Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:34:24

LOGOUT.hu

Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5892) rebelinside


rebelinside
tag

Sziasztok!

Egy hete én is gazdája vagyok egy ilyen telefonnak, és nagyon elégedett vagyok vele, úgy gondolom sokaknak fog nagy örömöt okozni ez a telefon, akik ezt találják a fa alatt:)

Két kérdésem lenne: a komolyabb játékok bezárásakor néha kattanó hangot hallat a telefon... Ezt nálatok is csinálja? Semmi teljesítménybeli/melegedési problémát nem tapasztaltam eddig, ezért nem tudom hogy mi lehet ez.

A másik: a Gameloft játékok igen nagy méretű adatot töltenek le, ezért már 1-2 megtelíti a belső SD-t, és csak ide hajlandóak települni ezek a játékok. Van mód arra, hogy ezt az adatot átmozgassam a külső SD-re? Csak a rendszer tárhelyén lévő appokat lehet átrakni a külső SD-re, a belső SD-s adatokra eddig nem találtam ilyen megoldást még. Tippek? Rootot nem igénylő megoldást keresek, mert nem tartom érdemesnek megcsinálni: nincs annyi/olyan ROM, és az alap vodás ROMom nincs tele annyi szeméttel, mint amit a T-sről írtatok.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.