Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cocoo
tag
tényleg nem akarlak megsérteni, de valamiféle tudományos fokozatot akarsz adni ennek a fórumnak hogy ennyire tényeket akarsz?
ezt magyaráztam az előbbiekben: nincs teljes objektivitás olyan szubjektív dolgokban mint melyik tv képe szebb, főleg mert az eddigi 6000 hozzászólásból egy dolgot le lehet szűrni:
a piacon még nincs olyan márkájú és gyártmányú tv ami mindenben a többi felett állna.a hozzászólások többsége azt bizonyítja, hogy a pc-vel a legjobban a Samsungok dolgoznak együtt. Ez nem azt jelenti, hogy a többi nem, csak valami "csoda" folytán ezek ebben jobbak.
az sd adást a Philipsek "nyerik" , de ez sem azt jelenti, hogy a többinek sokkal rosszabb az analóg adás képe.
Persze magasabb kategóriákban biztos van pl. egy olyan Pioneer ami veri a Philipseket, de ezen a fórumon jellegében max. a középkategóriát képviselik az emberek.Az LG a belső vincsivel hasít .
stb.
Szóval ha felteszik a kérdést hogy mondjuk 200 környékén milyen LCD-t ajánlanánk SD adáshoz, akkor számomra szinte egyértelmű a Philips.
Én hasonló felhasználó vagyok és erre egy 37PFL7662 FullHD-t szereztem be, úgy hogy több hétig jártam a MM, EW, stb. boltokat, megnéztem ismerősök LCD tv-jét (ezek közt volt Sony, Thomson, LG és Samsung is), és ezen kívűl több fórumon is elolvastam a VÉLEMÉNYEKET, tapasztalatokat és szakcikkeket, mire döntést hoztam.
A fentiekre alapozva alakítottam ki szubjektív véleményem, hogy ebben a kategóriában a sima tv adás a Philipseken a legjobb.Ugyanakkor ha valaki főleg PC-hez keres LCD-t, annak nem ajánlom figyelmébe ezt a márkát, mondjuk annak nem ajánlok semmit, mert a témában nincs tapasztalatom.
Ismerem a "10000 légy nem tévedhet szlogent", de azért itt egy kicsit többről van szó.
Emberek leírják a tapasztalatukat, és ezzel segítik a másikat döntésükben. Ha nem igényelné ezt, akkor nem kérdezne.Neked meg ajánlom inkább ezt az oldalt: [link] ha már a tényeket szereted
4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest