Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10901) f27 válasza nokia párti (#10899) üzenetére


f27
aktív tag

jól mondod! a 60Gb hibásodik meg a leg sűrübben! de nem fejhibával! hanem alaplaphibával áltak meg! kb 4-5db 60Gb verziót javítottam fejhibával! nem is nagyon hal be benük! ezért montam hogy fejügyileg a 60Gb olyan mintha jobb minőségű fejeket kaptak volna!

(#10902) Prof01


Prof01
veterán

Milyen videókat tud lejátszani? divx-ek mennek?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10903) pspfan11 válasza Prof01 (#10900) üzenetére


pspfan11
csendes tag

Itt egy lista azokról a játékokról, amelyek tartalmazzák a Trophies funkciót: [link]

[ Szerkesztve ]

(#10904) f27 válasza Prof01 (#10902) üzenetére


f27
aktív tag

a faroslemezt is lejátsza :DDD

(#10905) Prof01 válasza pspfan11 (#10903) üzenetére


Prof01
veterán

:R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10906) DM-Fan válasza Prof01 (#10900) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A régebbi PS3 játékok közül is sokban megvolt már a Trophy-rendszer, némelyikben viszont nem és sokhoz nem is adnak ki frissítést emiatt.

Azonban tavaly év vége óta az összes megjelenő játékban kötelező a Trophy-rendszer használata, úgyhogy emiatt már nem kell aggódnod.

Get Moded!

(#10907) Prof01 válasza DM-Fan (#10906) üzenetére


Prof01
veterán

Aha, értem.

Egész jónak tűnik ez a rendszer is, csak nem értem miért nem vezetnek be vmi pontrendszert mellé. Mint x360-nél a Gamerscore.
Pl. Bronz érjen 10 pontot, Ezüst 20, Arany 50, Platina 100 :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10908) DM-Fan válasza Prof01 (#10907) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ez a pontrendszer a PSN-en is megvan, pontosan úgy, ahogy írod: összeszámolja hány bronzod, ezüstöd, aranyad, platinád van és azt átváltja pontokká, ami alapján 1-es, majd 2-es, majd 3-as, stb szintű játékos vagy és a szám mellett látsz egy %-számlálót, ami ha eléri a 100%-ot, akkor ugrasz a következő kategóriába. Nehogy azt hidd, hogy a Microfos találta fel a spanyolviaszt az Achievements-rendszerrel.

Íme egy példa, böktem egyet, nike_ kolléga profilja:

nike_

Gyönyörűen látod, hogy mely játékban hány Trophy-t szerzett és hogy összesítettben 5-ös szintű játékos és hogy még 10% kell neki, hogy 6-os szintű legyen.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10909) Prof01 válasza DM-Fan (#10908) üzenetére


Prof01
veterán

Nem is rossz. :K

Játékon kívül lehet más multimédiás dologra használni?
Divx, mkv, videókat le tud játszani külső vinyóról?

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10910) DM-Fan válasza Prof01 (#10909) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Persze, alapvetően szinte bármire, abszolút multifunkciós multimédiás eszköz. A DivX, Xvid tartalmakkal simán elboldogul, feliratot viszont alapból nem kezel. Az .mkv-k lejátszására is rá lehet venni, olvasd el az #1. HSZ-t, ott leírtuk hogyan kell. PC-ról WiFi-n keresztül megosztva, stream-elve is le tudod játszatni vele az .mkv-kat, DivX-eket gond nélkül, azokat fel is tudod másolni a vinyójára, ahogy a zenéidet és képeidet is. Külső vinyót, pendrive-ot, USB-s kártyaolvasót is felismer, azokról tudsz felmásolni a saját vinyójára is, az NTFS fájlrendszert azonban nem támogatja.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10911) nokia párti válasza f27 (#10901) üzenetére


nokia párti
őstag

Meg ylodos hibával. :B

(#10912) Prof01 válasza DM-Fan (#10910) üzenetére


Prof01
veterán

Nagyszerű. :))
Köszi szépen a segítséget! :R

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#10913) BaliJack válasza Bikerman (#10894) üzenetére


BaliJack
aktív tag

Lehetne újrakódolni is (handbrake nevű progival), illetve tsmuxer nevű progival áttenni más konténerformátumba, pl. m2ts-be (ha jól tudom, azt gond nélkül megeszi a PS3).

