Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benjami
csendes tag
A Covox az egy kényszer "hangkártya" volt anno, mert a rendes hangkártyák elég drágák voltak. A legnagyobb hiányossága, hogy a hangminták lejátszását teljesen a procinak kellett végeznie, sem időzített megszakítás, sem DMA lehetőség nem volt (az alaplapon levő időzítőt ha elhasználták a hanglejátszáshoz, akkor nehéz volt a program többi részeinek az időzítését megoldani, mert csak egy időzítője volt az alaplapnak).
-
Lord Myn
senior tag
-
Lord Myn
senior tag
Én úgy tudtam, hogy a Covox meg a DSS az kompatibilis volt egymással bizonyos mértékig (sosem volt nekem egyik sem), legalábbis úgy hallottam, hogy a Sierra játékok, amikhez volt Disney driver, azok mentek Covox-on is.
Btw, az SB klónok közül az Aztech Sound Galaxy első generációját próbálták mindennel kompatibilissá tenni (Covox, Disney, SB Pro, WSS), de az sem volt nekem sosem, így nem tudok nyilatkozni, hogy mennyire volt sikeres. -
Necroware készített a Covoxról egész jó összefoglaló videót.
SB emulációt is próbálgat.
Én leginkább a 286-on használtam, így végül annyira nem is tudtam belemerülni.
Később feladtam, beszereztem egy használt Sound Blastert
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző írásomban az 1991-es XT számítógépünkről és az akkoriban elérhető PC játékokról írtam. Link az eléréshez.Az új...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest