- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevelawyer
csendes tag
válasz
numera007 #794 üzenetére
Szia!
Nem vitatkozni szeretnék, de hagy osszam meg a tapasztalatomat ezzel a "masinával". BF. keretében vettem egyet az ED-ban majd kb. egy hétvégém ment rá az állítgatásra, az sw update utáni cloud káoszra, a portokat hol engedte, hol nem stb. Ez nem egy olasz bőr cipő ami "bejáratódik". Gép és sw. Vagy megy vagy nem. Vissza is vittem és rendeltem egy másik gyártótól, ami drágább de stabil. A(z) (szabad)időm drága, hogy ezzel csesszem el a napjaimat ahelyett, hogy a gyerekemmel sétálnék például. Nem vagyok informatikus, de analfabéta sem. Ez nem felhasználó barát, kiforatlan sw, 0 használti és stabilitási értékkel. Nem azért veszem, hogy 2 hetente 3 sípos reset, meg tudom is én. Aki nem akar sok elfoglaltságot magának és bosszúságot, az nem veszi meg ezt a csodát. Nem vagyok egy click-click-finish user, de ez már több a soknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest