Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20230) AirBooms válasza Ottoka (#20228) üzenetére


AirBooms
addikt

Nem erőltetem. :N
Az egész onnan indult, hogy jött egy srác és kérdezte, hogy tényleg olyan nehéz-e tuningolni az i7-et, mint amennyire annak látszik? Erre Sefi "kolléga" felrakott egy - ezt már én teszem hozzá - szerintem nagyképű screenshot-ot, hogy nem. Na ezen a képen szerepelt a 4000 MHz-es Uncore és az 1.31 V QPI fesz. Ez egy kicsit felbosszantott, hogy íme, így kell az újoncoknak segíteni, s kellő frusztrációt kialakítani bennük, hogy nesze vazze, könnyű ezt tuningolni. "Na ne csináld má', neked nem megy mingyá' a négygiga???"
Persze ebből az egészből jól kijöhetett volna Sefi és a procija, ha valóban egy szerencsés és ritka darabról lett volna szó, de most már száz százalék, hogy egy nagy kakikavarásról, hozzá nem értésről, s mások megtévesztéséről van szó (ez utóbbiról nem állítom, hogy szándékos).
Én sem vagyok nagy szaki, pláne nem i7-ben, de azt - főleg újságíróként - eléggé rühellem, hogy megtévesszünk másokat (pláne kezdőket, olyanokat, akik tőlünk kérnek segítséget, s attól függően, hogy butaságot, vagy okosságot mondunk nekik, az alapján fognak tanulni), még akkor is, ha ezt nem szándékosan tesszük. Ezért frocliztam ennyire a dolgot.
Ámen! :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.