
Ezért.... 
-
CoolBoy323
nagyúr
-
bok92
addikt
Ja, az oroszok szerint...
Amúgy az nem ajánlott ebben a topikban... -
Tamoo
nagyúr
Túlfeszvédős.... az ebben a "szituációban" mit számít?. Ki kellett volna próbálnod másik körön.
-
Zoluska
tag
Modecom SHF-80? A Kürbis mellett a másik ajánlott a kategóriában. Nagyon halk súgása van csak, ami csak akkor hallgató, ha nem szól, kb. fél méterről.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
B1T3
addikt
Lehet, én próbálkoznék egy másik Kürbisszel, elvégre mindenből akadnak hibás példányok, biztos egy ilyet fogtál ki. De sejtem, hogy mennyire el tudja venni az ember kedvét az adott típustól.
-
Tamoo
nagyúr
Próbáltad másik körre dugni a hálózaton?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Tamoo
nagyúr
Mi bajod volt a Kürbis-el? Sípolás? Nem lehet hogy a forrás miatt volt?
-
CoolBoy323
nagyúr
De az 53k, es annyit nem adok ki...
Taviranyito a Hoch-hoz is jar amugy...
-
ToniSoprano
addikt
Szerintem legyen inkább Han Solo.
-
CoolBoy323
nagyúr
Kürbis ment vissza, árát visszakaptam...
Most kezdődhet elölről a "mit vegyek" című játék
A Hoch miért nem ajánlott? Majdnem azt vettem pedig most így hirtelen utódnak
2013 legjobb hangfala elvileg 
A marka bejon nekem, mert 3 ev garis, ami nem rossz dolog
Az a Solo 6C lenne a legjobb, de annyit nem adok ki... hmmmhmmm..

-
Nowi
tag
sziasztok
5000 kornyeken mit erdemes 2.1-ben meg megvasarolni???
nem kell a delikvensnek dragabb .. pcre kotve hasznalna filmhez, jatekhoz
koszi
-
Brucehun
aktív tag
Köszönöm a vissza jelzéseket
-
ToniSoprano
addikt
-
foosballfun
tag
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Készülök vásárolni egy jó hangfalat, két hangfalat néztem ki. Az egyik a Logitech LS21 2.1 (14watt teljesítmény) a másik pedig egy Genius SP-HF 500A 2.0 (14 watt teljesítmény). Néha zene hallgatásra és játékra használnám. A kettő közt csupán 150FT a különbség, hogy melyiket éri meg jobban?
-
Degeczi
nagyúr
-
maláj
addikt
aki már szedte szét a masinát leginkább attól kérdem

1250B-nél + lehet -e valósítani (akár a gari bukta árán is), hogy 1 jack kimenetet varázsoljunk rá amit kivezetnénk az előlapra pl.

-
foosballfun
tag
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném mivel járnék a legjobban
SP-HF 1800A vagy SP HF 1250B vagy SP HF 1255B és csak játékra használnám a max keret 15000Ft
esetleg más alternatíva a válaszokat előre is köszönöm.
-
trust007
tag
A 2000X-hez képest, lényegesen kevésbé zavaró, nekem ez elfogadható szint.
Van egy pont, ha két hangfaltól egyenlő távolságra(pont középen) ülsz akkor pl nem hallani nálam.
Tudom ez nem megoldás, és nem tudom mi okozza.Ha nagyon nem tetszik/zavaró és neten vásároltad küldd vissza. Pár napot azért hallgasd még.
Valószínűleg mindegyik "sípol" többé-kevésbe, ezt írták többen is amazonos vásárlói véleményekben is.
Megpróbálhatod kicseréltetni, lehet hibásat fogtál ki, ha nagyon hangos.
Üdv. -
MegaloMan123
csendes tag
-
CoolBoy323
nagyúr
-
zsizsef
senior tag
Nálam minden maxra tekeréskor hallható sustorgás. De az is csak 5-10cm-re a hangszórótól.
-
Alan[HUN]
senior tag
No, megjött a Modecom SHF-80U, megint, most szól.
Viszont:
Ha basszust maxra veszem, már közepes, egyébként magas (= már nem használt) hangerőn röcög a passzív csipogója, és elég zavaró. Ez garanciázás, ugye?Nincs basszus. Legalábbis nekem egyáltalán nem, és nekem nem tetszik a magas és a közép sem. Igen, tisztának tiszta, de egyszerűen testetlen a hang, mintha egy nagyra nőtt laptophangszórót hallgatnék. Igaz, hogy az amúgy mélynehéz (ezt most már hallom is) ATH-M50-hez vagyok szokva, de azért, hogy annyi mlye legyen, mint a notinak, azt nem hiszem el...

A billenőkapcsoló a hátulján az ugyanolyan, mintha csak a tápot (elosztó) kapcsolgatnám? Mert utóbbit amúgy is szoktam, és egyelőre nem úgy fest, hogy nagyon bánná, de ugye amiről nem tudok...
Ami pozitívum, hogy nem igazán érzékeny a telefonra, megvan a jellegzetes "dallam", de az átlagnál halkabban, és nagyobb hangerőn sincs alapzaj. Line-inben ne hagyjatok kábelt, nekem az RCA minőségén is rontott, és elég sokat levesz a hangerőből is.
-
CoolBoy323
nagyúr
az normális, hogy sípol mind a hangfal? mind a kettő, a magasok csak talán...
magas frekvenciális hangot hallok, amikor ugye nem szól semmi... nem hangos, de pont hallható, és zavaró

-
Zoluska
tag
-
ToniSoprano
addikt
Szia szerintem ha van lehetőséged menj be egy MM-be egy jobb mobillal és próbáld ki egymás után ugyanazokkal a számokkal. Bp-en az arena plazaban ki van rakva sok minden. Pl nekem a genius 2.1-bol, sokkal jobbab tetszett az 1205 hangzasa, mint az 1700-e. A 2.1-nel mindig probald ki ugy is hogy leveszed a baszust 0-ra, hogy ekkor higy szol a zene. Amit ekkor hallasz az a kb 300hz-tol 20.000 hz-ig tartomany. Ha mar ot vagy akkor probald ki a 2 utas 1250B-t is feltekerve a basszust hatha megteszik. Amirol 2.1-be jokat irtak az a thonet ratsel, de ez inkabb 30 rongy, de már lehet kapni egy jo 2.0-t aminek nagy elonye, hogy sokkal reszletgazdagabban szol es pl. a basszus is sztereoban szol. Ja es olvasd el az összefoglalot, az linkelt cikkeket is.
-
minek?:S
őstag
-
őstag
-
Rover623
félisten
Egy utas szatellitek? Broáf...

Jó minőségű, valóban szélessávú hangszórót gyártani nehéz és költséges. Ennyiért nem valószínű.
Egy ilyen konstrukcióban vagy a "szubot" próbálják feleslegesen magas frekvenciákkal "terhelni", vagy nem is foglalkoznak azzal, hogy miként dolgozik egymásra a két hangszóró...majd a fizika megoldja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"és fadoboz miatt gondolom nem is lehet annyira sz@r hangjuk. "
Rosszul gondolod!
"és sufni megoldással összekötném a másik 2vel,"
Ezek után viszont szinte mindegy, hogy mit veszel...hangzásilag egy katyvasz lesz így is, úgy is...tök mindegy, mire szórod el a pénzed!
-
AMDFan
addikt
-
őstag
Üdv.
Szerintetek ez jó lenne? Árban kb ennyiért kéne 2.1. Hogy miért? Mert van 2 (feltehetően 5/7.1ből kiszedett) hangfalam, és ugye azokhoz erősítő kell, de az meg nem olcsó mulatság, és "csak 2.1em lenne" így meg "4.1". Azért ez, mert hasonlítanak a nálam lévőkre. tetszik külsőleg is és fadoboz miatt gondolom nem is lehet annyira sz@r hangjuk. Kábelek miatt, ezek a monitor mellett/alatt lennének, és sufni megoldással összekötném a másik 2vel, amik a szoba másik végében vannak/lesznek, amúgy a szobám nem túl nagy, nem tudom hány m2.
Elnézést, ha hülyeséget írtam, nem vagyok jártas az efféle dolgokban, bármi hibát írtam, kérlek titeket, hogy javítsátok ki(akár az egész szöveget). És beszéljetek velem úgy mint egy fogyatékossal(nem bunkón, hanem kifejtett válaszokkal).
Előre is köszönöm.
-
Zoluska
tag
-
Zoluska
tag
Szerintem akkor a többi hangfalnál is hasonlót kellett volna mérni. Egyébként ennek ellenére dicsérték, nem hoztak fel negatívumot a teszt során.
Itt látszik a tesztszoba:
http://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/testmarathon-nahfeldmonitore-bis-1000-eur/2.html
Egyébként én is úgy látom, hogy a Genelec ilyen "love or hate" kategória, rengetegen imádják, mások meg nem tolerálják a hangját. Ha legközelebb a Hitspace felé járok, azért lehet, hogy egy 8040-et beköttetek kíváncsiságból. -
AMDFan
addikt
-
Zoluska
tag
Eszerint a teszt szerint azért közel sem olyan lineáris az a frekvenciagörbe, mint ahogy a Genelec állítja:
http://www.bonedo.de/artikel/einzelansicht/genelec-8030apm/2.html
8 kHz-nél rendesen elkezd esni.
A képeket lapozva a Dynaudio is ott van, annak pedig van egy tisztességes mélykiemelése. -
AMDFan
addikt
Érdekes dolog ez. Eddig azt a mintát tapasztaltam, hogy akinek tetszik a Dynaudio annak nem tetszik a Genelec és fordítva.

