Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29702) ronin79 válasza vlevi (#29699) üzenetére


ronin79
őstag

Xperion v5 - az ics mms.apk bugos, de ami gáz, ez valahogy szolgáltatófüggő vagy mi a fene, mert sem a cseh fórumban sem nálam nem jött elő ez a már többször jelzett hiba. Megoldás egyszerű ki kell dobni, vagy TB-vel vagy SystemApp Removerrel törölni az sms apk-t meg a helpert is és telepíteni egy másikat.
Nightly - kéne bele a build.prop tweaks meg valami tuning script (pl. adrenaline engine, silk, activo speeder, stb.) önmgabán jó a cm, csak h. ne legyenek ilyen hibák kell a tweak.
Aokp-t nem igazán teszteltem, feltettem egy kezdeti verziót, de nem volt kedvem a javításokkal játszadozni a javítottnál meg túl sok beállítási lehetőség jött elő úgyhogy ezt kihagytam.

Wipe data mellett azért gondolom lefuttatod a format opciókat is, főként a system nálam mánia egy romcserénél még ha sokszor nincs is feltüntetve a rom telepítésénél. Mondjuk amikor lehorgonyoztam a jelenlegi cm10-nél csináltam egy odinos pucolást előtte és lehet placebo, de úgy vettem észre jobban fut a cucc így tiszta telepítéssel.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.