Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4001) metrion10


metrion10
csendes tag

Értem, köszi az infókat. :)

(#4002) NY_A válasza vlevi (#3999) üzenetére


NY_A
őstag

Az SMTP szerver cím a levelek kiküldéséhez kell, azt nem az e-mail fiókod adja, hanem az internetszolgáltatód! Tehát a freemailnál hiába is keresel erre vonatkozó beállítást! Pl. ha t-mobile-os vagy, akkor mail.t-online.hu.

(#4003) NY_A válasza tomiii007 (#3998) üzenetére


NY_A
őstag

De belehet, én is utánaolvastam!

SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.t-online.hu)
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, "@citromail.hu" nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál

Telenor esetén SMTP szerver: mail.telenor.hu, SMTP port: 25.

[ Szerkesztve ]

(#4004) vlevi válasza NY_A (#4002) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Az SMTP szerver cím a levelek kiküldéséhez kell,"
Tisztában vagyok vele, hogy emiatt nincs a freemailnek nincs ilyenje. Viszont mobilnetem sincs, csak Wifizek. De a google-nak van, pedig ő sem internetszolgáltató. De most, hogy ez így eszembe jutott, beállítom SMTP-nek a google-t.

(#4005) NY_A válasza vlevi (#4004) üzenetére


NY_A
őstag

A Gmail-en kívül bármelyik külsős fiókkal akarsz szinkronizálni, kér smtp szerver címet. A Googlenek feltételezem azért van saját smtp cím, hogy a beépített Gmail fiókot be tudja vele egyszerűen állítani, és ne kelljen vele trükközni a felhasználónak! De ezt csak tippelem!

(#4006) NY_A válasza vlevi (#4004) üzenetére


NY_A
őstag

Közben utánaolvastam ennek az smtp szerver dolognak, és gondolkodtam egy kicsit!
Arra jutottam, hogy ha nincs is mobilnet előfizud, akkor is működnie kell a mobil szolgáltatód smtp szerver címével a külsős levelező programnak, mert alap internet szolgáltatás mindenkinek van, előfizetés nélkül is. Tehát így már az internet szolgáltató smtp szervere számodra is adott, de nem kell azt neked feltétlen mobilnettel elérned, működhet az wifin is! Lehet nem túl érthetően fogalmazok, mert egy gondolatmenet kellős közepén vagyok! :D A lényeg az egészben az, hogy az smtp szerver cím mezőbe próbáld meg megadni a szolgáltatód smtp szerver címét.

Telenor esetén SMTP szerver: mail.telenor.hu, SMTP port: 25.
T-Mobile esetén SMTP szerver: mail.t-email.hu SMTP port: 110
A Vodafone-ét nem tudom! :B

[ Szerkesztve ]

(#4007) Lala6 válasza NY_A (#4006) üzenetére


Lala6
őstag

Ha nem mobilneten csatlakozik, akkor a wifi-n jövő net szolgáltatójának az smtp szerverét kell beállítani.

(#4008) iMaverick válasza NY_A (#4006) üzenetére


iMaverick
addikt

Nem kötekedés képpen, de biztos hogy a mobilszolgáltató smtp szervere engedni fogja, hogy egy "külsős" hálózatból konnektáljanak a szerverre? Csak azért kérdem, mert a Digi például alapértelmezetten tiltja ezt!

(A céges smtp szerverünkre otthonról nem tudok rácsatlakozni...)

"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

(#4009) NY_A


NY_A
őstag

Nekem kikapcsolt adatkapcsolat mellett frissíti az üzeneteimet, és enged küldeni is wifiről üzenetet a Gmail fiók is, és az Indamail fiókom is!
De megmondom a frankót! Ki kell próbálni, és akkor kiderül! :)

[ Szerkesztve ]

(#4010) pantomimes


pantomimes
aktív tag

Szerintem meg használjatok K9 Mailt, ő okosan lekérdezi a szükséges címeket :)

(#4011) janes74 válasza metrion10 (#4001) üzenetére


janes74
senior tag

Irányítsd át a citromodat a gmail-re.Én így használom.

(#4012) poci15


poci15
csendes tag

sziasztok ... !

Lenne egy olyan kérdésem, hogy vagy 20 perce próbálom visszavarázsolni a netet a telóra de nem sikerül ... a quick settings mutatja hogy be van kapcsolva a 3g de fent az idő mellett nem jelzi a 3g-t csak egy E betű van ott ... lefelé forgalom nincs mert nem világít a nyíl de felfelé néha néha bezöldül ... ! Újraindítottam a telót ... arra is gondoltam hogy a quick settings miatt csinálja mert ott a limitet elérte amit beállítottam neki és így blokkolta volna ? :O fogalmam sincs :S ... pedig még 30 perce volt rajta net ... Nem tudjátok mit csinálok rosszul ?

Most jó lett ... elvileg van rajta net mert behozta az oldalakat ... meg most már az időjárás widgetet is frissítette de nem tudom hogy eddig miért nem volt rajta ... !

Érdekes dolog volt ma ... hazafelé mikor jöttem a busszal töltöttem le egy appot és mikor kiírta hogy feltelepítette megfagyott a teló ... elsötétült a képernyő majd rá 5 másodpercre kijött a samsung logó és villogott ... nem tudtam hogy mi lehet a gond neki ... aztán fél percre rá pedig visszajött a képernyő hibaüzenettel hogy a tw launcher leállt stb... Érdekes dolog ez ... már a hozzászólásokat elolvastam mind a majdnem 4000-et :D De ilyet sehol nem írtak ... remélem csak egyszeri eset volt ! ...

[ Szerkesztve ]

(#4013) Linkin válasza poci15 (#4012) üzenetére


Linkin
senior tag

a TW launcher csinál hülyeségeket nekem pl. szervízbe is el kellet mennem mert tropára meghalt én javaslom neked a Go launchert énis azt használom és sokkal gyorsabb mint a gyári lehet hogy 2.3.3-on gyorsabb lesz de addig go launcher a nyerő számomra

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4014) poci15 válasza Linkin (#4013) üzenetére


poci15
csendes tag

Nem is tudtam ... nekem már KPE rom van rajta ... és eddig már mint meg van a teló több mint egy hete nem volt vele gond ... gyors is meg minden ...de akkor felteszek egy másik launchert ! Olyan nagyon sok cucc még nincs rajta de azért már jó lenne mappák szerint csoportosítani. A gyárinál meglehet de mindig átrendezgeti de akkor megnézem amit ajánlottál ... ! Köszönöm !

(#4015) metrion10 válasza janes74 (#4011) üzenetére


metrion10
csendes tag

Megcsináltam de nem jó. Gmailről írtam a Citromailre és nem jön át, de azért köszi. :) :S

(#4016) Linkin


Linkin
senior tag

Tudtok olyan oldalt ahonnan widgeteket lehet letölteni? pl azt nem értem hogy azok a widgetek ami a SG3-ban Vagy a SGS-ben vannak widgetek azok az ace-ben miért nincsenek benne :W

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4017) Galaxy94


Galaxy94
csendes tag

Sziasztok!
Szeretnék most új telefont venni és 2 telefon között gondolkodok. A Galaxy Ace meg a 3. Az Ace ahogy olvasgattam jobb csak olyan kérdésem lenne a wifi milyen távolságból képes fogni a jelet. Meg hogy nekem itt van a szobámba a rootur így közel lesz majd a jel, és hogy szokott e akadni ilyenkor a böngésző. És az lenne az utolsó kérdésem hogy milyen a kép minősége mert mondták hogy a fekete szÍn nem mindig tökéletes.

(#4018) Linkin válasza Galaxy94 (#4017) üzenetére


Linkin
senior tag

a wifi jel nekem tökéletes suliban is wifizünk és ott elég nagy távolság van nekem a kép minősége tökéletes meg azt is vedd számításba hogy galaxy 3-ra nem lesz több frísítés míg ace-re jön a 2.3.3

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4019) Galaxy94


Galaxy94
csendes tag

Linkin Köszi az infót

(#4020) poci15 válasza Linkin (#4016) üzenetére


poci15
csendes tag

Szia !

A jelet jól tartja a szobádba pedig bőven fogja fogni ! A telefon néha le szokott dobni wifiről ... ez a 2.2-es hibája, de orvosolható a 2.3-al. Tökéletesen működik. Én a telefont 40 % körüli fényerővel használom és szerintem szép színeket ad vissza. Nem figyeltem hogy a feketét máshogy adná be mint megszoktam ... vagy csak nem figyeltem :)

(#4021) Linkin


Linkin
senior tag

a gyári 2.2-vel elég sok a probléma de 2.3-mal valszeg minden jó lesz legalábbis remélem :DD

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4022) tomiii007


tomiii007
senior tag

csak várhatunk még leglabb 1 honapot a 2.3ra:S

(#4023) NY_A


NY_A
őstag

Találtam egy nagyon jó kis programot, gondoltam megosztom veletek!
Nagyon hasznos tud lenni. WebSharing a neve, és wifin keresztül lehet a telefon SD kártyáját elérni, és adatokat fel, illetve letölteni róla. A program telepítése és indítása után megjelenő url címet kell beírni a böngészőbe, és a jelszó beírása után már látni is az egész tartalmat. Szép webes felületet kapunk, amin megnézhetjük a képeinket, és videóinkat is. Nekem nagyon bejön, nem kell adatkábellel szüttyögni, amit legtöbbször otthon felejtek. Elég egyszer beírni az url-t, aztán elmenthető könyvjelzőnek. Ezután csak meg kell nyitni, és beírni a beállított jelszót, de ha azt választjuk akkor a program generál random módon egyet.

(#4024) scream válasza Linkin (#4021) üzenetére


scream
veterán

Én idáig nem nagyon találkoztam ezekkel a hibákkal, pontosan mik is ezek ? :F

(#4025) vlevi


vlevi
nagyúr

Na, végre hazaértem, van rendes hálózat :)
Le is töltöttem az SPB Shellt, baromi jó. Mondjuk az időjárásjelentése egy kicsit gázos, mert esőt mutat, pedig egy darab felhő sincs odakint :)
De maga a felület marha jól néz ki, és van rajta jópár olyan dolog, ami "hiányzott". Pl. a naptárat nagyon faszán jeleníti meg.
Ja, meg, hogy az óra azt mondja, nincs ébresztő beállítva, pedig van.

Viszont ez a KIES? Egy f*s. Letöltöttem a Samu oldaláról, aztán első indításkor rögtön közli, hogy van frissebb. Ki volt az az elmebeteg, aki azokat az életlen, homályos betűket belerajzolta? Tudom, .NET Framework 4, WPF, ne is mondd.

[ Szerkesztve ]

(#4026) zsolt.61 válasza vlevi (#4025) üzenetére


zsolt.61
tag

Az SPB Shell 3D-t használom,de nálam rendesen működik,semmi hiba és szélvész gyors!
Mindenkinek ajánlom,az a 2800,- nem pénz érte,és az SGS-emre is feltettem! Nagyon bejön,nem kell összevadásznom a progikat,minden a szám íze szerint megtalálható benne!

(#4027) gyuri2008


gyuri2008
veterán

Üdv
Kérnék szépen egy kis segítséget.
Eltűnt a gmail ikonom,a program pedig fent van.
Hol találom meg?
A másik.
Az itthoni wifit megtalálja,de a munkahelyemen nem tudok csatlakozni,pedig tudom a jelszót. :F

[ Szerkesztve ]

(#4028) SRyan


SRyan
csendes tag

Sziasztok,

most vettem meg a telot és kiírta, hogy frissíthetem a Samsung Apps-et. Elég sokmindehez hozzáférést kér. Frissítsem? Ha frissítem mi fog változni?
Bocs, ha egyértelmű a válasz, de ez az első okostelóm!
Köszi a választ!

(#4029) Linkin válasza SRyan (#4028) üzenetére


Linkin
senior tag

Énis frísítettem de semmi nem fog változni ugyanolyan hasztalan lesz mint eddig :DD

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4030) icemanke válasza SRyan (#4028) üzenetére


icemanke
tag

A samsung apps-ot ha jól tudom még csak a Bada-sok érik el, de későbbiekben úgy olvastam , hogy az droidosok számára is elérhető lesz.