Azért ide is beteszem ezt a kis videót ami igazából kb. Genelec reklám de vannak benne érdekes infók: Why Go Genelec 8000? -
B1T3
addikt
-
Sheol
aktív tag
Dícsértessék!
Nagy megelégedéssel használok egy Audioengine A5+ hangfalpárt, és azon gondolkodtam, hogy nem ártana egy kis plusz mély, tehát egy jó subwoofer hozzájuk.
Vegyem a "hozzájuk készülő" S8-at, vagy van valami olcsóbb megoldás is? (100+ eFt az S8)
Egyáltalán érdemes subwoofert kötni egy stereo rendszerhez, ha csak és kimondottan (metal)zenehallgatásra használom őket? (Játékra, filmnézésre van külön rendszerem.)Köszi a válaszokat előre is!
-
CoolBoy323
nagyúr
Itthon a "kicsike" kurblis

Azt még mindig nem tudom hol lesz a helye, de nagyon bejön

De megmondom őszintén, nem hallok difit a régihez képest

tolok neki egy ilyet... ér valamit vajon?

-
Zoluska
tag
-
CoolBoy323
nagyúr
ez sajnos sehogy sem lesz jó...

albérletben lakok, szóval minden adott
bár lehet költözök is heteken belül, szóval no para

na sebaj, majd lesz vmi, mert olyan még nem volt, h ne lett volna semmi

Na mi van? Semmi? Szóval a semmi van? Nem, a semmi az nem van, hanem nincsen. Dehát ha a semmi nincs, akkor már valami van, az meg már nem semmi. Ugye, hogy ugye?
-
Xirtam
veterán
Srácok vélemények : LOGITECH Speaker System Z623
-
Tamoo
nagyúr
Igen. De a házimozi nem az áruházi lejátszóval együtt árult bögreszetteknél kezdődik.
Amit említettél problémát, viszont ott a keverés erősen el lehet cseszve, valószínűleg semmin sem lesz tökéletes.(#23329) CoolBoy323: Próbáld ki így is úgy is. Az is lehet neked megfelel. Nekem meg tökmindegy hogy hallgatod.

Nem fektetett pozícióhoz tervezték a dobozt. Asztaltól, polctól való elcsatolás (állványt már említeni se merek) is számít, illetve a hallgatói pozícióhoz képest a hangszórók elhelyezése. Azt szokták mondani, hogy a magas legyen kb. fülmagasságban. -
dudika10
veterán
Nem tudom hova akarod berakni, de ha viszonylag zárt helyre, akkor felejtsd el a hátsó reflexnyílást.
Egyébként elboríthatod (levágni belőle elég nehéz volna
), úgy illenék, hogy a magas sugárzó legyen fülmagasságban, ha ez nincs meg, akkor a magas hangátvitel romlik eléggé. -
CoolBoy323
nagyúr
-
Bucsek
tag
-
Tamoo
nagyúr
Ilyen PC-s olcsó 2.1, 5.1-el nem érsz semmit, ugyanis a tv-ből analóg módon csak 2.0-át fogsz tudni kihozni. Az egy dolog hogy aztán esetleg a cucc szétdobja valami módon sokpontegyre, de ugyanott leszel.
Digitális bemenettel rendelkező házimozi már más tészta, ott külön tudod szabályozni pl. a center hangerejét ahová a beszédhangok mennek. -
dudika10
veterán
Az elcseszett hangon nem segítene. Persze egy jobb minőségű (a TV hangszóróit használod?) hangfal sokat segít az érthetőségen, és ha a most használtnál a beszéd tartományában pont van egy gödör, akkor az rárak még egy lapáttal a rossz hangra. De én lebeszélnélek a 2.1-ről és az 5.1-ről, bár nem tudom mennyit akarsz rákölteni. Az egy gyakori tévedés, hogy a nagy méret a hangerőhöz kell, a minőséghez is szükséges a méret, és az olcsó sok.1-es rendszerek esetén ez bizony nincs meg. Egy Genius 1250B vagy 1255B nagyságrendekkel élvezetesebb hangot nyújtana, mint a TV csipogói.
A "beszéd kiemelése" funkció pedig valószínűleg pont azt takarja, amire neked szükséged van.
-
Bucsek
tag
És ha pl beszereznék egy 2.1 vagy 5.1 vagy tök8 milyet, akkor kiküszöbölhető valamennyire? vagy akkor se nagyon? Gépen beállítottam a loudnesst, de TV-n külön valószínű nincs, csak hanghatások, de ott találtam "beszéd kiemelése" vagy valami hasonlót, megnézem úgy milyen

köszönöm azért a segítséget
-
dudika10
veterán
Ez nem valószínű, hogy azért van, mert 5.1-es a hang. Sok film ilyen, rosszul csinálják meg őket.
Az az opció amit Te keresel, az "loudness kiegyenlítés" vagy hasonló néven fut (asus xonar hangkártyák driverében SVN-nek hívják pl.), és a TV-ben a hangbeállításoknál kell keresni valószínűleg (egyes TV-knél változtatni kell a sound mode-ot, és úgy érhető el ez a funkció, de sok TV-ben egyáltalán nem találkoztam ilyen funkcióval), illetve ha számítógépre van dugva a hangfal, akkor a hangkártya driverében és/vagy a windows hangbeállítások közt megtalálod. -
Bucsek
tag
-
Grózi
veterán
-
Bucsek
tag
Üdv, írtam pár napja, csak nem jött válasz, sajna
tényleg kéne kis segítség. Kopipásztéztam a kérdésem ha nem baj 
Kezdjük ott, hogy amik vannak filmek nekem, általában, szerintem 5.1-es hanggal rendelkeznek (gondolom én) és mivel a TV-n nézem őket (USB-ről vagy gépen keresztül) valamiért tök idegesítő, hogy a zene, effekt hangos a beszéd halk, gondolom ismeritek az ilyet (lehet, hogy van megoldás erre, de én nemtom...)
Szóval arra gondoltam, hogy beinvesztálok egy egyszerű, PC-s hangfalra (azért sem ilyen drabális brutális hangfalakra, mert kevés a hely, és amúgy se üvöltetném
), 5.1 vagy 2.1 nem tudom melyik lenne jó.
Viszont nem tudom, hogy szólna egy 5.1-es film egy 2.1-es hangfalon (vagy fordítva). Teljesen amatőr vagyok ilyen szinten.
Egyébként megoldódna ez a probléma, hogy halljam is végre amit beszélnek a film alatt? Vagy van erre valami beállítási lehetőség is? Mert nem mindegyik film ilyen, de legtöbb esetben sajna előfordul.
Remélem érthető voltam a problémámat illetően. Köszönöm
-
GibsonSG
tag
Köszönöm a részletes választ.
A TV-n is volt egy egészen minimális zaj, de az csak 1centiről hallható volt. PC-n viszont kimondottan zavaró a a rotyogás szintje. Azt nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt hogy tudja használni PC-n (persze ha az általad említett alaplap-táp párosa van akkor lehet, csak akkor meg nem valószínű hogy ebben az ársávban keres hangot magának).
Visszaviszem garanciára, ha már úgyis arra járok, addig se nálam van.
-
bok92
addikt
-
dudika10
veterán
Az az igazság, hogy nekem ezzel túl sok tapasztalatom nincs, van rendes tápom tesztelni, de egy ilyen anyagköltségen is többe van, mint az általad használt Genius dobozok.
Alaplapból még nem találkoztam olyannal, aminek ne lenne zajos a kimenete (TV-ből se, ezért is lepett meg). Az olcsó tápok mind kapcsüzeműek, ami már önmagában elég sok zajjal jár együtt (drágán persze itt is megoldható a némaság...).Rengeteg próbával lehet találnál megfelelő alaplapot vagy tápot, de különben sehogy nem lehet olcsón megúszni (kivéve, ha valaki ezzel szeret játszani, és meg tudja mondani, hogy mit kell beszerezned, de aki ezzel foglalkozna, az valószínűleg ért annyira a dologhoz, hogy magának összerakjon egy rendes tápot, ahogy azt én is tettem, párezer mikros kondipakk egyébként valószínűleg megoldaná a problémát ha tudsz forrasztani)
-
GibsonSG
tag
-
dudika10
veterán
Bemenet, tehát nem kimenet, nem tudsz rá fül/fejhallgatót dugni.
(#23313) GibsonSG: az alaplap, ahogy a gagyi kapcsoló üzemű telefontöltők, az USB kimeneten sok zajt enged át, és ezt a problémát nem kezelték megfelelően Geniuséknál. Másik se lesz jobb. Igazából az a meglepő, hogy, a TV USB kimenetén nem sistereg.
-
GibsonSG
tag
-
bok92
addikt
Hát akkor az sokat ér..
Tehát ha fülhallgatóval akarom hallgatni, akkor vennem kellene egy ilyen kábelt... Vagy van ettől jobb megoldás is? 
-
dudika10
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
a cikk szerint ugyan az, mint az RCA, azaz bemenet.
Legalábbis én így értem...Mindketten a hangzás tökéletes, a Bluetooth, valamint tud-e csatlakozni, hogy minden készülék RCA és 3,5 mm-es jack. Ők jól megépített, masszív és minőségi ragyog rajta hangszórókkal kezeli.
-
zsizsef
senior tag
-
Xirtam
veterán
-
Zoluska
tag
-
Xirtam
veterán
Segítségeteket szeretném kérni, végignéztem az első hozzászólást de nem jutottam dűlőre. Filmnézéshez és zenehallgatáshoz keresek 2.0-ás hangrendszert, de nem játékra mivel ahhoz headsetet használok! Szeretem a kemény mélyet, és ha valami hangos, egy 5 m2 szobában lenne használva. Segítségeteket előre köszönöm!
-
bok92
addikt
-
rhonin
senior tag
Azért ha tudod hallgasd meg a prodipe pro 5 v2/ pro8 v2-t is. Pro 5 hasonló áron megy mint a bx5.
Én lassan 1 hete hallgatok egy pro 5-ös szettet és nagyon tetszik. -
CoolBoy323
nagyúr
Az számít valamit, hogy fektetve vagy állítva használom a doboz?

Ha jól láttam a Kürbis 28cm magas, nem fér be oda ahova szánom
levágni nincs kedvem belőlem, ezért jönne a fekvő póz 
(TV mögé meg ugye nem mehet, mert akkor a hang útját elállja a tévé, és elé sem lenne jó ötlet tenni
) -
Zsiráfnyál
aktív tag
Nem szó nélkül tervezem megrendelni és visszaküldeni, hanem előre egyeztetek a forgalmazóval, és ha valamelyiknek ez kényelmetlen, nem szivatom őket, másikat keresek.
Én sem tartom teljesen etikusnak, és én se szívesen csinálom, mert én se örülök, amikor olyan terméket kapok, amin látszik, hogy ki volt már bontva, és nem én használom először (ez többször is előfordult már), de szerintem amíg az ember kibontásnál / kipróbálásnál ügyel arra, hogy eredeti állapotában vissza is tudja küldeni, és előre egyeztet erről a forgalmazóval, addig olyan termékeknél amiket vásárlás előtt tényleg szükséges kipróbálni, nincs ezzel probléma.
Más megvenni mondjuk egy merevlemezt, aminek minden fontos paraméterét előre meg tudod nézni, és egy hangfalat, aminek a személyes igényeidhez kell igazodnia, és csak élőben tudod eldönteni, hogy tényleg neked való-e. Visszaküldeni egy 1 terás vinyót azért, mert mégis inkább 2 terás kell, valóban parasztság, de van különbség visszaküldés és visszaküldés között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
23400 - 23301
68447 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Különben is, minek van bekapcsolva a hangfal, ha nem szól rajta semmi? A Modecomnak nálam annyi zaja van, hogy észre sem vettem, csak miután írta itt valaki, és kíváncsiságból odahajoltam, hogy hallom-e. Ha megy egy hűtőventillátor a gépedben, akkor már nem valószínű, hogy meghallod.

De ha vmiben csalodtam, nem szoktam ujra megvenni :/
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont: