Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66538) Shyciii válasza Rimuru (#66537) üzenetére


Shyciii
veterán

colomb2

Akkor például mutasd meg hogyan lehet megoldani KDE alatt, hogy pl 4 akármilyen adott program ablak mérete, elhelyezkedése, dockolási képessége monitoronként eltérő viselkedését hol lehet beállítani, pluszban mehet hozzá, hogy egyes monitoroknál megniytás esetén csak dokkolt ablakokként nyílhatnak meg megadott formációval.

s1999xx

Látom még mindig képtelen vagy felfogni, hogy munka és munka között óriási különbségek és igények vannak. Azt hiszed, hogy ha te munkára használod, akkor más nem is létezik, és punktum. Halvány lila gőzöd nincsen, hogy egy profi programozó, aki hatékonyan szeretné végezni a munkáját, és egyben átláthatóságot szeretne, annak mi a fontos, és mi nem. Nyilván, hogy te jobban tudod, igaz én itt programozókkal dolgozom, és tudom az igényeiket, vagy az előző munkahelyem programozóinak az igényét, de nyilván ők a hülyék továbbra is, és te tudod, hogy nekik mire van szükségük...

Apollyon

No akkor tudod miről beszélek :) Én is KDE-vel kezdtem, csak Manjaro fronton. Arc-ra átállva is KDE-t tettem fel elsőnek, és másik partíción kezdtem el belakni egy Openbox-osat az xml-eleket átírva. Azzal a különbséggel, hogy én s1999-el ellentétben nem kezdtem el fikázni az átmenetes Openboxot és tiling wm-eket, hanem utánanéztem képességeiknek, előnyeiknek, és ennek függvényáben váltottam, és azóta is élvezem azokat az előnyöket, amiket nyújtanak, és amire sosem lesz képes sem a KDE, sem a Gnome, és nem fikázom le azokat, akik nem azt használják, hanem meg tudom érteni, hogy miért használnak mást, ennyi :)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux kezdőknek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.