Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1365) sxxorp válasza pusi1981 (#1282) üzenetére


sxxorp
őstag

Hazudik:
"questions.hu
részletek megjelenítése 11:52 (22 órája)
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Hétfői telefonbeszélgetésünkre reagálva küldöm a SE Support-tal (mint később kiderült az USA Ügyfélszolgálat) folytatott levelezésem egy részét, mely leírja az elektrosztatikus zörej problémát.
A probléma:
A problémát először úgy detektálták, hogy a készülékkel rögzített videokban ott volt ez a túl erős statikus zörej, de később kiderült, nem a video felvevővel van a gond, az csak rögzíti ezt a zajt, de legalább így meghallgatható:
http://www.youtube.com/watch?v=3rapg47uyQU
Később kiderült, hogy ha a képernyő aktív pl. a Fényképezőre váltunk (de elég az, ha csak erőteljesebben dolgozik valamin, pl. GPS-jelet keres, akár lekapcsolt képernyővel is), a készülék jack dugó sarkát a fülhöz nagyon közel téve bizarr elektrosztatikus zörejeket lehet hallani (a hátlapot levéve, kb. úgy a telefon felső-középső részén hallatszik). Most vettem észre, hogy halkabban, de hívás közben is hallható.
Kérés:
A lentiekből kiderül, hogy a dolog nem egyedi, sokan jelzik. A SE válasza szerint is tudnak a dologról (itt Magyarországon ennek ellenkezőjéről tájékoztattak): több info kellene a vizsgálatról. Mivel nem egyedi, hanem legalább bizonyos szériákat érintő konstrukciós, ezen belül is hardveres hibának tűnik a dolog, csak a SE hivatalos állásfoglalása, és reakciója segítene a legtöbbet a problémás készülékekkel rendelkező tulajdonosoknak, hogy könnyebben kicserélhessék hibás készülékeiket, javíttathassák, vagy bármi is legyen a megoldás - ezt a szervíz nem tudja megoldani egy-egy alkatrész cserével, mert a készülék maga nem hibás, 3db-ot próbáltam megvételkor, és mindegyikben volt ez a zaj (csak akkor még én is azt hittem, szeparált video-ügyról van szó...).

Várom válaszukat," - és utána a csatolt levélfolyam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.