Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29698) vadkörte válasza -PLevi- (#29694) üzenetére


vadkörte
addikt

A v5 nálam is hasonlóan viselkedett. Ettől függetlenül szerettem.
Ez teljesen más tészta.
Nem tudom mennyi benne az igazi JB és mennyi a "maszlag", de tényleg olyan mintha...

Az akkuim valamiért elég hektikusan viselkedtek. Mint írtam a negatív rekord alig 5 óra volt, a pozitív 2 nap.
Azóta visszavettem a lelkesedést 844MHz-ről 800MHz-re, nem lett érezhetően lassabb. Csupán nehezebben ébred fel. De ha várok 1-2 s-t mielőtt feloldom a kijelzőzárat lag-mentesen szedi a lábait. Mint a villám!
Apropó kijelző. Leginkább hidegindításkor, de néha újraindításnál is a TFT sarkaiból elkezd kivilágosodni a panel, majd miután az egész fehéren világít elsötétül és megjelenik a pörgős-forgós CyanodenMod logo. Nálatok is ilyen, vagy ez valami egyéni kehe?

(#29696) ronin79:
Egyetértünk. Belaktam a rendszert, néhány app-omat le is cseréltem Mint írtam a Trebuchet tetszett, de fura akadásokat produkált, az akku is rejtélyesen merült. Jegeltem és lecseréltem a Nova-ra. Azóta mintha a fogyasztás visszafogottabb lenne.
Rendszer app-okat nem törlök, a Galéria megszivatott. Azt hittem itt is külön app a Galéria és a Kamera. A Galériát töröltem, ment vele a Kamera is... :C

csaba17 (#29693):
Hagyd a fenébe a FB szarjait. -PLevi- -hez hasoonlóan én is az Atrium-ot ajánlom. Ha kijelentkezel, ki is lép! Ha csak bezárod működnek a értesítések és villámgyorsan indul, ha kell..

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.