Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25001) kmarci25


kmarci25
veterán

Na erre mondjatok valamit. Xperion v3 van fenn. Zenehallgatásnál nagy bajom van. Ahogy a képernyő kikapcsol, egész egyszerűen elviselhetetlen lesz a zene, nem folyamatos a lejátszás. Ha visszakapcsolom a képernyőt, akkor már jó. Állítottam a CPU frekit, feljebb tettem, más governort is próbáltam, de ugyanez. Tegnap odáig jutott a dolog, hogy percekig semmire sem reagált a telefon, nyomkodhattam mindent, eltelt vagy 1 perc, mire magára talált és bekapcsolt a képernyő, de újra kellett indítanom ahhoz, hogy újra akadásmentesen működjön. Több zenelejátszót is próbáltam, de egyik sem segített, ugyanez a helyzet minddel.
Van valami ötletetek, hogy mi a lehet a megoldás? :F

[ Szerkesztve ]

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#25002) Pajoz válasza vadkörte (#25000) üzenetére


Pajoz
őstag

Megveszed a Holo Launcher Plust.

(#25003) vadkörte válasza Pajoz (#25002) üzenetére


vadkörte
addikt

Értem. Tenkjú

Üdv. V. Körte

(#25004) Pajoz válasza vadkörte (#25003) üzenetére


Pajoz
őstag

Nm.
Vagy meglátogatod a virágárus lányt :)

(#25005) vadkörte válasza Pajoz (#25004) üzenetére


vadkörte
addikt

:C

Üdv. V. Körte

(#25006) balazsbence válasza vadkörte (#25000) üzenetére


balazsbence
senior tag

PSSZT! :B ;)

(#25007) TakeIt


TakeIt
tag

Szép Délutánt Emberek! ;)

Újabb gondal fordulok hozzátok.Arról lenne szó,hogy valamiért nem rezeg a telefonom.Eddig úgy volt,hogy,ha mondjuk jött egy üzenetem a facebook messenger-en akkor szépen rezgett halk üzemmódban meg mikor csatlakoztattam a töltőt is akkor is rezgett kettőt.Most meg egyik esetben sem teszi ezt :( :(
Valakinek nem lenne ötlete? :F

(#25008) ronin79 válasza vadkörte (#24997) üzenetére


ronin79
őstag

A szabad ramot hol és miben nézed? Másik fórumon pont erről volt szó, nem xperionon, de szintén cm és ahogy nekem másoknak sem nagyon szokott 120 alá menni, nálam átlag 140-170.

(#25001) kmarci25
Végre hogy valaki szóba hozza, már azt hittem csak nálam vacakol. Ha nincs kitéve az fx widget nem csinálja, és szintén nem az összes equalizer tipusnál tapasztaltam, viszont lefagyás nem volt csak kikapcsolt képernyőnél recsegés. Valami a beats audioval gázos. Még v4-ben kell eljátszanom az összes beállítással mert idáig jónak bizonyult, nem jelentkezett ez a hiba viszont nem próbáltam minden variációt.

(#25009) vadkörte válasza ronin79 (#25008) üzenetére


vadkörte
addikt

"A szabad ramot hol és miben nézed?"
PÜ ment.

Üdv. V. Körte

(#25010) kmarci25 válasza ronin79 (#25008) üzenetére


kmarci25
veterán

Akkor leveszem a widgetet. Bár jó kis equaliuzer. Remélem meg tudod oldani a v4-ben...

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#25011) egykettő


egykettő
aktív tag

xperion v3 rom tulajokhoz lenne egy kérdésem, nektek kb meddig bírja az akku?(ha a használati szokásotókról is írnátok pár szót, istenkirály volna, köszi :))
Nekem eddig a 20 órát nem sikerült átlépni, már túl vagyok vagy 6-7 töltési cikluson, nem is nagyon nyomogatom, most elkezdtem az általam telepített progikat leszedni(viber facebok, gentle alarm, dropbox kb ennyi), de így is szívja, ugyanezzel a használattal gyári rom 2 nap, a stocklite 7.1 még 3 napot is elment. Valami gond lehet nálam, de nem tudom, hogy mi az és azt sem tudom, hogy mivel tudnám kideríteni. Egyébként bitang gyors a rom, de ennek túl nagy ára van :(

ronin79: csak annyi észrevételem van a v3 ban, hogy a naptárnál ha egy eseményt szerkesztek, nem olvasható az esemény kezdete és vége mert háttér és a karakter is ugyan olyan szürke, csak ha rákattintok akkor látom. Egyébként gratulálok, szép munka, ilyen gyors még soha nem volt.

(#25012) ronin79 válasza egykettő (#25011) üzenetére


ronin79
őstag

v2-s ics patch-al eltüntethető az áttetszőség, én is találtam egy-két alkalmazást ahol nagyon zavaró volt, de ilyenkor háttérváltással küszöböltem ki.
Akkuhoz sajnos nem tudok hozzászólni, az én használatom mellett kibírja reggeltől estig ami nekem megfelel, lehet ha nem lenne egész nap aktív net kapcsolat és nem lenne korlátlan hívás és sms előfizum akkor ez 2-3 nap lenne de így egy nap. Gratulát köszi :)

(#25013) vadkörte válasza egykettő (#25011) üzenetére


vadkörte
addikt

Lassan egy hete használom Ronin ROM-ját. Most vagyok túl az akku kalibrálásán. Az ezt követő lemerítés 2,5 napig tartott. Stocklite v7.1-el 2,5-3 nap volt az átlagos készenléti idő, a legjobb pedig ~4 nap.
Átlagban szerintem 1,5-2 nap között lesz a várható "élettartama"/töltés. Tekintve, hogy a létező összes animáció és effekt aktív nem is olyan rossz ez.
Az energiagazdálkodási profilom Smartass v2 és 245-785MHz között skálázza magát a proci.

Használni, pedig meglepő módon úgy használom, mint egy (okos)telefont. Telefonálok, SMS-ezek, email-ezek használom a szervező funkciókat, navigálok (kocsiban delejmadzagról). Viszont nem játszok, nem használom a Facebook app-ot (még Mini-n próbálgattam, de nagyon nem jött be, szerencsétlen nem létező erőforrásait faszán feéléte) ellenben a böngészőt igen, mától a gyárit váltott az Opera Mini.
Van egy kis netcsomagom az előfizum mellé - nem túlforgalmazós, cask lassítós- így állandó a mobilnet kapcsolat. Aktív szinkronizálással. 3 email fiókot szinkronizál. 1 Ymail-est, 3 óránként és 2 GMail-est állandóan. Egyiknél szinkronizálja a GMail-t, a GDrive-ot, a Címtárat és a Naptárat, a másiknál ugyanezeket, leszámítva a Címtárat.

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#25014) egykettő válasza vadkörte (#25013) üzenetére


egykettő
aktív tag

Nálam akkor valami gond van, az is fura, hogy miután lekapcsolja magát vissza tudom kapcsolni és megy még fél órát ha nem érek hozzá(standby) :S Lehet meglesem ezt a kalibrálást, bár ha jól tévedek ez csak a kijelzésen segít, mondjuk az is meg van bolondulva, úgy leugrik egy kis viberezéstől 77ről 33-ra hogy vagy 2 tő mondatra van időm, 15%tól beáll és szépen lassan merül.

(#25012) ronin79: nálam is lemerül egy nap alatt, viszont én nem használom annyit, wifi szokott aktív lenni, reggelente mindig hallgatom a rádiót na az még zavar, hogy nagy reccsenés indulásnál kb. max hangerőn, tuána beáll normál hangerőre és nem reccsen többet, de ez a cm hibája amit már egy éve nem javít ki senki :(

[ Szerkesztve ]

(#25015) proly01


proly01
őstag

Eladóvá vált az Ace-m.
Akit esetleg érdekel írjon privit.
Röviden:Fehér,T-függő,2012 április 2. ai
Minden tartozéka megvan,a telefon hibátlan állapotú, megvásárlás óta fóliás.

....Pr:)ly....

(#25016) egykettő


egykettő
aktív tag

xperion v3 tlajoktól kéreznék ismét, hogy ti fel tudtátok tenni a holo launcher frissítést?
Mert én nem bírom telepíteni, "A csomagfájl hibásan van aláírva. Távolítsa el az alkalmazás előző verzióját..." eltávolítani meg nem lehet, és írja, ogy javítottak pár bugot, hátha az egyik javítás hatással lenne az üzemidőmre.
Csak az a gond, hogy nem tudom, hogyan tudnám ezt feltenni, ötletek?

[ Szerkesztve ]

(#25017) vadkörte válasza egykettő (#25016) üzenetére


vadkörte
addikt

Ment PÜ

Üdv. V. Körte

(#25018) boss16


boss16
csendes tag

Sziasztok!
Samsung Galxy Ace Duos készülékem van. Korábban már írtam, hogy a wifis kapcsolat annak ellenére megszűnik, hogy beállítottam a "soha" funkciót. Próbáltam megnézni mi lehet a gond és elég érdekes a probléma. Amikor megszakad a kapcsolat a router továbbra is aktívnak mutatja az eszközt, azaz a router felől olyan mintha továbbra is élne a kapcsolat. Azonban a letöltése, illetve az internetkapcsolatot igénylő alkalmazások továbbra is negszakadnak. Csináltam egy gyári visszaállítást, de nem segített. Nem tudom mi történt, de az biztos, hogy vásárlást követően működött rendesen. Már csak arra tudok gondolni, hogy mikor frissítettem a 2.3.3-ról 2.3.6-ra az kavart be. Sajnos a gyári visszaállítás az Android verzját nem állította vissza. Tud esetleg valaki segíteni mi lehet a gond?
Köszönöm.

(#25019) egykettő válasza boss16 (#25018) üzenetére


egykettő
aktív tag

rom cserélgetést próbáltál már? mármint a nem túl legális (mármint odin+sammobile.com) módon?

(#25020) boss16 válasza egykettő (#25019) üzenetére


boss16
csendes tag

nem, de mivel készülék még garanciális nem szívesen tenném, ha van más megoldás is

(#25021) maláj válasza boss16 (#25018) üzenetére


maláj
őstag

én 2 programmal oldottam + a kérdést
ez az egyik, a másiknak nem jut eszembe most a neve :)

szerk: tán ez + a másik :U

[ Szerkesztve ]

(#25022) boss16 válasza maláj (#25021) üzenetére


boss16
csendes tag

Köszi, feltettem mind a két programot, de továbbra is ugyanaz a helyzet. Most figyeltem a routert a monitoron és az a történet, hogy a kapcsolat csak egy pillanatra szűnik meg. Megszakad és utána egyből jelzi, hogy ismét van kapcsolat, de a letöltés már nem indul újra.

(#25023) egykettő válasza boss16 (#25020) üzenetére


egykettő
aktív tag

Akkor szerintem vidd be gariba ez legyen az ő bajuk :)

(#25024) kmarci25 válasza boss16 (#25022) üzenetére


kmarci25
veterán

Nekem kernel-gyanús. Olyan ez a jelenség kb., mint a SOD az Ace korábbi stock romjainál. Magyarul valami bibi van a wifi driverrel a kernelben (ami arra hivatott, hogy összekösse a szoftvert a hardverrel). Sajnos ilyen gondokra megoldás a kernelcsere, amit jelen esetben a stock romod cseréjével tudsz elérni.
Én azért megemlíteném a problémát az xda-n is (talán van külön DUOS topik vagy thread), hátha másnál is jelentkezik, és tudnak rá megoldást.
Egyébként ha nem akarsz mélyebben a telefonba turkálni, akkor inkább szerviz. Hátha visszateszik rá a korábbi verziót.

Ronin: hogy áll a v4? Kilukad az oldalam a kíváncsiságtól... :DDD

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#25025) ronin79 válasza kmarci25 (#25024) üzenetére


ronin79
őstag

Feltöltés alatt :)

(#25026) boss16


boss16
csendes tag

Köszönöm a válaszokat, megpróbálom a szervizt.

(#25027) balazsbence válasza ronin79 (#25025) üzenetére


balazsbence
senior tag

:C

(#25028) kmarci25 válasza ronin79 (#25025) üzenetére


kmarci25
veterán

Hoppá! Jo hír, akkor majd kérünk linket. :)) Örülünk, Vincent. :D

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#25029) Farkas86 válasza ronin79 (#25025) üzenetére


Farkas86
senior tag

Akkor el lehet kezdeni a mentéseket csinálni. :D

(#25030) vadkörte válasza Farkas86 (#25029) üzenetére


vadkörte
addikt

Irgum-burgum...
Már egészen belaktam a v3-at... :)

Nicsak! Senior tag lettem :K

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#25031) balazsbence válasza vadkörte (#25030) üzenetére


balazsbence
senior tag

elmúltnyolcév miatt :P

(#25032) vadkörte válasza balazsbence (#25031) üzenetére


vadkörte
addikt

Milyen udvariasan lehet mondani, hogy vén hülye :C

Üdv. V. Körte

(#25033) balazsbence válasza vadkörte (#25032) üzenetére


balazsbence
senior tag

nnahát nem is gondoltam,h k. államfőnk ekkor erre gondol ;)

(#25034) ronin79


ronin79
őstag

(#25035) Farkas86 válasza ronin79 (#25034) üzenetére


Farkas86
senior tag

Indulhat a letöltés :-)

(#25036) ronin79 válasza ronin79 (#25034) üzenetére


ronin79
őstag

Hozzáadva ICSLayouts-Full-patch és undo, itt már az előírt telepítési menet alapján kell telepíteni, patch-undo-patch, nem elfelejteni mindegyik előtt mount system és betartani a teljes újraindítást két lépés közt.

(#25037) Farkas86 válasza ronin79 (#25036) üzenetére


Farkas86
senior tag

Egy kérdésem lenne. A spanyol KTM rom jobb a 2.3.6 os magyar romnál alapnak?

(#25038) kmarci25 válasza ronin79 (#25034) üzenetére


kmarci25
veterán

Köszi!!! Majd megnézzük. :R

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#25039) ronin79 válasza Farkas86 (#25037) üzenetére


ronin79
őstag

Nem tudom, mert nem próbáltam csak a spanyolt ill. szlovákot használtam korábban sokáig alapnak.

(#25040) Farkas86 válasza ronin79 (#25039) üzenetére


Farkas86
senior tag

Ahogy láttam sokan dicsérik, szerintem én is kipróbálom. :D

(#25041) Farkas86


Farkas86
senior tag

Mi lehetett a gond, hogy a billentyű kombóval nem tudtam behozni a download modot, csak valami ramdump mod jött be. Megoldottam terminal emulatorbol.

[ Szerkesztve ]

(#25042) ronin79 válasza Farkas86 (#25041) üzenetére


ronin79
őstag

Ramdump akkor jön be ha a hangerő fel gombot nyomod le helyett. Nekem a PX recovery a legjobb, abban van download mode-ba való reboot lehetőség is.

(#25043) sumi4623


sumi4623
tag

sziasztok! ma vettem meg ezt a telót, de még nem nagyon értek hozzá :) azt szeretném megkérdezni, hogy honnan tudom azt, h fel van e csatlakozva internetre azaz h nem wifin keresztül megy a net? esetleg olyat lehet csinálni vele mint nokia telókban h megkérdezze h mobilnetet vagy wifi használjak?

segítségeteket előre is köszönöm

(#25044) - = Zk = -


- = Zk = -
félisten

vki használ PC ill droid winampot párosítva? wifis megoldással.. :U

[ Szerkesztve ]

" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra

(#25045) balazsbence válasza sumi4623 (#25043) üzenetére


balazsbence
senior tag

szia.előszöris nézd meg,hogy valóban ilyen telót vettél e,és nem i-s verziót.wifit akkor tudod,hogy a statusbaron a wifi ikonját látod,ha nem látod,és mégis megy a net,akkor megy a mobilnet :K
ha megy a wifi,és csatlakozva van,akkor automatikusan onnanl szedi a netet.

(#25046) sumi4623 válasza balazsbence (#25045) üzenetére


sumi4623
tag

értem. tuti nem i :) még annyit h nincs vmi ikonja akkor ha 3g-t vagy mobilnetet használok fenn a statusbaron?

(#25047) Farkas86 válasza ronin79 (#25042) üzenetére


Farkas86
senior tag

Eltévesztettem a kombinációt. :D
De sikerült, már a v4 van fent, most már a spanyol alappal.

(#25048) sumi4623


sumi4623
tag

vagy egyszerűbb :D mobilnetet nem lehet vhogy letiltani hogy egyáltalán nem lehessen a netet használni, csakis akkor ha wifi van?

(#25049) Probert75 válasza sumi4623 (#25048) üzenetére


Probert75
addikt

Öreg! Elhiszem, hogy új neked az android, de van a telónak egy hasznutasítása is. Ne várd már el, hogy minden funkcióját le fogjuk neked írni. Olvasd el az első hozzászólást és a nokiaprogis gyík-ot is.

(#25050) Farkas86


Farkas86
senior tag

Ronin: az alapértelmezett háttérképet megkaphatnám? Ha kicserélném, és vissza szeretném állítani hogy meglegyen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.