Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2001) thug85


thug85
tag

Sir Sparrow:
Média-Mánia XS a díjcsomag neve.
100 mega bőven elég erre a célra, amit leírtál. Nekem ebben a hónapban idáig 37 mega fogyott el a 150-ből, pedig még fórumoztam, és Marketoltam is vele. Az időjárás progit naponta többször is frissítem, de az csak valami 10-20 kb-et szed le!

Zalaymate:
Én a Fancy Widgetet használom, van belőle egy Pro verzióm ha érdekel. Ebben többféle időjárási felületet, és óra stílust lehet letölteni. Kilehet kapcsolni a widget hátuljának megjelenítését, és így nem egy "gagyi dobozban van!" :)

Cholard:
A Rootolás maga elég egyszerű folyamat, és az Unroot is hasonlóképpen. Én az alapján végeztem el ami az első oldalon van leírva, és az Unroot műveletet is kipróbáltam. Nem volt vele gond.
A busybox-ról nincs semmi tapasztalatom!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2002) Sir Sparrow válasza vepe (#2000) üzenetére


Sir Sparrow
aktív tag

És ezt hol sikerült ilyen jutányos áron...? (ez már furcsán olcsó) :)

thug85: Köszi :R Milyen egységenként számolja az adatforgalmat a MédiaMánia XS nem tudod véletlenül? (általában nem 1KB-onként szokták, pl. a djuice-nál így van: "az adatforgalom számlázása megkezdett 1MB-os egységenként történik, de a mérési alapegysége 10KB.")

[ Szerkesztve ]

(#2003) thug85 válasza Sir Sparrow (#2002) üzenetére


thug85
tag

Annyit tudok, hogy az előfizetésben meghatározott adatmennyiség felett 0.1 ft.-ot kell fizetni 10 kB-ként! Tehát feltételezem, hogy 10 kB-ként számol!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2004) Sir Sparrow válasza thug85 (#2003) üzenetére


Sir Sparrow
aktív tag

Én is próbáltam megkeresni, hogy a T-nél mennyi az alapegység, de csak azt találtam, amit Te. :)

Azért érdekes ez a djuice! Az előbb, amit írtam, hogy 1 MB az alapegység (amit amúgy egy djuice szórólapról másoltam) nem tuti, mert a hivatalos díjszabásban már csak 10 KB van feltüntetve alapegységként. Remélem ez az, ami jól van írva, mert, ha 1MB lenne az alapegység lehet kevés lenne a 100MB. :D

Köszi a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#2005) parkr válasza vepe (#2000) üzenetére


parkr
őstag

de gondolom használt, ennyiért

(#2006) thug85 válasza Sir Sparrow (#2004) üzenetére


thug85
tag

Megnéztem a számlámon, és ott 10 kbyte-ként van elszámolva.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2007) zsolt.61


zsolt.61
tag

Sziasztok!
Telenoros vagyok,Menedzser14.000,- os előfizum van,munkámhoz kell,mert előtte is ennyit fizettem kb. Ebben az összes telefonálásom bármelyik szolgáltatóhoz éjjel-nappal,belföldre 17,- bruttó,SMS az összes,és 3Giga Internet,mindenféle szolgáltatására.
Ebből az Internetes 3Gigából alig100 MB-ot használok el,pedig frissítések mennek, Marketet használok, kis netezés is van, E-mail-ek olvasása,írása naponta többször is, de a legtöbbet Wifi-zek.
Tehát én úgy gondolom az a 100-150 Mega nem kevés! Persze embere válogatja mire használja a telefonját! Én a nap 90%-ban Munkára. Nem tudnék nélküle létezni!!
Talán tudtam kis segítséget adni azoknak a társaimnak akik mostanában szeretnének Okostelefont vásárolni.
Üdv.: Zsolt as cucu001

thug85 privi ment,kérlek válaszolj,köszi!