(#10914) DM-Fan válasza BaliJack (#10913) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Így van, ezt meg tudom erősíteni.

Get Moded!

(#10915) pspfan11


pspfan11
csendes tag

Valaki tudna ajánlani egy olyan oldalt, amelyen minden PS3 demó fent van, vagy viszonylag sok. Főleg a régebbi címek demói érdekelnének.

[ Szerkesztve ]

(#10916) DM-Fan válasza pspfan11 (#10915) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Mi bajod a Store-ral?

Get Moded!

(#10918) Mtt


Mtt
tag

Ennek a konzolnak a store részében léteznek olyan gémek amik mondjuk csak online használhatóak és ingyenesek? Pcre vannak ilyenek onnan az ötlet.

"őszi esték melege leszek, / hogy ne lúdbőrözzenek az öregek"

(#10919) AXisBOLD


AXisBOLD
addikt

ezt muszáj belinkelnem :W

még nem olvastam végig, nem volt idegzetem.

Aurea mediocritas

(#10920) f27 válasza nokia párti (#10911) üzenetére


f27
aktív tag

minden PS3 képes ylodos hibával megálni! :K de ez még nem olyan kiugró hogy nagyon hangot adjon neki a közösség!

(#10921) szasanyi válasza AXisBOLD (#10919) üzenetére


szasanyi
félisten

Leginkább azért kell a :W mert van benne igazság! :P

(#10922) k. válasza AXisBOLD (#10919) üzenetére


k.
őstag

Indexes cikk
Nem tudom nekem ezekből az irásokból mindig az irigység sugárzik.Nekem drága a blu-ray(nem bluray) akkor szar is....Mellesleg karcálló rétege van a brnek igy sokkal biztonságosabb mint egy dvd tehát nagyon nehezen karcolható össze.Másfelöl meg szegény cikkiró legnagyobb bánatára terjed és el fog terjedni világszerte.

(#10923) DM-Fan válasza AXisBOLD (#10919) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nekem a legjobban ez a mondat tetszik a cikkben:

"Aki szerint ér kilencezer forintot egy műanyag korong, ami egyetlen mozdulattal tönkretehető, sürgősen keresse fel a háziorvosát."

Aha, ilyen erővel mondhatnánk azt is, hogy senki ne vegyen PC-szoftvert, mert az is csak egy 5 Ft értékű műanyag korongra van rányomva és ingyen le lehet tölteni. Érdekes logika. De ilyen erővel mondhatnám azt is, hogy minek vesz az ember súlyos tízezrekért karikagyűrűt, mert ha rácsapok kalapáccsal, akkor úgyis kilapul és egyébként is lehet azt lopni is. Néha nagyon érdekes cikkek vannak az Index-en. Aztán az ilyen kaliberű cikkírók szoktak azért is panaszkodni, hogy hú de szar filmek készülnek mostanság.

Persze, azt be lehet látni, hogy a Blu-Ray mint adathordozó egyelőre nem terjedt el széles körben. Ennek okát sokan abban látják, hogy mert rohadt drága. Felhívnám azonban mindenki figyelmét, hogy 2001-ben még egy újonnan megjelenő DVD ára is 7.990 Ft volt átlagosan. Egy normális DVD-lejátszó nemhogy 50 eFt-ba, de inkább 100 eFt-ba került. Manapság mégis egy tömegesen elterjedt formátumról beszélünk és már szinte dobják az ember után 990 Ft-ért, 1.990 Ft-ért, meg 2.990 Ft-ért a filmeket és teljesen normális (HDMI-kimentes) lejátszót is kap már az ember 20 eFt-ból. Hogy miért? Azért, mert a DVD hőskorában még nem volt széllessávú internet, így nemhogy a DVD, de még a DivX is nehézkesen, leginkább kézről-kézre terjedt akkoriban. Aki igényes volt, az rákényszerült, hogy megvegye a lemezt, de egyébként is kialakult egy széles körű gyűjtői réteg, aminek következtében a dolog beindult, volt rá igény, beindult a nagy számú tömeggyártás, aminek következtében le lehetett szorítani a lemezek árát.

A Blu-Ray elterjedésének útjában két dolog is áll: egyrészt a megjelenítők piacán technológiai váltás ment végbe és a 10 évvel ezelőtt még jónak számító CRT-TV-n már nem mutat jól a Blu-Ray, a lejátszó sem nagyon köthető rá. Már ez egy visszatartó dolog, mert az embernek ugye előbb vennie kell egy HD-megjelenítőt.
Ezen felül ha ez már megvan, akkor jön a cikk által is feszegetni kívánt dilemma, hogy miért adjon ki az ember pénzt, mikor el is lophatja? Na ennek az etikai taglalásába nem mennék bele, megintcsak visszautalnék a szoftveres példára. Ha a szoftverért fizetni kell, akkor a filmért miért ne kéne? Ja, hogy a cikkíró a szoftverért sem fizet? Így már érthető. Az, hogy a szolgáltatók szélessávú internetet adnak potom pénzért még nem legitimálja azt, hogy ő ilyen-olyan forrásból, illegálisan beszerezze a boltban 6-7 eFt-ba kerülő filmet. Arra nem gondol, hogy a netre is úgy kerül föl az anyag, hogy valaki megveszi és megosztja? Szerinte miből készülnek a rippek? Ez kb. ugyanolyan attitűd, amikor Pistike megveszi 300 eFt-ért a csúcs PC-t, aztán hivatkozik arra, hogy azért nem vesz eredeti játékszoftvert, merthogy az milyen drága. Aha, érdekes, a PC, amit nem tud ingyen megszerezni, az bezzeg nem drága, mi?

Amúgy súlyos túlzások is vannak a cikkben: például már itthon sem kerülnek 9 eFt-ba a Blu-Ray filmek, az új megjelenések sem, jó lesz az 6,5 eFt-nak is, de ezen felül már 5 eFt-ért is lehet vadiúj Blu-Ray-t kapni és akkor még nem beszéltem a használtról, valamint arról, hogy külföldről még olcsóbban be lehet szerezni és házhoz is jön.

Másrészt arról is szó van, hogy mióta elterjedt a szélessávú internet, azóta a DVD-piac is döglődik, sajnos. Igen, sajnos, nekem, egy megrögzött gyűjtőnek ez szomorúság, mert akárhogy is próbálja idiótának beállítani a cikk írója a gyűjtőszenvedélyt, ez ugyanolyan hobbi, mint például az, hogy ő meg az orrát túrja DVD-gyűjtés helyett. Mindenki a maga intellektusának megfelelő hobbit választ, ha én DVD-re szeretném költeni a pénzem, mert mondjuk élvezem azt, hogy a kezemben foghatok egy színes-szagos digipack-os kiadványt, megnézhetem az extrákat, aztán odatehetem a polcra a többi lemez mellé és gyönyörködhetek benne és az önmagában nyújt egy élményt, akkor ugyan hadd tegyem már meg anélkül, hogy egy ilyen IQ-bajnok firkász idiótának nevez. Elhiszem, hogy neki az is örömöt jelent, hogy a fájlneveket nézegeti a Total Commander-ben, vagy hogy hengerszámra állnak nála a Verbatim feliratú lemezek a filmekkel, de ez nem mindenkit elégít ki.

Ha arra lett volna kihegyezve a cikk, hogy a Blu-Ray mint adathordozó nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, mert megváltoztak a fogyasztói szokások és az embernek arra van igénye, hogy otthon a fotelben ülve a lejátszójának távirányítójával fölmegy a webshop-ba, kiválasztja a nézni kívánt filmet és X összeget a számlájáról átutalva máris nézheti online stream-elve a tartalmat, akkor egy szavam se lenne, mert ebben van igazság. De így? Pfff... Fel tudnak b*szni az ilyen gondolkodású emberek.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10924) AXisBOLD válasza szasanyi (#10921) üzenetére


AXisBOLD
addikt

azzal egyetértek amit az online szolgáltatásokról ír, de miért kell ezt egy blu-ray fikába burkolni és egyébként is faszságokat ír, mert nem a filmipar találta ki a blu-rayt és csatlakozott hozzájuk az elektronikai ipar, hanem pont fordítva történt.

én is örülnék ha egy online videokölcsönző szolgáltatásnak, de attól még hogy ez nincs vagy van a blu-ray nem lesz szar. egyetlen hátránya hogy drága, de könyörgöm a dvd is drága volt annó, meg mikor kezdtek bejönni a pc-s cd írók egy szar 4-4-12-es philips író is horror áron volt. aztán sikerül beszerezni olcsóbban :U és mindenki hozzám járt cd-t írni gépestül :W nem is bírta sokáig szegény. nade bocs a közjátékért, a blu-ray szerintem életképes.

Aurea mediocritas

(#10925) Vazallus válasza f27 (#10901) üzenetére


Vazallus
tag

Ylod hibának utánanézve az is azért következik be mert a hővezető pasztával történik valami a GPU-n vagy CPU-n. :F De nem értem,elhasználódik egy idő után vagy mi?

[ Szerkesztve ]

"Mr. Salieri sends his regards"

(#10926) DM-Fan válasza Vazallus (#10925) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Semmi köze a hővezető pasztához. A problémát a CPU és GPU lábainak hibás forrasztása okozza. A hőváltozástól (felmelegszik-lehűl-felmelegszik-lehűl) elengednek a forrasztások és a processzorláb nem érintkezik többé a nyáklappal, ami azonnali elhalálozáshoz vezet. Ekkor kapod a YLoD hibaüzenetet.

Get Moded!

(#10927) Vazallus válasza DM-Fan (#10926) üzenetére


Vazallus
tag

Akkor az micsoda,hogy sárgaled esetén szétkapják a gépet az alaplapig majd valamit ügyködnek rajta és utána megint jó az egész?

"Mr. Salieri sends his regards"

(#10928) P00By válasza DM-Fan (#10923) üzenetére


P00By
nagyúr

...hogy 2001-ben még egy újonnan megjelenő DVD ára is 7.990 Ft volt átlagosan. Egy normális DVD-lejátszó nemhogy 50 eFt-ba, de inkább 100 eFt-ba került. Manapság mégis egy tömegesen

A lejátszó 180k körül volt inkább :D A számlát most nem kezdem el keresgélni, de ennyire emlékszem.

(#10929) DM-Fan válasza Vazallus (#10927) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Mindössze annyi, hogy visszaforrasztják a processzorlábakat. Csak ezt fölrakott hűtőbordával nehezen tudnák kivitelezni.

Get Moded!

(#10930) DM-Fan válasza P00By (#10928) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Persze, volt annyiért is lejátszó, mint ahogy most is van Blu-Ray lejátszó 300 eFt-ért is, de én már emlékszem 2001-ből 100 eFt-os lejátszóra, ami azért már nem volt szar.

Egyébként meg nem tudom mit sír a cikkíró a Blu-Ray haláláról. Az USA-ban már lassan a legutolsó szar TV-show-t is kiadják Blu-Ray-en és a lemezek átlagára 20 $ körül mozog. Ja, hogy magyarhonban nincs sikere? Magyarhonban az emberek nagy része épphogy megél a fizetéséből, szóval én nem a Blu-Ray kudarcának rónám fel azt, hogy nem fogy, hanem a politikus urakénak.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10931) alien_ válasza DM-Fan (#10930) üzenetére


alien_
őstag

Valahol még el kell adni azt a párszázmillió felhalmozódott DVD-t, nem? :)

Swarm is coming.

(#10932) DM-Fan válasza alien_ (#10931) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Pont az a baj, hogy már nem nagyon van felhalmozódott DVD, sőt, ha megnézed pl. a Warner filmeknek szeptember óta Magyarországon nem igazán van kiadója, így azokat jelen pillanatban leginkább sehol nem tudod megvenni, joglejártak lettek, a meglévő készleteket visszavonták és bezúzták. Ez a szép magyar valóság.

Egyre kevesebb igényes kiadás van, a legtöbb dolog egylemezes kiadásban jelenik meg, ami eleinte 3 eFt, majd pár hónap után leesik 2 eFt-ra. Ezen felül a nagyobb sikerekből esetleg megjelenik egy fémdobozos kiadás (ez most nagyon menő), de az igényes digipack-okat már úgy kell nagyítóval keresni. Sajnos a kiadók is belátják, hogy a magyar piac nem elég nagy ahhoz, hogy megérje szép kiadványokat csinálni és ezért leginkább a szélessávú internet, de méginkább az emberek kereseti viszonyai és ebből fakadó mentalitása tehető felelőssé.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10933) alien_ válasza DM-Fan (#10932) üzenetére


alien_
őstag

Warner filmeknek Otthon nincs kiadója?? Erről nem is hallottam..! Majd utánaolvasok, kíváncsi vagyok, miért vonultak ki az magyar piacról?

