Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29701) vadkörte válasza oz82 (#29700) üzenetére


vadkörte
addikt

Az Ericas félét használom én is.
Csak a Silk-et integráltam a ROM-ba.
A feléledés nem is lassú, mivel, mihelyst megnyomom a Home-ot, vagy a Power-t feléled a TFT. Hanem, ha ekkor rögtön feloldom a zárt, akkor kicsit gondolkodós.
Menet közben, nem nagyon érezni, hogy egy elavult vén daráló kerereg alatta.
Érdekes. Nálam a wi-fi/bt pikk-pakk megy. Max. 10-15s alatt elindul és ha van mihez csatlakozik is, a bt-nek még ennyi sem kell.
FM rádiót még a stock alatt hallgattam 1-2 alkalmommal. Így ebben már nincs is. :)

Üdv. V. Körte

(#29702) ronin79 válasza vlevi (#29699) üzenetére


ronin79
őstag

Xperion v5 - az ics mms.apk bugos, de ami gáz, ez valahogy szolgáltatófüggő vagy mi a fene, mert sem a cseh fórumban sem nálam nem jött elő ez a már többször jelzett hiba. Megoldás egyszerű ki kell dobni, vagy TB-vel vagy SystemApp Removerrel törölni az sms apk-t meg a helpert is és telepíteni egy másikat.
Nightly - kéne bele a build.prop tweaks meg valami tuning script (pl. adrenaline engine, silk, activo speeder, stb.) önmgabán jó a cm, csak h. ne legyenek ilyen hibák kell a tweak.
Aokp-t nem igazán teszteltem, feltettem egy kezdeti verziót, de nem volt kedvem a javításokkal játszadozni a javítottnál meg túl sok beállítási lehetőség jött elő úgyhogy ezt kihagytam.

Wipe data mellett azért gondolom lefuttatod a format opciókat is, főként a system nálam mánia egy romcserénél még ha sokszor nincs is feltüntetve a rom telepítésénél. Mondjuk amikor lehorgonyoztam a jelenlegi cm10-nél csináltam egy odinos pucolást előtte és lehet placebo, de úgy vettem észre jobban fut a cucc így tiszta telepítéssel.

(#29703) csaba17 válasza vadkörte (#29698) üzenetére


csaba17
senior tag

köszi, feltettem ezt az attrium nevű programot, sajnos elkövettem azt a hibát hogy mind2 face alkalmazást töröltem ,így eltűnt a fiókok közül és mivel nálam a telkönyvben rengeteg név össze volt kapcsolva természetesen azok is szétkapcsolódtak, most majd állhatok neki megint egyenként összekapcsolni őket.

[ Szerkesztve ]

(#29704) -PLevi- válasza ronin79 (#29696) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Most éppen a Greenify appot használom. Állítólag hibernálja az éppen nem használt appokat. A teljesítménnyel semmi gondom, a jelenlegi sebességgel meg van a felhasználói élmény is. Van olyan fürge, mint a v5. :) Egyedül a komolyabb játékokról kell lemondanom. Szvsz jó kis teló ez, csak kell egy minőségi főzött ROM, meg igény szerint egy kis buhera/tuning.

Egyelőre nem laktam be, még csak "kísérletezgetek" vele. Nova launcher + Silk fájlok semmi több. Megy majd az Activo Speed-es script is, így Link2SD-vel sem kell szórakozni. Meg hát többször is írtál egy rakat cuccot, amit bele tettél, vagy módosítottál, úgyhogy van még benne tartalék. (legalábbis számomra) :D

(#29705) Virág et.


Virág et.
senior tag

Sziasztok!

Nekem is lefeküdt az akkum... élt két évet. Mivel nem akarom kivárni a 3-5 hét ebay-es szállítást a közkedvelt Gold akkura (itthoni hirdetésekben meg 3-5x áron kínálgatják), így vagy veszek egy gyárit , vagy bepróbálkozom egy Blue Star 1600mAh utángyártottal.
Ez utóbbival kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

(#29706) aelod válasza csaba17 (#29703) üzenetére


aelod
veterán

Én is felraktam az atriumot, de nálam csak tölt 10perceket...vagy kell hozzá egy előre beállított fb fiók? Nem elég csak a név jelszó a programon belül?