[ Szerkesztve ]

(#2008) Joe.36


Joe.36
addikt

Most szereztem 1 ilyet, nekem nagyon bejön :C szép, gyors, mindenkinek csak ajánlani tudom..... :R

A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /

(#2009) Zalaymate válasza thug85 (#2001) üzenetére


Zalaymate
senior tag

Szia!

Érdekelne a Pro változat persze! :R Egyébként menyire pontos az időjárás jelzése?

(= Zala =)

(#2010) Zalaymate


Zalaymate
senior tag

Még egy kérdés: Milyen programot használtok ti navigációra? És honnan és hogyan tölthetem le? Mert pl. iGo-t nem találom a Marketben! :U

(= Zala =)

(#2011) energon válasza Zalaymate (#2010) üzenetére


energon
tag

van rá egy tucat, igo-t csak gányolni lehet rá. nézz utána, a sygic is egy jó megoldás, de van még, csak nem ugrik be...

(#2012) energon


energon
tag

Én hamarosan fogok venni egyet és terveim vannak vele. olvastam, hogy agps van benne, ami nem is zavar, felőlem generálhat forgalmat, van netem. a gond az, hogy nyáron majd elmennék vele külföldre ahol nagyon sokat kell majd navigálnom. namost. meg tudja valaki írni, hogy pontosan hol kell kikapcsolni, hogy készülék hálózati adatforgalmat bonyolítson ? (nem akarok roaming díjakon adatforgalmat bonyolítani, sem pedig, hogy a gps cellainformációkat, stb-ket kérdezzen le)
A másik, hogy kikapcsolt adatforgalom mellett, a gps szimpla módban milyen gyorsan találja meg a műholdat és mennyire pontos ? mert ha autós navigációra alkalmatlan akkor viszek pda-t.

(#2013) energon válasza Zalaymate (#2010) üzenetére


energon
tag

juteszembe... a használható verziók fizetősek, ingyenesből nem nagyon van jól használható

(#2014) vepe válasza Sir Sparrow (#2002) üzenetére


vepe
senior tag

Miskolc, gsm boltban...új, én bontottam ki a dobozt, telefonon gyári fólia, stb...akinek kell megtudom kérdezni, hogy van-e még nekik.....vatera

(#2015) vepe


vepe
senior tag

A telefon jobb felső sarkában van két fényérzékelő (két kis kör), a neten fotókon ez a két kis kör mindenhol egyforma, a valóságban viszont az egyik kisebb (belső)...ez mindenkinél így van?

(#2016) k4z0


k4z0
csendes tag

Sziasztok!

Winampot használok viszont nem tudok felcsatlakozni az online rádió adókhoz :( tapasztalt vki ilyen hibát, illetve hogy lehetne ezt megoldani.

xbox live: ki55i, battlelog: kaLoz2 -=AKS-74u forever =-

(#2017) thug85 válasza Zalaymate (#2010) üzenetére


thug85
tag

Szia!

Vedd fel velem privátban a kapcsolatot, elküldöm neked az appot! Navigáció témakörben is segíteni tudok, 3 működő navigációm van a telefonon, amiket használok is!

energon

Nem tudom mire alapozod a kijelentésedet, nekem egy teljes értékűen használható IGO navim is van a készüléken, ami nem gányolt! A Sygic is teljesen jól működik, és viszonylag rendszeres a térképfrissítés is hozzá!
Az adatforgalmat úgy tudod kikapcsolni, hogy hosszan megnyomod a kikapcsoló gombot, és ott van egy adathálózat kapcsoló funkció! de ugyan ezt a beállításokban is megtalálod! Kikapcsolt adatkapcsolat mellett szabad területen nekem kb. 1-2 percig keres műholdat, de aztán azt stabilan tartja, és pontos is.

vepe

Igen, ez mindenkinél így van! Legalábbis nálam biztosan!

[ Szerkesztve ]

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2018) energon válasza thug85 (#2017) üzenetére


energon
tag

valamit olvastam 2 hónapja, mikor apám sonyjára feltettük a myway-t, hogy az igo nem csinált androidra optimalizált verziót, úgy rémlik talán amigo-ból adtak ki egy verziót, de azt sem fejlesztették tovább, mert nem volt rá kereslet.. mondom így rémlik ,most hirtelen nem találom az igo oldalán, hogy támogatná az androidot....
a myway nekünk még gányolás és szívás volt, több verziót próbáltunk mire sikerült felimádkozni, aztán egyenként kellett a térképeket is felrakni...

ja és köszi a választ... akkor a gps-e nem olyan erős :\ ennyi idő alatt még a régi n82es nokiám is talált jelet. na nem baj...

[ Szerkesztve ]

(#2019) thug85 válasza energon (#2018) üzenetére


thug85
tag

Hát nekem speciel az N82-m hamarabb fog műholdat, mint az Ace. De ha van adatkapcsolat, akkor ez kb. 5 másodperc! Az N82-is a cellainfo miatt fog olyan hamar, de az is vesz le lét. Úgy rémlik kb. 12 forintot szed le minden egyes bekapcsolásnál, amikor elindítod a navit! Próbáld ki! :)

Nekem IGO My way van, az utolsó kiadása, és ezzel semmi gond nem volt. Felraktam, elindítottam, és ment! Az szokott lenni a gond, hogy ahonnan letölti az ember ott nem minden fájl van meg, ezért adódhatnak problémák!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2020) Sir Sparrow


Sir Sparrow
aktív tag

thug85: Köszi, hogy megnézted! :R

Van itt vkinek djuice Netezz mobilon 100MB-os csomagja? Akinek van írjon egy privit, mert kellene egy kis segítég! :R

(#2021) EmThor válasza zsolt.61 (#2007) üzenetére


EmThor
addikt

Bizony nem kevés az a 150mb, 3G watcher szerint az általad is ismertetett felhasználásokkal 100-150mb lesz a havi felhasználás vége. De napi szintre bontva: max 5mb egy nap, ez hírolvasásra + mail-re BŐVEN elég.

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#2022) maláj válasza vepe (#2014) üzenetére


maláj
őstag

ez már baráti ár - kedvet is kaptam hozzá ;]

(#2023) vepe válasza maláj (#2022) üzenetére


vepe
senior tag

szerintem is ezért már tényleg korrekt kis telefon...

Nem tudja valaki, hogy olyan recoveryt, hogyan lehetne a telefonra rátenni, amivel lehet biztonsági mentést és helyreállítást csinálni..

alapból bejön a recovery menű, de backup és restore nincs benne...

vagy van erre valami jobb megoldás?

(#2024) zsolt.61 válasza EmThor (#2021) üzenetére


zsolt.61
tag

Szia EmThor!
Köszi a hozzászólásodat. Valóban ahogy írtad ezt jelzi előre nálam is a 3G watcher.
Üdv.: Zsolt as cucu001

(#2025) potyi23


potyi23
senior tag

Hi. samsung ace,es a Wave 2 kozott nemtudok donteni,de ugy nezem hogy a wave 2 jobbnak tunik?! melyiket vegyem ?Wave -nal az agondom h Bada os van rajta,mig a masik android,de a wave 2 gyorsabb a tesztek alapján.Mivel jobb a wave 2 meg,azon kivul h joval dragabb?Koszi...

(#2026) EmThor válasza potyi23 (#2025) üzenetére


EmThor
addikt

Ace. Android. Pont. :K

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#2027) Adrian22


Adrian22
csendes tag

Korábban olvastam olyan problémákat hogy géppel nem tudják csatlakoztatni a telefont, vajon xp-vel nemlehet?Ha igen hogyan? nekem a teló sem jelez semmit ha csatlakoztatom a géphez.várom a mgeoldást.

