Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Tegnap ismét futottam egy kört LCD- Plazma ügyben, most egy kis bizottsággal érkeztem a fukarba, ahol elég sok készülék (és a lényeg az hogy az általam kiszemelt készülékek) megtekinthetők egymás mellett.
Itt találkoztam egy Sharp 37" XD1 es LCD modellel, ami kicsit átrendezte az LCD-ről kialakitott eddigi véleményemet.
Nekem kb 60% ban analog TV-re kellene, majd a maradékon többnyire a PC osztozna, és kismértékben DVD, és a 42 inch az már egy kicsit nagy lenne, annyit nem tudok hátrálni, 2.5 méterem van max.
Eddig a Pana PV70 es plazmája volt a befutó, de ez a sharp azt kell mondjam, jelentősen megközelitette annak a képminőségét.
Eddigi sorrendem: Pana PV70, PV7, Samu 37 RXX, mivel 250e körül szeretnék rá költeni.itt a Sharp műszaki specifikációja:
http://legolcsobb.oldal.info/crt-lcd-plazma-tv-c3164/sharp-lc-37xd1e-p17503458.html
Most elérhető 275-299e Ft között.
Kérdésem: amit nem tud: nincs 24p, és 1.3 HDMI... Ezek a fent emlitett dolgokhoz (TV-PC-DVD) igen fontosak? ha késöbb a BD lemezt szeretném lejátszani , az tutti hogy szaggatni fog? miben több az 1.3 HDMi?
előre is kösz a választ
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest