- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen ezt ismerem, a kisebbik még költséghatékonyabb megoldását legóztam össze, viszont a vitrual sb emulácó az nem az igazi, eléggé meg tudja hülyíteni a gépet, meg az erőforrás igénye is elég magas, a covoxer viszont nagyon jó, kár hogy csak ahhoz a 8 progihoz írták meg, mert a natív covox support lista azért nem volt olyan hosszú (talán 70-80 cím + a Sierrás és gémek utólagos driver hozzáadásával), a temu ezen sokat bővített, de ahhoz már 386-os kellett.
Lord Myn: A Covox meg a DSS supportja között valóban nagyfokú átfedés volt általában, de a DSS-t azért több mint 2x annyi játék támogatta natívan. Covox vmennyire tudott dss-t emulálni (covoxer/temu), de az a procitól vett el erőforrásokat (eleve az egész Covox-os hang minősége eléggé érzékeny volt a proci sebességére is, ebben is jobb volt a DSS), és mivel ezek ált. gyengébb gépekbe mentek, főleg 286-osba jobb volt a DSS, már csak azért is mert temunak már 386-os kellett.
Igen az Aztech Sound Galaxy NX első két szériája (NX, NX Pro) tudott Covoxot is, de őszintén egy valós SB klón mellé nem nagyon sok értelme volt, szóval valószínűleg nem sokan használhatták.arn: Sajnos én még nem látom, hogy elértük volna a peaket, de legyen igazad, viszont szerintem nem csak a generációnak érdekes a retró (nameg reméljük, azért még nem fogunk olyan gyorsan kikopni
)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az előző írásomban az 1991-es XT számítógépünkről és az akkoriban elérhető PC játékokról írtam. Link az eléréshez.Az új...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 üzleti laptop BAZÁR - ÁFÁS számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest