Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
raus
aktív tag
válasz
redbull86 #11764 üzenetére
Hát Németországból rendeltem mert Ausztriában élek és lehet itt is kapni de nem fekete színben.
Teljesen új az A5+ nemrég jött ki. Az A5 pedig már 4-5éve abszolút kategóriagyőztes a tesztek és értékelések alapján. Csak arra voltam kíváncsi hogy van-e valakinek mert az A2-ről van is logout-os írás itt a PH-n és az is nagyon jó, ár-érték tekintetében.
Annyit kell tudni erről a cégről hogy két audiofil hi-fi mérnök alapította abból a célból hogy elérhető áron kiváló hangminőségű desktop és multimédia hangszórókat gyártson. Összesen négy hangszórót gyártanak, egy kicsit(A2), egy nagyot(A5, A5+), egy passzív kétutas dobozt(P4) és egy szubot(S8). Minden házon belül készül, a hangszórók is. Kevlár-üvegszál mélyközép és selyem dóm, erős mágnessel és jófajta lengőcsévével. Audiofil alkatrészek. Láttam képeket belülről és hifista létemre ezért döntöttem mellette. Pl toroid trafó a tápban, jófajta audiofil puffer elkók és MKP kondik a kapcsolásban, légmagos tekercsek és fóliakondik a hangváltóban, duál-monó AB osztályú tranyós végfokok benne, korrekt aranyozott RCA és hangfalcsatlakozókkal úgyhogy lehet játszani a kábelekkel. 25-ös MDF-ből kézzel nagyon jó minőségben összerakva. Amerikai cég de Kínában gyártva. És még távirányítós is, mindenféle védelemmel és lerakja magát sztendbájba ha nem hallgatod.
Szóval jónak ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Black & Decker töltőt keresek
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest