Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21285) Atlantis válasza AlexWolf (#21277) üzenetére


Atlantis
veterán

Szerintem már a sima tigris is későn jött, '43-ra kezdett terjedni, akkorra meg már mindegy volt a németeknek. Eleve elég gyorsan dobták össze, miután látták, hogy a T34 ellen nincs esélyük egyetlen meglévő tankjukkal sem.

Szilu: ez a jó összefoglaló, egyetértek.

Djuree: Tényleg olvastad Sven Hassel könyveit? Azokból szerintem nem az jött le, hogy "húdejó német katonának lenni, mert mi milyen fölényben vagyunk", sokkal inkább tele volt a tökük az egésszel és minden szinten tartottak az oroszoktól nem kicsit, miközben féltették az otthoniakat, akiket az amcsik és az angolok lebombáztak.

Lehet, hogy az oroszok később támadtak volna, de addigra csak velük kellett volna foglalkozniuk, mert az angolokat meg lehetett volna fogni. Az angol bázisok nélkül meg Amerika se nagyon szólt volna bele az európai dolgokba.

Amúgy: most is a német gazdaságtól függünk, most is kvázi "németül beszélünk....". Ha ők nyernek, nincs 40 év komcsi diktatúra, cserébe kiirtanak pár olyan népcsoportot, akiket most nem akarok megnevezni....nem biztos, hogy hazánk olyan rosszul járt volna.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.