Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

LOGOUT blog

válasz vrob #27 üzenetére

Igen ezt ismerem, a kisebbik még költséghatékonyabb megoldását legóztam össze, viszont a vitrual sb emulácó az nem az igazi, eléggé meg tudja hülyíteni a gépet, meg az erőforrás igénye is elég magas, a covoxer viszont nagyon jó, kár hogy csak ahhoz a 8 progihoz írták meg, mert a natív covox support lista azért nem volt olyan hosszú (talán 70-80 cím + a Sierrás és gémek utólagos driver hozzáadásával), a temu ezen sokat bővített, de ahhoz már 386-os kellett.

Lord Myn: A Covox meg a DSS supportja között valóban nagyfokú átfedés volt általában, de a DSS-t azért több mint 2x annyi játék támogatta natívan. Covox vmennyire tudott dss-t emulálni (covoxer/temu), de az a procitól vett el erőforrásokat (eleve az egész Covox-os hang minősége eléggé érzékeny volt a proci sebességére is, ebben is jobb volt a DSS), és mivel ezek ált. gyengébb gépekbe mentek, főleg 286-osba jobb volt a DSS, már csak azért is mert temunak már 386-os kellett.
    Igen az Aztech Sound Galaxy NX első két szériája (NX, NX Pro) tudott Covoxot is, de őszintén egy valós SB klón mellé nem nagyon sok értelme volt, szóval valószínűleg nem sokan használhatták. :DDD

arn: Sajnos én még nem látom, hogy elértük volna a peaket, de legyen igazad, viszont szerintem nem csak a generációnak érdekes a retró (nameg reméljük, azért még nem fogunk olyan gyorsan kikopni :DDD )...

• arn

félisten

válasz vrob #16 üzenetére

En is azon :) de akkoriban minden jonak tunt, ami volt 10fps. Mai szemmel a duplaja is lassunak tunik.

A sc olyan p60on mar egesz jo :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés