Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#1002) bubus66 válasza Gery86 (#1000) üzenetére


bubus66
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Onnan tudom, hogy olvasni szoktam a topickot(kat) és az F6 nál az OFFLINE letöltése mérföldekekel meg emelkedett legalább is a letöltés számláló szerint. Ott is gyalulják KK-t és rakják vissza a jól optimalizál és bug menetes JB talán valami oka van neki nem? Ha annyira jó lenne a KK akkor nem kopnának a gyalu kések. (Én a nagy KK megjelenése óta 12 Db F6-on tettem vissza a JB) Én nem várom nekem nagyon jó a JB meg a GB. Te meg csak várjad csak nehogy csalódás érjen. Igaz tudom akik ennyire várják minta te annak ha fordítva lennének az ikonok akkor is stabil lenne az egész rendszer a többik meg szidnák mint a bokrot. Az F6 topicba is nem hittek nekünk és akik a legjobban várták azok álltak vissza a JB-re leg először. Én akkor is letesztelem (pont a fentebb említett) dolgok miatt, mert itt a topicban is megígértem, hogy felteszem és letesztelem, de szerintem biztos, hogy (max 1nap) után megy vissza a JB

(#1001) laca7909af

Abból a cíkkből az derült ki hogy a Sony engedi a SD kártyára az áthelyezés, más semmi. Szerintem ez lesz a paraszt vakítás az jó lesz a többi meg egy fos ketrec lesz az egész.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.