Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10889) Shufny válasza Mauzes (#10875) üzenetére


Shufny
őstag

Olyan szempontból, hogy az IE8 a $200 feletti kategóriával versenyez. Ha valakinek ilyen árban kell Sennheiser hangzás, nem igazán van alternatíva. Viszont az IE7 állítólag $100 alatt állja meg csak igazán a helyét. Szóval egy 38k -s ár biztosan túl sok érte. Persze, ennél is lehet , hogy valakinek pont ez tetszik, de ebben a kategóriában kevésbé érzem indokoltnak az ekkora árkülönbséget. Az IE6 -ról meg egyöntetűen azt olvastam, hogy $140 -ért egy vicc. A DBA-02 -t tudtommal nem lehet ~36k alatt beszerezni, de engem is nagyon érdekelne egyébként. Csak sajnálok IEM -re ennyit... aztán ez majd lehet, hogy változik még. Nem hallottam még PL50 -et, de majd remélhetőleg schawo hamarosan megosztja a véleményét, hogy mint IEM gyűlölő mit gondol róla. :)

Az M2 és a K518 kapcsolatáról annyit, hogy 4 évig használtam a K81 -emet, szóval eléggé elfogult vagyok vele szemben. Eléggé más hangjuk van, nem igazán jelenthető ki, hogy melyik jobb objektívan. Jobb lett volna azt hangsúlyozni, hogy kb egy szint, mint azt, hogy nekem a K81 jobban tetszik :B

Fischer Audio Silver Bullet -ből megjelent a javított kábelű változat. Elvileg ez volt a legnagyobb probléma vele eddig. Gondolom a színeződési és kényelmi dolgok nem változtak, de aki a hangminőségért hajlandó ennyit áldozni, annak érdekes lehet.

MEElectronics M6 -ról röviden: "Value (9/10) – At $38, the M6 is a steal - Techno/Trance and Electronica listeners need not look any further, but nearly everyone is sure to be impressed. Definitely one of my favorites in its class."

Tudtommal a MetroFi -k erősen túl vannak áravza. Az idézett joker a MetroFi 220 fölé sorolta egész sokkal.

Kvazár: Már írtam a topicban, hogy nekem az jött le, hogy ilyen fülhallgatóknál nagyon sok múlik azon, hogy mennyire passzol a füledhez. Valószínűleg ezért az én véleményem nem is ér sokat, mert amiket próbáltam nem túl jók hozzám. Volt MX400 -am, de nem volt semmi basszusa. K315 -el ilyen gondom nem volt. Viszont az tuti, hogy alig szigetel. Hangban biztosan közelébe nincs például egy Brainwavz M1 -nek (ami agybadugós). Az átlag gyári füleseknél jobb mondjuk. Ez az egy garantált.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.