(#2028) thug85 válasza Adrian22 (#2027) üzenetére


thug85
tag

Nekem otthon Win 7 van, melóhelyen pedig XP. Mindkét gépre gond nélkül csatlakozik. Felraktam rájuk a Kiest, semmi gondom nincs vele.
Rádugod adatkábellel, aztán lehúzod felülről az értesítő felületet, ott van egy kis fül, hogy USB csatlakoztatva. Arra rányomsz, és aztán USB tároló csatlakoztatása. Nekem így működik!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2029) thug85


thug85
tag

Sziasztok!

Tudna nekem valaki ajánlani egy olyan alkalmazást, amivel beállítási menüpontokat tudok kitenni főképernyőre gyors gombra?
Egész pontosan a "Csak 2G hálózatok használata" menüpontot szeretném ilyen módon elérni! Találtam konkrétan erre egy alkalmazást (2G-3G OnOff), de az minden újraindítás után eltűnik. A telepített alkalmazások között megtalálom, de nem tudom sehol elérni, nincs ott ahol lennie kellene.

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2030) Mákos7észta válasza thug85 (#2029) üzenetére


Mákos7észta
aktív tag

Elég ha hosszan megnyomod a kikapcsológombot, s ráböksz az 'Adathálózat üzemmód' gombra :)

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#2031) potyi23 válasza EmThor (#2026) üzenetére


potyi23
senior tag

koszi.....

(#2032) Mákos7észta válasza potyi23 (#2031) üzenetére


Mákos7észta
aktív tag

Szerintem nem ilyen egyértelmű a helyzet.. Ha árban közel állnak egymáshoz, abban kell döntést hoznod, hogy mire fektetsz nagyobb hangsúlyt: A Wave hardveres tudása, vagy az Ace oprendszere. Ugyanis technikailag a Wave II jobb, jobb kamerája van, jobban vesz fel videót, jobb, nagyobb felbontású a kijelzője, stb.
Ezzel szemben az Ace jobban testre szabhatóbb, vagy éppenséggel, ha neked ez számít, akkor van warez az Androidra, sokkal mélyebben bele lehet nyúlni a rendszerbe, ezen kívül a támogatottsága jobb, több programot, játékot tölthetsz le rá.
Innentől kezdve neked kell eldönteni, hogy mit preferálsz jobban. Leginkább azt ajánlom, hogy nyomkodd meg mindkettőt, és ez alapján dönts, mondhatni ez a legfontosabb :)

Marci

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#2033) potyi23 válasza Mákos7észta (#2032) üzenetére


potyi23
senior tag

koszonom valaszod,nekem egy desirem van androiddal,de a b.nonek kellett valsztanom,csak sjnos nemnagyon tudtam ketto kozul választani,mert az egyik badas,a masik androidos.Teljes mertekben megvagyok elegedve az andoidommal,ezert is féltem a badátol.Vegul a baratnom ugy dontott h jo lesz neki a Wave-ezért az lesz neki.Ismerem az android elonyeit,nagyonjol testreszabhato ezert is feltem a masik os -tol.... :R

(#2034) Mákos7észta válasza potyi23 (#2033) üzenetére


Mákos7észta
aktív tag

Félni nem kell tőle, ha nem ismered a másik oldalt. A bada OS nagyon jól egyben van, teljesen jól használható és bizonyos mértékig testre szabható, csakhogy az Androidnál, ha igényed van rá, ezt a végsőkig, szinte határtalanul megteheted, és mondhatni a saját képedre szabod a rendszert.
Ellenben ha valakinek erre nincs igénye, mert megfelel a gyári (ez esetben TW 3.0) felület, rendszer, akkor a Wave II jobb választás, hiszen azon is TW 3.0 fut, csak éppen jobb hardveres körítéssel.
Én is gondolkoztam a Wave- n, de pont az OS "hiányosságai" miatt tettem le róla, én jobban hozzá vagyok szokva (a Symbianos előéletem miatt) a teljes szabadsághoz. Viszont ismerek nem egy embert, aki minimálisan sem aknázza ki az Androidban rejlő lehetőségeket, na ezeknek az embereknek bőven megfelel a badaOS :)

Csak óvatosan, még nem kávéztam..

(#2035) k4z0


k4z0
csendes tag

Hi!

Winamp problémára nincs senkinek tippje? Miért nem jönnek be az online ráidók ? :(

xbox live: ki55i, battlelog: kaLoz2 -=AKS-74u forever =-

(#2036) thug85 válasza Mákos7észta (#2030) üzenetére


thug85
tag

Ezt eddig is tudtam köszönöm, de nem az a cél, hogy letiltsam az adatforgalmamat! :)
Ha nem állítod be külön, hogy csak 2G-t használjon, akkor a telefon folyamatosan 3G hálózaton van, ezt programmal is ellenőrizheted. Hiába nem netezel, de a telefon 3G hálózatot használ a kommunikációhoz. Külön menüben kell bekapcsolni, hogy csak 2G-ben kommunikáljon. Viszont az adatforgalom úgy lassú. Tehát nekem ezért kellene gyors gomb, hogy amikor nem netezek akkor 2G-ben legyen, ha pedig igen, akkor 3G-ben. Így nem kell mindig menüben állítgatni! 2G-ben nem merül annyira az akksi.

[ Szerkesztve ]

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2037) TazLeacher válasza thug85 (#2036) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem próbáltam, de szerintem működik: [link]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2038) thug85 válasza TazLeacher (#2037) üzenetére


thug85
tag

Ezt próbáltam én is, és működik is, csak sajnos telefon újraindítás után eltűnik az alkalmazás. A telepített alkalmazások között megtalálható, csak éppen nem lehet indítani. Nem jöttem rá miért van ez!
Azért köszönöm! :)

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket, az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

(#2039) vepe


vepe
senior tag

senkinek nincs ötlete, hogy lehetne a gyári akku ikont lecserélni valami pofásabbra?

(#2040) norb27 válasza thug85 (#2038) üzenetére


norb27
tag

Nézd meg hova települt. Nem szabad átrakni az SD kártyára.

[ Szerkesztve ]

(#2041) Kami11 válasza vepe (#2039) üzenetére


Kami11
őstag

Talán ez megfelel az elvárásaidnak, csak moddolni kell a telefont. Nem próbáltam, de állítólag műxik.

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#2042) Kami11


Kami11
őstag

Telepítettem pár programot .apk fájlkiterjesztéssel. A kérdésem, hogy ezután törölhetem a telepítőfájlt?

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#2043) EmThor


EmThor
addikt

Mutatóba:

Ezek az Ace-szel készített képek, a win7 paint-jével lettek lekicsinyítve, egyéb módosítás nem történt.

[ Szerkesztve ]

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#2044) Dzsuri89 válasza Kami11 (#2042) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Persze, minden további nélkül törölheted a telepítő fájlokat.

(#2045) Dzsuri89


Dzsuri89
őstag

Valaki tudna privátba küldeni olyan oldalt, ahonnan lehetne leszedni olyan élőháttereket, amik más telefonokon vannak alapból?
Pl nexus s, galaxy s és társai. :)

(#2046) Kami11 válasza Dzsuri89 (#2045) üzenetére


Kami11
őstag

Köszi az infót! :R
Itt van kb. 70db. Live wallpaper

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#2047) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Alapból van benne gyorshívás?

Alapból ki lehet kapcsolni a mobil netet, h. még véletlenül se másszon fel a netre?

:R

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#2048) Dzsuri89 válasza Kami11 (#2046) üzenetére


Dzsuri89
őstag

Nagyon köszi. :)

(#2049) Kami11 válasza Joe bácsi (#2047) üzenetére


Kami11
őstag

Igen és igen.
Dzsuri89: Nincs mit! ;)

A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.

(#2050) vepe válasza Kami11 (#2041) üzenetére


vepe
senior tag

felraktad ezt az akku módosító progit?működik?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.