(#4031) vlevi válasza icemanke (#4030) üzenetére


vlevi
nagyúr

A KIES ki is írja, hogy androidos telónál nem használható.
De azt nem értem, akkor minek rakják fel a telefonra???

(#4032) sipiii


sipiii
csendes tag

Nos megvettem én is ezt a telefont a T-nél like díjcsomaggal. Amihez ugye van 50MB adatforgalom és túlforgalmazási díj nélkül. Ha átléptem akkor csökken a sebesség.
Eddig nekem nagyon tetszik, nincs vele semmi gondom.
Szerintetek ha lejár az 50mb internet akkor is tudom használni a netes gps-t?

A Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!

(#4033) Linkin válasza sipiii (#4032) üzenetére


Linkin
senior tag

Google Maps-re gondolsz ? azt lehet ha túllépted az 50 megát

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4034) poci15 válasza sipiii (#4032) üzenetére


poci15
csendes tag

Szia !

Én is ilyen csomagba vagyok és nem bántam meg ... habár kíváncsi vagyok a hó végi számlára ... voltam fent megnézni a mytmobilban a saját adatokat és akkor láttam hogy 1800 a számla holott csak olyan számot hívtam ami ingyenes ... meg mellette volt vagy 5 sms ... A fene se tudja ... !
Amúgy a net... én egy fél nap alatt lenyomtam az 50 megát :D ... de most is tökéletesen működik minden ... még így is szoktam netezni ha úgy alakul operával nincs olyan nagyon észrevehető lassulás ... a google maps is jó csak annyi hogy egy picivel tovább tart még betölti a térképet, igaz én műholdképeset használok ! A widgetek amik kérik a netet ugyan olyan gyorsan frissülnek mint ahogy előtte ! ... marketről így is szoktam tölteni és nekem tökéletes ;)

(#4035) sipiii válasza poci15 (#4034) üzenetére


sipiii
csendes tag

Nekem mondták a T-nél, hogy ne ilyedjek meg ha ott többet ír, mert abból még nem jöttek le a kedvezmények.

Még 1 kérdés sikeresen elbasztam a net beállításait:) hogyan tudom visszacsinálni?:D

A Windows súlyos hiba után állt helyre (úgy ahogy), hiba oka: Nem áll módunkban bizalmas információkat szolgáltatni a felhasználók részére!

(#4036) vlevi válasza d4nl (#2190) üzenetére


vlevi
nagyúr

Tényleg elég idétlen megoldás, mert minden visszalép a főképernőre, ha megyomom a vissza gombot. :W

(#4037) m3tr0


m3tr0
senior tag

Sziasztok,

akadt egy kis gondom a telefonnal.
Telefonálni akartam, kattintok a névjegyzékre és semmi...tök üres volt.
Nem volt benne egy szám se, se név. Kikapcs,sim ki-majd vissza, bekapcs.
Szintén semmi...ekkora átimportáltam a számokat a telefonra..így már van névjegyzékem. Nem tudom,hogy a telefon dobta el magát vagy sim? Az sms-eim és a híváslistám(ki-bejövő hívásaim.

Kösz :R

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#4038) poci15 válasza sipiii (#4035) üzenetére


poci15
csendes tag

Beállítások --->vezeték nélküli beállítások ---> mobil hálózatok --->csomagkapcs használatat... oda tegyél pipát ... ha van ott pipa és még mindig nem jó a net akkor javaslom hogy kapcsold ki és kapcsold be a telefont újra ... ha így se jó akkor egy factory reset ... így mindent visszaállít eredeti állapotba illetve minden általad feltelepített programot töröl ...
Ha rosszul tudnám elnézést ... valaki biztos kijavít ha hülyeséget mondtam !

(#4039) CHIPman


CHIPman
nagyúr

Üdv. Csak én nem találtam 2.2-es TMO romon az USB debug beállításának lehetőségét?