Abban egyet kell értenem az Index -es cikkel (amit csak átfutottam), hogy tényleg nagyobb igény lenne egy olcsó, stream alapú rendszerre. Én pl. szívesen kifizetnék párszát forintot azért, hogy kapásból megnézhessek egy jó filmet 720p/1080p -ben. (Microsoft is próbálkozik most ilyesmivel, Zune Marketplace néven.)

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#10934) f27 válasza Vazallus (#10925) üzenetére


f27
aktív tag

igazából nem tudom! mivel van nálam most is ilyen hibás gép és semmi baja a pasztának!
én inkább arra tipelnék hogy a GPU/CPU körül lévő stabkockák megdöglenek és láncreakciót idítanak el!
de rögtön ellentmondásos példa hogy van aki kikapcsolta a gépet és többet nem kapcsolt be! szal fene tudja mitörténi ilyenkor a gépbe!
de sokesetben orvosolható átmelegitésel a dolog ha nem rosz láb jön fel és nem vág agyon pár dolgot :)

[ Szerkesztve ]

(#10935) pspfan11


pspfan11
csendes tag

Lenne néhány kérdésem:

A Trófeákat csak, akkor lehet megszerezni, ha online vagyok, vagyis akkor kerül fel az eredménytáblázatomra. Vagy ha offline játszok, akkor is megkapom és ha nethez kapcsolom a gépet, akkor automatikusan felkerül a PSN-re?!?

Demókat honnan tudok letölteni a Store-on kívül?
PC-vel tölthetek demókat a Store-ról?

A Help-et előre is köszönöm!

(#10936) szasanyi válasza AXisBOLD (#10924) üzenetére


szasanyi
félisten

Én nem mondtam, hogy a cikk jó, és megírták a frankót. Viszont tényleg van benne igazság, és ez sztem vitathatatlan. Véleményem szerint a BD terjedését nem igazán segítik az árak csökkentésével. Legalább is nálunk biztosan nem. BD lejátszók ára - sok esetben a technikai színvonalának emelkedése mellett - elég jelentősen csökkent, míg a BD filmek (és egyáltalán maga az adathordozó) nem annyira. Persze ez sem a teljes igazság, de ugye én magyar vagyok, Magyarországon élek, és a fizetésemet (nem sokára nyugdíjamat! :D ) is magyar forintban kapom - és azt sem jóval az átlag fölött, hogy ne számítson -, úgyhogy nekem alapvetően az itteni viszonyok a mérvadóak. BD jó, korszerű, én is használom (PS3 esetében mást nem is nagyon tehetnék), és BD filmeket is szívesen vásárolnék (különösen a FullHD tévé miatt, ahol már látom is azt, amiért pölö a BD többe kerül). Csak ugye az ár a probléma... nálam legalább is. A szürke piacot nem figyelembe véve én túlzásnak tartom egy új film esetében kirakott 7-8k árat, míg egy régi (még szinkronnal nem rendelkező) akciós ára is 5k. :P Persze tudom, egyes esetekben hozzá lehet olcsóbban is jutni, de nem az az átlag, a mindenki által elérhető (ha más nem, hát a posta/futás plusz kltsge miatt, mert ugye megint csak az átlag nem 5 db vagy afeletti mennyiségben rendel egyszerre, ahol már nem számítana annyit).
BD írók nem izgatnak (BD filmeken kívül a DVD9 mindenre elég), és 2009-ben különben sem arra kell törekedni, hogy tőccsük le, oszt másoljuk jó sokszor. Többek között e hozzáálláson is változtatna valamelyest az árcsökkenés és az azzal összefüggő gyorsabb és szélesebb körű elterjedése. De ugye nálunk más - igen komoly - probléma, vagy inkább problémák is jelen vannak, aminek köszönhetően kis hazánkban jó sok dolog, jó sokkal kerül többe, mint több más országban ugyanaz. Hurrá! :O
Bár nem ide tartozik, de hasonló példák során - általánosságban véve - mondtam volt azt, hogy nem sok demokrácia van, ahol a saját kormánya így szopatja a saját polgárait. :(((

(#10937) k. válasza alien_ (#10933) üzenetére


k.
őstag

Tévedés mert van neki.December elejétől indul az új kiadó és sok eddig kiadott filmet(jelenleg a hp sorozatot kompletten) kiadják ujra.A lemezeket sem zuzták be az FHE-s téglát még láttam az árkádban legutobb.Ugyhogy nem maradunk warner nélkül:)

Egyébként szerintem a legegyszerübb adathordozó akkor is a blu-ray.Megrendeled xpressröl a filmet szép csomagolásban(nekem bejön a tokkja) megkapod sok film telivan extrákkal és csúcs a minősége emellett a polcon is jól mutat.Ezt überelje egy mkv. :) (ár nem lényg jelen esetben csak az egyszerűséget nézem)

(#10938) DM-Fan válasza pspfan11 (#10935) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ha offline vagy is megszerzed a Trophy-kat, de csak akkor íródnak jóvá, ha legközelebb online leszel és belépsz a Trophy-kban, ekkor szinkronizál a szerverrel. Ugyanakkor nekem már előfordult, pl. hogy offline játszottam, nem szinkronizált és elvesztek a Trophy-k. Ne kérdezd hogyan, pl. Uncharted 1-et már többször végignyomtam és mégis van olyan alap Trophy-m, ami nincs meg, olyan meg megvan, amit pl. a játék végén kapok, pedig az előzőek nélkül ez sem lehetett volna meg. Fura.

Get Moded!

(#10939) benecz


benecz
tag

Üdv!
Érdeklődnék,hogy a ps3 a játékot mindig felmásolja hdd-re?Mert haverom mondta,hogy neki eddig úgy volt,hogy felmásol valamit amikor először beteszi a játékot.Ergo akkor 40 gb-os változatok nem valami fényesek.
Én vadászom egy pár hetes/hónapos gépre de nem találok.Lehet új lesz majd valamikor,,,csak sajnálom rá azt a 75-80 e Ft-ot.50-60 jobban hangzana egy 2-3 hónapos gépért.....

(#10940) DM-Fan válasza k. (#10937) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, de jelen pillanatban - ahogy utaltam rá, szeptember óta - még nincs a Warner-filmeknek jogtulaja Magyarországon. Azért ez is vicc, hogy meg lehet tenni idehaza, hogy akárcsak ha 3 hónapra is, de nincs hazai képviselete egy kiadónak. Ez a helyzet ma 2009-ben itthon. Siralmas.

Get Moded!

(#10941) DM-Fan válasza benecz (#10939) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Már többször írtuk, hogy ez nincs minden játéknál így, sőt, a nagy többségnél alig kerül valami a vinyóra a játékból (értsd kb. 10 MB). Vannak egyes kivételek, de ott sem kerül fölmásolásra több 2-4 GB-nál. Nálam eddig a GT5 Prologue volt a legnagyobb a maga 6 GB körüli adatával (összes letöltött frissítéssel ennyi), ez követte a Bioshock kb. 5 GB-tal és a többi játékom mind jóval ezalatt van, a legtöbbje alig pár MB-ot telepít. Sajnos. Nem épp olvasófej-kímélő megoldás a Sony részéről.

Nem hiszem, hogy 2-3 hónaposan eladná valaki a PS3-at, szerintem ezért is nem találsz. Ennyi idősen meg pláne nem 50 eFt-ért fogja eladni a 80 eFt-os gépet. Az 1-1,5 éves gépek mennek ennyiért.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10942) k. válasza DM-Fan (#10940) üzenetére


k.
őstag

Az lehet de ez nem rajtunk múlott.A warner ugydötött hogy nem hosszabbitja meg az FHEvel a szerződését és keresett egy új kiadót.Nem nagyon hiszem hogy bármi köze is lenne úgymond az országnak ehhez.Ha valakit szidni kell az a warner.Na ők szánalmasan viselkedtek.Pl a hazai ex forgalmazónak 3 nappal a szerződés lejárta elött szoltak hogy köszi de ennyi.....

(#10943) DM-Fan válasza k. (#10942) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem ebben erősen benne voltak a Warner magyarországi képviselői is. Egyetlen kiadónak sem érdeke, hogy akár csak egy napja is kiessen a profitból. Mint mindent, az utolsó utáni pillanatra hagytunk, így lehetséges forgalmazó felkutatását is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10944) pspfan11 válasza k. (#10942) üzenetére


pspfan11
csendes tag

Ki tudja ki viselkedett szánalmasan? Lehet a FHE nem fizetett annyit, amennyit kellett volna.
Annyi infónk van az egészről, amennyit a dvdextra cikkírója közölt, aki tudvalevőleg a FHE alatt dolgozik.

[ Módosította: bwoay ]

(#10945) nokia párti válasza benecz (#10939) üzenetére


nokia párti
őstag

Tegnapelőtt voltam a Konzol Stúdióban van használt 40 gigás fat gépük.
50k-ért.
Szerintem érdemes megnézni. ;)
Ugyancsak 3 hónap gari de minden gyári tartozék.
Fenn van a weboldalukon is.

(#10946) szasanyi válasza nokia párti (#10945) üzenetére


szasanyi
félisten

Miért érdemes 50k-ért használt, 40gigás PS3-at nézni? Van 70k-ért új, 120gigás PS3 Slim... nem értem, hogy miért lenne az jobb vétel? :U

(#10947) wrathchild


wrathchild
tag

Hello!

Szeretném netkapcsolattal ellátni a gépet.
Van egy PC, lesz egy laptop és van a PS3.

PS3-on online nem sokat játszanék, csak demokat szeretnék leszedni.
PC-hez mindenképpen kábelt hagynék, laptop-pal csak szokásos szörfölés, iwiw, facebook, forumok...

Kérdés:
elég-e így wlan kapcsolat a PS3-hoz, vagy mindenképp biztosabb a kábel?

Másik:
router vásárlásnál mire kell figyelnem?
Tudásban.
Esteleg tapasztalatból megbízható márka, típus?
Csak annyit szertnék költeni rá, ami szükséges.

A netem 15, hosszútávon 30mbit letöltési sávsz-ű.

Köszi!

(#10948) k. válasza szasanyi (#10946) üzenetére


k.
őstag

Talán mert nincs több pénze?Én magam sporoltam össze(17 évesen nincs komoly fizum) azá árát és én is nemsokára venném meg.Nekem nem mindegy hogy 50 vagy 70.Föleg mivel annyiból azért veszek hozzá pár dolgot.

(#10949) DM-Fan válasza wrathchild (#10947) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem kell több a W-Lan kapcsolatnál, nálam teljesen jól működik a PS3-mal, fullos sávszélt kap a gép. Megbízható, stabil kapcsolat van, nem szakadozik, tökéletes letöltésre is, online játékra is, böngészésre is a PS3-on. Ha megfelelően beállítod a kapcsolatot (WPA2 titkosítás, MAC-szűrés, fixIP), akkor biztonságos is.

Nekem egy Linksys router-em (WRT54G - Cisco Systems alapú) van, azzal tökéletesen működik. Az a lényeg, hogy 54 Mbit-esnél ne végy kisebbet. A legtöbb márka jó, így a Linksys, Dlink stb. mind megbízhatók. Nem tudok róla, hogy különösebb igénye volna a PS3-nak router fronton, de azért nézz szét neten/fórumokban, hogy ki milyen márkát/típust használ és igyekezz olyat választani, ami már bevált. Mondom, én teljesen elégedett vagyok az említett típussal.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#10950) szasanyi válasza k. (#10948) üzenetére


szasanyi
félisten

Ebben igazad van, de akkor sem az a jobb választás! Én biztosan várnék, míg összejön a 70k, vagy megbeszélném a családdal, mivel úgy is jön a karácsony. De te tudod, tedd azt amit jónak látsz.
Mondjuk hasonló esetben a fiamnak biztosan ugyanezt tanácsolnám, vagy a segítségemmel meglenne a karácsonyi ajándék mind2nek, és mindenki happy. :) Szóval nem okoskodásnak szántam, hanem jó tanácsnak, és nem vizet prédikálok, hanem valóban így is tennék!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.