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#29707) aelod válasza Virág et. (#29705) üzenetére


aelod
veterán

Hát az utángyártott mindíg gyengébb teljesítményre sajnos. A gold típus se annyi néha mint amennyit ráírnak. Volt olyan aki leszedte a sárga borítást és egy 900as akku volt alatta. Én speciel egy goldot nyüstölök de többet bír mint a gyárim az fix.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#29708) -PLevi- válasza aelod (#29706) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Nálam működött(dik) rendesen. Csak simán bejelentkeztem a programon belül.

Más: Activo speeder + int2ext kombó és Silk mehet egszerre is, vagy nem ajánlott?
Plusz nincs valami app, amivel a rendszer beállításait tudom backupolni, pl úgy mint a launcherekben. Természetesen azonos rom alá állítanám vissza. Kísérletezős kedvemben vagyok, azaz hamar csinálok valami gubancot. :D És nem valami jó újból beállítani mindent, ha újra kellett húzni.
Ha jól gondolom működnie kellene, mivel cm10.1-ről költözök ugyanerre, csak kisebb módosításokat próbálok eszközölni. :)) Teszem fel, cm7.2 -> cm10.1, stock -> cm nem működne, sőt...

[ Szerkesztve ]

(#29709) vlevi válasza -PLevi- (#29708) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Plusz nincs valami app, amivel a rendszer beállításait tudom backupolni"
CWM.
Az ebben lévő backup egyazegyben menti a rendszert.

(#29710) ronin79 válasza -PLevi- (#29708) üzenetére


ronin79
őstag

Szerintem nem, mert ez olyan lenne mintha int2ext mellé feltennéd a link2sd-t. Mind a két tuningcuccban kernelpiszka és hasonló beállítások vannak, csak a silkben ez több scriptből áll az activo meg egy.
Az activo int2ext párosítás egész jónak bizonyult, ami a teljesítményt meg belső tárhelynövelést illeti, de előjött egy hiba, újraindítás után a setup wizard fogad pár napos használat és balakott romnál :F Telepítés után nem volt semmi gond, volt pár újraindítás is úgyhogy fogalmam nincs mi okozta, lehet valamelyik alkalmazásom amit még menetközben feltettem, de így nagyon idegesítő és nem igazán akarózik a hiba okát keresgélni, lehet megy vissza az link2sd-s verzió.

(#29709) vlevi

De pont az a gond, lementi az egész rendszert de csak a beállításait hogy teszed vissza cwm mentésből? Pl. felteszem ugyanazt a cm10-et link2sd-vel utána kiakarom próbálni int2ext-el is egy tiszta telepítést és nem akarózik megint governort, gyorspanelbeállításokat meg zárképernyőgombokat, stb. beállítgatni. Ha cwm-ből nyomok még egy advaced restore-csak systemet akkor is visszapakolja az egész mentett system partíciót.

(#29711) vlevi válasza ronin79 (#29710) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hát, igen :)
Tehát ha jól értem, kicsit kicsavarva a szavaidat, úgy akarsz egy új rendszert felrakni, hogy mintha előtt nem nyomtál volna full wipe-ot ? :)
Azthiszem te pontosabban tudod, mint én, hogy miért kezdődik úgy mindegyik ROM telepítési leírása, hogy töröljünk mindent. Mert senki sem látja előre, hogy a beállítások melyik menüpontjának legalján eldugott, nem dokumentált flagnak a true-false alapértelemezése fogja összeborítani az egész rendszert.

(#29712) ronin79 válasza vlevi (#29711) üzenetére


ronin79
őstag

Nem, mert én úgy értelmeztem Plevi kérdését, hogy telepítés után ne keljen megint pl. csengőhangot beállítáni, állapotsorwidgeteket, meg ilyesmit, de ezt is vissza lehessen állítani egyszerűen mint TB-vel az alkalmazásokat ill. adatait, mint pl. Tapatalknál, ahol van 8 fórumom és nem akarózik egyesével beirogatni a fórumokat majd a jelszavakat így TB-vel ezt gyorsabb visszaállítani.
Úgyhoz ugyanez kéne a beállítások menüre is, pl. hogy ilyesmikkel ne keljen játszadozni

(#29713) vlevi válasza ronin79 (#29712) üzenetére


vlevi
nagyúr

Persze, értettem, amit mondtál, de közben bele is kötnék.
Pl. csengőhang visszaállítás már megbukik, mert az egyik ROM-ban benne van a classic_bell.ogg, a másikban nincs. Szopás. Főleg, ha az ébresztő csinálja. Én konkrétan majdnem beszoptam ezt, mert rendet raktam az SD kártyámon, és amire nem volt szükség, azt töröltem. Többek közt azokat az mp3-akat is, ami benne volt az egyik ROM-ban, és ezért felesleges volt mindnaddíg, amgí vissza nem álltam egy olyanra, amiben nem volt benne, hanem az SD-ről volt beállítva hangnak.
Szóval ezek egyszerű dolgoknak tűnnek de néha mégsem lehet megcsinálni.

De természetesen értem mire gondolsz, valóban jó lenne.

(#29714) ronin79 válasza vlevi (#29713) üzenetére


ronin79
őstag

De én itt pont azt írtam, hogy ugyanaz a rom, tehát cm10.1 20130310 csak az egyik verzióban link2sd lesz silkkel a másikban meg int2ext activo speederrel így a csengőhang meg a többi rendszercucc ugyanaz, csak az init.d mappában más script van. Amúgy speciel a csengőhangok nem gond, mert azokat egyszerűen a build.propban be lehet állítani
ro.config.ringtone=Silmarillia.ogg
ro.config.notification_sound=Shaula.ogg
ro.config.alarm_alert=rise_up.ogg

és pl. a témát is
persist.sys.themeId=TouchWiz
persist.sys.themePackageName=com.thomassafca.theme.touchwiz

(#29715) ggeleven válasza ronin79 (#29710) üzenetére


ggeleven
őstag

Hali megint srácok!
Pár havonta mindig feltűnök itt! :))
Sajnos megint sem önszántamból... :(((

Tegnap feltettem a 20130310 erikcas CM 10-et és előjött ugyanaz a probléma, mint Ronin kollégának! :(
Persze miután éjjel egykor végeztem minden alap dolog visszaállításával...
Annyit tennék hozzá, hogy kb 10-12 progit telepítettem csak és mindent Play-ről, szóval TB biztosan nem keverhetett be. Ezek is olyanok voltak, mint gmail, FB, dropbox, stb...
Nem tudom mi okozhatta a hibát, de marhára nem örültem neki!

Amúgy a ROM nagyon király, sztem egész gyors és használható lesz (Link2SD-vel)! Most másznak fel vissza a programok! További tapasztalatok kicsit később.

Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

(#29716) tgaly válasza ronin79 (#29710) üzenetére


tgaly
csendes tag

Megerősítem, nálam is előjött a script alkalmazása mellett a probléma, annyira, hogy utána már a rendszer vagy nem tudott betöltődni, vagy az alap "android.phone..." akadt meg folyamatosan.
Visszatértem egyelőre a Link2SD-hez.

Samsung Galaxy S8 - O 8.0.0

(#29717) artiny


artiny
őstag

Andorid samsung galaxy ace re driver windows 7 64b milyen driver kell, mivel nem jelzi a sajat gepben a telefont?

(#29718) Probert75 válasza artiny (#29717) üzenetére


Probert75
addikt

USB-s! :((

[ Szerkesztve ]

(#29719) -PLevi- válasza vlevi (#29709) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Pont az a baj, hogy az egészet. Nekem csak beállítások kellenének. Úgy ahogy ronin79 is írta.

(#29710) ronin79

Értem. Még nem volt időm kipróbálni. De látom másnak is előjöttek a hibák nem csak neked.(sőt rosszabbak is) Szerintem maradok a Link2SD-nél.
(#29712) Pontosan. Ha jól gondolom, a zöld ikonok és sárga óra saját módosítás, igaz? A neonzöld tetszik, olyan TW5 érzetet keltett bennem. A 3. képen csak a böngésző ikonja lett cserélve, vagy maga a böngésző is. Nekem a gyári nem jön be, a Dolphin meg össze-vissza "bugzik". :(

(#29720) Farkas86 válasza -PLevi- (#29719) üzenetére


Farkas86
senior tag

Az TW téma. Abban ilyenek az ikonok.

(#29721) -PLevi- válasza Farkas86 (#29720) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Aha. Köszi!
Akkor már tudom miért keltett bennem TW érzést. :)

(#29722) vadkörte válasza -PLevi- (#29719) üzenetére


vadkörte
addikt

Akkor maradok Link2SD-nél. Nem tudom az okát, de néha - néhány naponta - képes úgy belassulni, hogy alig ébred fel. Egy restart és mintha kicseréltk volna. Egyébként tetszik a Cm10.1. Kényelmes, használható. Szóval jó.
Bár némi kraft elkelne alá, de amíg nem futja Oppo Find5-re, befogom a szám. :P

Üdv. V. Körte

(#29723) -PLevi- válasza vadkörte (#29722) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Egyetértek. Okosan kell használni, nem úgy, mint egy cm7.2-t, hogy mindent felrak rá az ember.
Én is nézegetem ezeket a kínai csodákat. Fele annyiba kerülek, mint egy S4, Note2 vagy Xperia Z, de gyakorlatilag ugyanazt tudják. Bár support terén nem tudom mi a helyzet, de lehet, megéri benevezni egyre. :)

(#29724) aelod


aelod
veterán

Erről mi a véleményetek?

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#29725) vadkörte válasza aelod (#29724) üzenetére


vadkörte
addikt

Hááát ha kipróbálod, már lesz egy vélemény. :U
Én a magam részéről maradok az Ericas-nál.

(#29723) -PLevi-:
A Huawei-nek is vannak érdekes cuccai és az azért ismertebb név, mint a legtöbb kínai belpiacos gyártó...
A kedv ($) mellett a support esetlegessége is visszatart kicsit. Bár épp most csalódtam egy ferdeszeműben nagyon kellemesen. Vettem egy 110cm-es 5 in 1 derítőlapot kemény 14$-ért, A figura elnézte és 2 in 1-et küldött. Írtam neki, hogy mi a szitu, de nem gáz, ez is jó. Erre szinte könyörög, hogy visszautalná az ár 1/3-át "kártérítésként". :Y Győzöm rébeszélni, hogy hagyja a fenébe. Még az én pofám ég...
Próbálnám ezt eljátszani az itthoniakkal. Elhajtanának a búsba...

Néhány hete fosta el magát a vakum, egyelőre hozzáértő szervizt keresek, ha nem megy kell vennem egy újat (~50-60E)
A D70-em is az utolsókat rúgja, bármikor beadhatja a kulcsot... Ha megpusztul, fogalmam sincs miből veszek másikat. :O
Sajnos a telefoncsere - bármennyire is szeretnék valami komolyabbat - a 127. a pénzemre vágyók sorában. :O :O

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#29726) - = Zk = -


- = Zk = -
félisten

szevasztok

nekem ugyan az i verzió van, de a kérdésemmel csak nem lesz gond, hogy...

ezeket a Launchereket nem lehet áthelyeztetni SD kártyára?... vagy linkelni?... mert ugyan a Link2sd linkeli, de csak nem szabadul fel a belső memóriámban a hely. áthelyezésnél meg hibát ír ki....

esetleg egy olyan Launcher, ami kevés helyet emészt a belső memóriából?!....

am a GO Launcher EX nevezetűt szerettem volna kipróbálni, de pár app feltelepítése után arra nem hagyott helyet, hoyg a magyar nyelvi fájlokat letöltsem, és telepítsem :C

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29727) quailstorm válasza - = Zk = - (#29726) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Arra a fostaligára pont a GO hiányzik... Haver 2 napig se bírta.
Most Xperia Arc launchert használ sarkok nélkül. Meg ott az új ADW launcher play-ről. Azok jól mennének.
Arra meg gondolj, hogy mi van az sd-re rakott launcherrel ha valami miatt kiveszed az sd-t, vagy mass storage módba lépsz géppel...

(#29728) - = Zk = - válasza quailstorm (#29727) üzenetére


- = Zk = -
félisten

Arra a fostaligára pont a GO hiányzik...

lehet, sőt... de nekem ez jutott.. adj pénzt és veszek S Advance-t... kösz (Y)

Arra meg gondolj, hogy mi van az sd-re rakott launcherrel ha valami miatt kiveszed az sd-t, vagy mass storage módba lépsz géppel...

gondoltam.. és lecarom!... ennyi röviden.

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29729) quailstorm válasza - = Zk = - (#29728) üzenetére


quailstorm
nagyúr

A GO gyakorlatilag már bármilyen telefont instabillá tesz. Ha nem akarsz tisztában lenni a telefonod képességeivel, akkor ne várj jót tőle... (szar telefonra meg nem adok pénzt :P )
Egyébként meg engedtessék meg hogy utáljam azt a szart, mert mindig csak a baj van vele.

(#29730) Bass


Bass
addikt

Next launcher a legjobb,szép és simán fut,nem zabál sokat egyszóval jó és szép.
A másik hogy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2011671 ezt ismeri valaki? Én most szeretném felrakni

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#29731) Probert75 válasza Bass (#29730) üzenetére


Probert75
addikt

Az egy dolog, hogy jó a Next, de hogyan rakjam én a CM7.2-re fel? Mivel nem lehet, így marad a GO egy sokkal régebbi változata.

(#29732) Farkas86 válasza Probert75 (#29731) üzenetére


Farkas86
senior tag

A Next jó a cm7 re is. :)

[ Szerkesztve ]

(#29733) Farkas86


Farkas86
senior tag

Most nézem, már nem jó. Pedig a korábbi verziói még jók voltak.

(#29734) - = Zk = - válasza quailstorm (#29729) üzenetére


- = Zk = -
félisten

oké, utáld... én is azt teszem néha. jó esetben néha...

A GO gyakorlatilag már bármilyen telefont instabillá tesz
jahogy lehet van egy értelmes Launcher erre a "szarra"ami cseppet jobbá teheti?... jéé, mik vannak.

Ha nem akarsz tisztában lenni a telefonod képességeivel, akkor ne várj jót tőle... (szar telefonra meg nem adok pénzt :P )
1. tisztában vagyok, azért érdelődtem vmi gyengébb Launcher után. igaz?.. igaz.
2. te erre a szarra nem adsz pénzt, adsz más szarra. tiszta sor. ez az élet rendje...

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29735) ronin79 válasza - = Zk = - (#29734) üzenetére


ronin79
őstag

Ok, de ezt az érdeklődést megteheted a teló topikjában is, ez itt s5830 nem "i" verzió, lehet ott annyian nem utálják :D

(#29736) - = Zk = - válasza ronin79 (#29735) üzenetére


- = Zk = -
félisten

nem tudom, mennyi köze van egy Launchernek, hoyg i vagy nem i a teló...?! ;)

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29737) Probert75 válasza - = Zk = - (#29736) üzenetére


Probert75
addikt

Akkor menj a "Témázgatunk, témázgatunk!?" topikba.

[ Szerkesztve ]

(#29738) - = Zk = - válasza Probert75 (#29737) üzenetére


- = Zk = -
félisten

naa, szuper. köszi (Y)

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29739) ronin79 válasza - = Zk = - (#29736) üzenetére


ronin79
őstag

Pl. annyi, hogy itt szó volt a Trebuchet cseréjéről Nova vagy Apexre ami speciel a te telódon reménytelen mivel nincs rá JB és talán ha az i-s topikban teszed fel a kérdésed nem fogják egyből lefostarisznyázni sem :))

(#29740) - = Zk = - válasza ronin79 (#29739) üzenetére


- = Zk = -
félisten

ink töröltem....

nah, Áldás Békesség... ;)

[ Szerkesztve ]

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#29741) Bass válasza Probert75 (#29731) üzenetére


Bass
addikt

Nekem is azon fut+xperion V5.Ki mondta hogy nem jó cm7.2-re?

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#29742) Probert75 válasza Bass (#29741) üzenetére


Probert75
addikt

Akár hogy erölködöm a Play-en, nem jön fel csak a csomó téma hozzá. De egyébként én nem is akarok váltani. Jó ez a régebbi GO launcher. Tudja azt amit én szeretek beállítani és gyors is.

(#29743) PistiSan


PistiSan
addikt

Sziasztok!
Galax Ace telóm van már 1 éve, elégedett vagyok vele, a gyári rendszert lecseréltem elég hamar a CyanogenMod-ra, amibel abszolút elégedett vagyok, talán az fm rádió a fájó pont csak.
Innen töltöttem le anno a modot, http://get.cm/?device=cooper.
Utolsó stable verziót használom, ami jelenleg 2012-06-15. én jelent meg, látom azóta jött ki egy rakás béta is, mit tudtok, van valami ütemterv a srácoknál, hogy mondjuk évente kiadnak egy stable verzót?
Szeretném tudni mikorra várható új verzió, biztos van már jó sok frissítés, és optimalizácó az új modokban, ahogy olvasom néha a topikot, látom hogy sokat fejlődött már azóta a teló sebesség terén, vagyis a szoftver.

(#29744) -PLevi- válasza PistiSan (#29743) üzenetére


-PLevi-
senior tag

Szerintem a 7.2-t a cm csapat már nemigen fejleszti. De van egy csomó, "önkéntes" fejlesztő által módosított (ezáltal jobb, gyorsabb) cm. Lásd ronin 79 ROM-ját, ami szintén cm7.2-n alapul. Keresőbe: xperion v5. Jószívvel ajánljuk, használjuk(tuk) is elég sokan.

Hivatalos cm9/10 nincs, és nem is lesz, mert a cm nem támogatja.
Viszont van több portolt cm10.1 (android 4.2.2) amit páran elégedetten használunk. Főleg az erikcas féle nighly-t. Minimális módosítással és odafigyeléssel van olyan fürge, mint egy cm7.2. Persze az xperion v5-tel szemben gyorsaság terén nincs esélye. :)

(#29745) Bass válasza PistiSan (#29743) üzenetére


Bass
addikt

Xperion V5,jó akku idő,gyors azt hiszem ez az a rom amivel a maximumot ki lehet hozni az ace-ből.Próbáltam cm10-t is (wayland) megy rajta szépen,működik minden de sebesség teszteken mélyen alul marad a cm7.2 vagy xperion-al szemben.Szerintem Xperion V5 :DD :R

"The gods who light up the sky at the gate of sethu"

(#29746) Farkas86 válasza PistiSan (#29743) üzenetére


Farkas86
senior tag

A nightly-t is nyugodtan letöltheted, mert az is stabil, és ahogy nekem feltünt még stabilabb mint a stable. Azzal nekem csak a gond volt.

(#29747) PistiSan


PistiSan
addikt

Oké!
Rákerestem az Xperion-v5-re, találtam is hozzá leírást hogy kell csinálni.
Képekben : [link]

A képeken említett arhívumokat honnan kell letölteni?
Rákerestem, de sajnos egy az egyben nem találok semmit, elrontani meg nem akarom.
Ha van komplett leírás, megosztanátok velem? Vagy pár egyszerű lépésben leírná valaki, mire kell figyelnem?
Pl: Kell e előtte friss odinnal telepített, alap/gyári, vagy adott andorid verziószámú rendszer telepítése? vagy mehet rögtön a jelenlegi cyanogen modomra?

Röstellem, de sajnos nem sikerült egyelőre össze ollóznom az információkat, gondolom van még itt elég szaki, aki ezekre a kérdésekre rögtön tudja a válaszokat.

Jelenleg, lementettem az adatimat, sms és hívás lista (a többi nem volt fontos, majd kézzel újra húzom, úgy is egészségesebb úgy olvastam) és megformáztam az sd kártyám első partícióját 512MB mérettel, ext3-ra, elsődleges partíciónak jelöltem. A második partíciónál maradhat fat32? vagy menjen az is ext3-ra?
Gondolom az elsőre megy majd a rendszer egy része, a másodikra meg az adatok, képek, stb.

(#29748) ronin79 válasza PistiSan (#29747) üzenetére


ronin79
őstag

Pedig fórumon megtalálhatóak a letöltőlinkek is :) Mehet a mostani verziódra is, nem szükséges odinnal gyárit feltenni, csak full wipe és format mint a leírásban. A kártyával kapcs. első partíció a fat legyen és második az ext. külömben bootloop, úgyhogy ha pc-n partcionáltad csak erre kell ügyelni és hogy primary legyen mindkettő. Stable változat nem hinném változni fog, azért stable és már nagyon nightlyk sem lesznek, mivel leállt a fejlesztés. Amúgy utolsó nighlykból nyugodtan válogathatsz, legalább tuning nélküliek és így kedvedre alakíthatod, Xperionban már jókora módosítások vannak az alaphoz képest.

(#29749) PistiSan válasza ronin79 (#29748) üzenetére


PistiSan
addikt

Köszi!
A letöltő linket valahogy átugrotta a szemem :)
Fel ment a mod, tetszetős! A képernyő képek alapján is bejött, az extra tárhely meg nagyon jó, mindig bajban voltam a tárhellyel :)
Köszönöm a segítséget, gyorsan ment. :R

(#29750) royalka válasza quailstorm (#29727) üzenetére


royalka
őstag

Arra a fostaligára pont a GO hiányzik... Haver 2 napig se bírta. :Y :(((

Ez kb olyan mint ha bemennél egy motoros kocsmába és elkiáltanád magad hogy azok a f@sz fej motorosok . (személy szerint szeretném ha átélnéd az érzést, mert nagyon szerettem a telót nehezen váltam meg tőle. )

Csajom köszöni szépen 1 éve GO val használja a telót (net, email, hívás) no problem. :P

Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.