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#4040) Keem1 válasza CHIPman (#4039) üzenetére


Keem1
addikt

Csak te! ;)
Beállítások->Alkalmazások->Fejlesztés->USB hibakeresés

m3tr0 (#4037): pontosan mi is a kérdés? :)

[ Szerkesztve ]

(#4041) m3tr0 válasza Keem1 (#4040) üzenetére


m3tr0
senior tag

Hát, hogy most a telefon rossz vagy a Sim kártya?
Furcsa ,hogy egyik pillanatról a másikra eltűnik a telefonkönyv.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#4042) Keem1 válasza m3tr0 (#4041) üzenetére


Keem1
addikt

Nem lehet, hogy valamilyen szinkronizációval akadt össze, csak telcsizés előtt vetted észre, hogy sehol semmi? Nekem még az ezt megelőző S5230-cal volt, a New PC Studio+Outlook szinkronizáció gyalulta a névjegyzékem. Szerencsére volt mentésem, két pillanat alatt helyreállítottam a rendet. Sajnos jobb ötletem nincs, de ha újra előfordul, azért tüzetesebben megvizsgálnám a helyzetet a helyedben.

(#4043) m3tr0 válasza Keem1 (#4042) üzenetére


m3tr0
senior tag

Az volt a furcsa még,hogy az időjárási widgetem is akkor dobta el magát...
Csak rossz volt, mert akik akkor hívtak amikor fennállt a hiba(kb.3 perc) azt hallották,hogy nem vagyok elérhető..Szal nem vágom nagyon.

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

(#4044) gyuri2008


gyuri2008
veterán

Üdv
Kérnék szépen egy kis segítséget.
Eltűnt a gmail ikonom,a program pedig fent van.
Hol találom meg?
A másik.
Az itthoni wifit megtalálja,de a munkahelyemen nem tudok csatlakozni,pedig tudom a jelszót.

(#4045) Keem1 válasza gyuri2008 (#4044) üzenetére


Keem1
addikt

Kéne még némi infó. Honnan tűnt el? Menüből vagy készenléti képernyőről? Ha utóbbiról, akkor a menüben tartsd rajta az ujjad, míg vibrál egyet a teló (és ezzel kint is van az asztalon).
Ha menüből: gyári launchert használod? Ha nem, talán egy launcher reinstall megoldja, ha gyári, akkor passz... :(

Wifi: esetleg próbáld meg átállítani a melóhelyi routert "N"-ről "G"-re. MAC szűrés nincs véletlenül? Ha igen, kapcsold ki vagy vedd fel a telefon MAC címét. Titkosítás milyen (WEP, WPA, ...)? Jelszót (ha WEP) írd csupa nagybetűkkel (egyszer belefutottam ilyen hibába, kisbetűkkel nem, de naggyal elfogadta), és a hexadecimális karaktereken kívül mást ne használj (kötőjel, kettőspont, stb.). Így hirtelen ez jutott az eszembe.

(#4046) torok6


torok6
aktív tag

Sziasztok! Nekem is van ilyen telefonom és szeretnék rárakni HD-s játékokat de nem fogadja el őket ha valaki tud hozzá valami működőt akkor küldje el azt nekem megköszönném

(#4047) Linkin


Linkin
senior tag

énis régóta vadászok hd-játékokra a ruszkik-nak van a youtube tele van az általuk feltöltött játékok videóival :O

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4048) torok6


torok6
aktív tag

Azt én is láttam

(#4049) CHIPman válasza Keem1 (#4040) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Elírtam, tehát az megvan, csak az USB beállítások(KIES, Mass Storage stb.), és így a debug sem ment valamiért.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#4050) m3tr0


m3tr0
senior tag

Srácok itt valami gebasz van a telefonnal...a Sim kártáyra mentett számokat nem jeleníti meg.
Beírok egy számot, rámegyek,hogy sim-re mentés. majd a telefonkönyvbe nem látom, átrakom a kátyát másik telóba, ott meg látom.
Ez mitől van? Mit csináljak vele? :F

[ Szerkesztve ]

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_coupe_1.8i_16v_revolution-20518846#sid=b13b1a91-1e0f-480c-b898-8b9bfb218ee3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.